Geen GSM verbinding

Geen GSM verbinding discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Wie kan me helpen. Ik heb gisteren een Iphone 3G 16GB op de kop getikt die zo te zien een tikje heeft opgelopen (buitenkant deuk). ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 3 January 2009, 03:24
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 January 2008
Berichten: 95
Standaard Geen GSM verbinding

Wie kan me helpen.

Ik heb gisteren een Iphone 3G 16GB op de kop getikt die zo te zien een tikje heeft opgelopen (buitenkant deuk). Nu heb ik dus geen originele sim dus ben in eerste instantie met de unlock bezig gegaan. Als ik toen eenmaal een connectie kreeg was het maar even en daarna veranderde alles naar no service. Gezien de vibra ook niet werkte heb ik de foon maar open gemaakt en daar de vibra op zijn plek gezet... verders niets. Nu ik opnieuw mijn foon aan zet zie ik helemaal geen logo meer wat ik ook doe... en zelfs uit airplane modus zoekt hij ongeveer 1/10de van een seconde en dan zie ik de 4 streepjes weer in mijn scherm. Na een tijdje (paar minuten) veranderen deze naar no service.

Heeft iemand enig idee wat er nou precies mis is... is dit een hardware issue of toch een software issue... Dat leuke foontje heeft me ondertussen al wat kopzorgen gegeven...
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 January 2009, 08:51
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Ik denk dat nog niet met zekerheid te zeggen is of het hard- of softwarematig is. In het Yellowsn0w-topic zijn de resultaten nogal wisselend tot nu toe, misschien werkt ie bij jou ook (nog) niet goed. Even wachten op de defintieve versie, denk ik.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #3  
Oud 3 January 2009, 10:01
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 January 2008
Berichten: 95
Standaard

Ja maar voorheen kreeg ik af en toe nog na searching een logo te zien... nu doet hij nog geen seconde searching en dan is het afgelopen
  #4  
Oud 3 January 2009, 13:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

heb je al ge probeert hem te herstellen
  #5  
Oud 3 January 2009, 16:14
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 January 2008
Berichten: 95
Standaard

Ja al meerdere malen maar niets werkt... Ik heb hem nu net weer hersteld... zou ik 112 moeten kunnen bellen als hij gelocked is en aangeeft emercy calls only... want dat werkt namelijk ook niet bij me. GPS en Wi-Fi werken overigens wel goed
  #6  
Oud 3 January 2009, 16:35
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Toevallig het palletje intern van het logic board afgebroken (die tegen de zilveren rand zit, die vervolgens weer als antenne dient). Dit dingetje zit naast het schroefje met de 'do not remove' sticker.
  #7  
Oud 3 January 2009, 16:40
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 January 2008
Berichten: 95
Standaard

Hmmmz ik heb de vibra recht geduwd en die zit daar denk ik redelijk dichtbij? De vibra zat tegen de casing van het board aan... zou dat het kunnen zijn en hoe te fixen?
  #8  
Oud 3 January 2009, 17:12
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 January 2008
Berichten: 95
Standaard

dat was het helaas niet
  #9  
Oud 3 January 2009, 17:48
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 January 2008
Berichten: 95
Standaard

Iemand nog een idee?
  #10  
Oud 3 January 2009, 19:38
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 January 2008
Berichten: 95
Standaard

Oke kleine update... nu doet hij na de unlock veel lang searching maar krijg dan no service
  #11  
Oud 3 January 2009, 19:48
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Kan alarmnummers bellen nu wel of niet? Dan weet je namelijk eigenlijk direct of het hardware of software probleem is.
  #12  
Oud 3 January 2009, 20:40
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 January 2008
Berichten: 95
Standaard

nee dat gaat niet... krijg dan gewoon niets te pakken
  #13  
Oud 3 January 2009, 20:58
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 January 2008
Berichten: 95
Standaard

Oke nog gekker... ik zag ineens NL KPN staan... ik rende naar boven toe en kreeg wonderbaarlijk genoeg 4 streepjes en kon bellen.. .wat ik ook 7 minuten deed... toen liep ik naar beneden... en plof de lijn viel weg en meteen no service... krijg niets meer terug... Kan mijn hardware dan nog fout zijn?
  #14  
Oud 4 January 2009, 01:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

ik denk dat je een hardwarematig probleem heb en dat je het even na met laten kijken
meschien een nuttelose tip maar probeer een een beetje te schudden met je iphne want het kan zijn dat hij gewoon even contact maken
  #15  
Oud 4 January 2009, 12:11
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 January 2008
Berichten: 95
Standaard

Hmmmz heb hem al flink geschud Enige gekke is dat ik dus 2x heb kunnen bellen en toen liep ik naar beneden en verbinding dood. Heb hem ook al open gehad en de antenne proberen te verbinden met metaal maar dat werkte ook niet. Tijdens het bellen kon ik overigens gewoon boven heen en weer lopen en gebeurde niets maar zodra ik een verdieping lager kwam bibi....
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
GSM-signaal zakt bij 3G verbinding. Dragon iPhone algemeen 12 22 August 2010 17:06
Iphone 3G geen GSM ontvangst fezzz iPhone algemeen 2 16 June 2010 09:12
Geen GSM/2G verbinding - wel 3G rumble101 Mobistar 1 13 August 2009 20:53
iPhone 1e gen.: geen gsm signaal: terug gelocked? stefan66 Unlock 7 14 August 2008 20:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:13.