//

wifi login bij mobistar

wifi login bij mobistar discussie in Orange forum; ( verdwijnt na registratie ) mannen, ik heb iphone3g vant werk. We hebben ons kunnen inschrijven op abbo van 30euro. Deze week heb ik sms gekregen van mobistar met een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers België > Orange
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13-11-08, 18:00
beavers beavers is offline
• iOS 2.0.2
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Nov 2008
Berichten: 17
Standaard Wi-Fi login bij mobistar

mannen,

ik heb iphone3g vant werk. We hebben ons kunnen inschrijven op abbo van 30euro.
Deze week heb ik sms gekregen van mobistar met een Wi-Fi-login en een Wi-Fi-paswoord. Ik heb geprobeerd dit te activeren en in te stellen als netwerk maar krijg steeds de melding dat het netwerk niet bestaat.

Ik ben ten einde raad wat betreft de Wi-Fi. Kan er mij iemand meer vertellen wat ik er moet mee doen, want ik heb klantendienst van M* gecontacteerd maar wat ik daar als antwoord kreeg, gaat ook langs geen kanten.

Ik hoop dat er mij echt iemand kan helpen ?
groeten
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13-11-08, 18:02
Destiny's schermafbeelding
Destiny Destiny is offline
iPhone(club) Guru
• iOS 5.1.1
• 5.1.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Standaard

Wi-Fi van Mobistar? Bedoel je niet 3G?
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #3  
Oud 13-11-08, 19:01
beavers beavers is offline
• iOS 2.0.2
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Nov 2008
Berichten: 17
Standaard

neenee destiny,

geen 3g, ik heb een Wi-Filogin + paswoord ontvangen van M*. Van de dienst 1980, blijkbaar. Maar hoe in te stellen, dat is nu de grote vraag.
  #4  
Oud 13-11-08, 19:30
Bomans's schermafbeelding
Bomans Bomans is offline
• iOS 11.1
• 10.2
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: België
Berichten: 7.361
Standaard

Is dat niet voor de telenet hotspots?

Dan kan je inloggen met de login en paswoord dat je ontvangen hebt. Dat moet je niet in je iphone instellen.
  #5  
Oud 12-02-09, 19:32
nordil nordil is offline
• iOS 5.0.1
• 5.0.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jan 2009
Locatie: België
Berichten: 2
Standaard

Je moet eerst in het bereik van een Wi-Fi hotspot (telenet/Accor) zijn en dan pas kun je je gegevens inbrengen in het Wi-Fi vak van je iPhone. Normaal jou je dan een verbinding kunnen krijgen die dan geldt voor alle telenethotspots. Hopelijk lukt het je wel op deze manier.
Groetjes
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone bij Mobistar kopen = geen support ! (ook niet bij Apple) woca Koopinformatie België 6 25-09-10 00:19
Reservering over bij Mobistar??? tbeumer@ Orange 27 29-07-10 21:36
sms instellingen bij mobistar ardanwen Orange 1 14-01-09 21:08
Prijsdaling bij mobistar? drease Archief 9 01-08-08 15:07

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:45.