GSM-signaal zakt bij 3G verbinding.

GSM-signaal zakt bij 3G verbinding. discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Mijn GSM-signaal zakt bij het hebben van een 3G verbinding. Dus geen 'Death-Grip' maar gewoon als ik verbinding heb met 3G. Zonder 3G heb ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19-08-10, 15:22
Dragon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2009
Berichten: 805
Stuur een bericht via Skype™ naar Dragon Send a message via twitter to Dragon
Standaard GSM-signaal zakt bij 3G verbinding.

Mijn GSM-signaal zakt bij het hebben van een 3G verbinding. Dus geen 'Death-Grip' maar gewoon als ik verbinding heb met 3G.

Zonder 3G heb ik de 5 signaal strepen in beeld, met 3G heb ik er maar 2 soms 3.
Met bumper-case en zonder bumper-case.

Hebben meer mensen hier last van.

Laatst gewijzigd door Dragon; 19-08-10 om 16:53. Reden: GPRS in GSM aangepast.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19-08-10, 15:51
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2010
Berichten: 6
Standaard

Ik heb dit ook op mijn 3GS. Bij Edge heb ik 5 strepen ontvangst, zet ik mijn 3G aan, zakt dit naar 2.
  #3  
Oud 19-08-10, 16:02
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2008
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 510
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Simo Bekijk bericht
Ik heb dit ook op mijn 3GS. Bij Edge heb ik 5 strepen ontvangst, zet ik mijn 3G aan, zakt dit naar 2.
da's heel logisch.
3g masten zijn niet overal geplaatst, er is veel minder dekking met 3G dan met edge.
  #4  
Oud 19-08-10, 16:03
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2010
Berichten: 6
Standaard

Ik had al zo'n vermoeden, tnx!
  #5  
Oud 19-08-10, 16:12
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2010
Berichten: 6
Standaard

Ik heb het zelfde probleem.
  #6  
Oud 19-08-10, 16:27
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 263
Standaard

Same here..denk dat iedereen dat heeft..
  #7  
Oud 19-08-10, 16:51
Dragon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2009
Berichten: 805
Stuur een bericht via Skype™ naar Dragon Send a message via twitter to Dragon
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dejive Bekijk bericht
Same here..denk dat iedereen dat heeft..
Maar daar hoor je niets over, wel over het vast pakken van de iPhone 'Death-grip'.
Ook heb ik hier (IPC) geen vragen over gehoord, moet dan toch wel meerdere zijn opgevallen.

Maar dan weet ik wel dat je dit standaard mee krijgt met de iPhone en zijn veel besproken antenne.


Laatst gewijzigd door Bomans; 19-08-10 om 16:58. Reden: Aangepast ;-)
  #8  
Oud 20-08-10, 02:14
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: Jan 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.763
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kal_el Bekijk bericht
da's heel logisch.
3g masten zijn niet overal geplaatst, er is veel minder dekking met 3G dan met edge.
Inderdaad; dat is ook de enige reden meteen, de dekking is soms om van te bleiten in belgie en ik denk ook wel in nederland enz....
  #9  
Oud 20-08-10, 02:16
pascalletje's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Bergeijk
Berichten: 760
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dragon Bekijk bericht
Maar daar hoor je niets over, wel over het vast pakken van de iPhone 'Death-grip'.
Ook heb ik hier (IPC) geen vragen over gehoord, moet dan toch wel meerdere zijn opgevallen.

Maar dan weet ik wel dat je dit standaard mee krijgt met de iPhone en zijn veel besproken antenne.

Ik heb dat hier ook, met 3G als ik geluk heb 1 streepje ontvangst, en zonder 3G volledige ontvangst.
Dit heeft niets met de iPhone te maken, maar gewoon met het feit dat 3G op een andere frequentie zit en minder goede dekking heeft.
  #10  
Oud 20-08-10, 09:22
Dragon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2009
Berichten: 805
Stuur een bericht via Skype™ naar Dragon Send a message via twitter to Dragon
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pascalletje Bekijk bericht
Dit heeft niets met de iPhone te maken, maar gewoon met het feit dat 3G op een andere frequentie zit en minder goede dekking heeft.
Had hier bij mijn vorige iPhone geen last van namelijk. Dus heeft het ook niet met T-Mobile o.a. te maken.
  #11  
Oud 20-08-10, 12:50
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2008
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 510
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht
Inderdaad; dat is ook de enige reden meteen, de dekking is soms om van te bleiten in belgie en ik denk ook wel in nederland enz....
Wees maar blij dat je in belgi woont, onze gsm dekking is 1 van de beste ter wereld. In veel andere landen is het een pak slechter (meestal omdat die landen ook veel groter zijn natuurlijk )
  #12  
Oud 20-08-10, 14:20
pascalletje's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Bergeijk
Berichten: 760
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dragon Bekijk bericht
Had hier bij mijn vorige iPhone geen last van namelijk. Dus heeft het ook niet met T-Mobile o.a. te maken.
Je vorige iPhone had waarschijnlijk nog een andere firmware erop staan die het bereik niet goed weergaf (teveel streepjes bij slechte ontvangst).
Vandaar dat het nu waarschijnlijk meer opvalt.
  #13  
Oud 22-08-10, 18:06
Dragon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2009
Berichten: 805
Stuur een bericht via Skype™ naar Dragon Send a message via twitter to Dragon
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pascalletje Bekijk bericht
Je vorige iPhone had waarschijnlijk nog een andere firmware erop staan die het bereik niet goed weergaf (teveel streepjes bij slechte ontvangst).
Vandaar dat het nu waarschijnlijk meer opvalt.
Nee hoor, die had ook FW 4.0.1.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wegvallen GSM signaal max247 iPhone algemeen 27 30-03-10 22:47
oplossing slecht gsm signaal / geen service TVO iPhone algemeen 0 11-09-09 11:34
iPhone 1e gen.: geen gsm signaal: terug gelocked? stefan66 Unlock 7 14-08-08 21:35
Slecht GSM signaal, daarna helemaal niets meer, no service gerry_rdam iPhone algemeen 39 15-07-08 01:14
Geen gsm signaal meer na iLibertyX jailbreak Iger Unlock [archief] 4 04-06-08 17:30

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:00.