Geen GSM/2G verbinding - wel 3G

Geen GSM/2G verbinding - wel 3G discussie in Mobistar forum; ( verdwijnt na registratie ) Sinds enkele dagen heb ik geen GSM/2G verbinding meer (No Service), maar wel 3G Als ik 3G inschakel ben ik bereikbaar via GSM en kan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Mobistar
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 August 2009, 14:41
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 36
Send a message via twitter to rumble101
Standaard Geen GSM/2G verbinding - wel 3G

Sinds enkele dagen heb ik geen GSM/2G verbinding meer (No Service), maar wel 3G

Als ik 3G inschakel ben ik bereikbaar via GSM en kan ik internetten, maar schakel ik deze uit dan blijft deze op 'No Service' staan.

Ik heb zowel een Proximus als Mobistar (zonder 3G) abonnement en met beiden heb ik geen GSM connectie.

Het volgende heb ik al geprobeerd:

- zachte reset
- harde reset
- restore firmware 3.01
- restore network settings

Ik ben gisteren hiermee naar een Mobistar verdeelpunt geweest in Gent (Belgi) en daar had ik plots 100% verbinding met de 3G stand uit, dus stond ik daar voor aap. 'k Heb onmiddellijk mijn Proximus SIM erin gestoken en die gaf 'No Service', maar toen ik 50m verder was kwam die ook op. Enmaal thuis had ik terug met beiden SIM kaarten 'No Service', en op plaatsen waar ik voordien altijd verbinding had is het ook zo.

Steek ik n van beide SIM kaarten in mijn Nokia 6120i dan heb ik meestal 100% ontvangst.

Is dit een hardware probleem of kan ik hier softwarematig nog iets aan doen?

Alvast bedankt voor de reakties.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 August 2009, 21:53
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 February 2009
Locatie: Zwolle
Berichten: 4
Standaard

Ik zit met het zelfde probleem ben jij er al uit waar aan het ligt.
Volgens forum van Devteam zit het in Ultrasn0w0.9.1

remon
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wi-Fi wel gedetecteerd geen verbinding ferryboers Wi-Fi 133 17 October 2010 15:32
3G: wel internet/wel verbinding server, Wi-Fi: wel internet/geen verbinding met serve Pieter van Andes Wi-Fi 0 29 July 2010 01:46
Wel verbinding gedecteerd, maar geen wi-fi terwijl mijn Ipod touch wel Wi-Fi heeft cpc9280 Wi-Fi 3 10 March 2010 20:38
wel verbinding geen internet, andere iphone wel! tice Wi-Fi 0 30 June 2009 12:11
Geen GSM verbinding Questor iPhone algemeen 14 4 January 2009 13:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:38.