//

Wifi instelling op buitenlandse provider

Wifi instelling op buitenlandse provider discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, ik heb een instellingprobleem met Ipad2 op mijn buitenlandse netwerk/provider. Met mijn MacBookPro heb ik al jaren geen probleem. Ik kan via mijn Thuisnetwerk ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16-01-12, 16:44
brinkssan brinkssan is offline
• iOS 5.0.1
• 5.0.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2012
Berichten: 2
Standaard Wi-Fi instelling op buitenlandse provider

Hallo, ik heb een instellingprobleem met Ipad2 op mijn buitenlandse netwerk/provider.
Met mijn MacBookPro heb ik al jaren geen probleem.
Ik kan via mijn Thuisnetwerk in Portugal wel op alle toestellen mijn mail ontvangen maar kan op Ipad niet antwoorden, wel op Mac.
Ik weet niet waar ik onderstaande gegevens in de Ipad moet plaatsen, op de Mac is het geen probleem, maar er staan in Ipad totaal andere benamingen in.
Ik moet plaatsen bij Mail uit: smtp.sapo.pt
Dan bij geavanceerd aanklikken : smtp verificatie vereist
Dan aanmelden met account ID: ...(mij bekend) @sapo.pt
Dan invullen wachtwoord:........(mij bekend)...

Waar vul ik wat in ? ik zie op mijn instellingen E-mail ,uitgaande post - geavanceerd

Gaarne hulp, want die Portugezen kunnen mij ook niet hepen
Voorbaat dank,
Brinkssan
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16-01-12, 18:12
Beech43 Beech43 is offline
• iOS 12.2
• 12.2
• Besturingssysteem: macOS
 
Geregistreerd: Jul 2011
Berichten: 2.682
Standaard

Zie de handleiding van de iPad iOS5,
http://manuals.info.apple.com/nl_NL/...andleiding.pdf
vanaf blz. 48.

Laatst gewijzigd door Beech43; 16-01-12 om 19:33.
  #3  
Oud 16-01-12, 19:38
brinkssan brinkssan is offline
• iOS 5.0.1
• 5.0.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2012
Berichten: 2
Standaard

Bedankt mijnheer Beech43, die gebruiksaanwijzing is nu juist het probleem, zij verwijst mij iedere keer neem kontakt op met uw provider voor de juiste instellingen.
De juiste instellingen heb ik ! ik weet ze alleen niet in te vullen bij de instellingen op mijn Ipad, dat mijn instellingen juist zijn getuige dat ik op mijn MacBookPro geen problemen heb.
  #4  
Oud 16-01-12, 19:53
KvdS's schermafbeelding
KvdS KvdS is offline
• iOS 10.3.2
• 10.3.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2010
Berichten: 1.332
Standaard

instellingen - E-mail, contacten, agenda's - dan je account aan tikken waar het om gaat
  #5  
Oud 16-01-12, 20:01
Wally©'s schermafbeelding
Wally© Wally© is offline
• iOS 12.0
• 9.2.1
• Besturingssysteem: macOS
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Tessenderlo België
Berichten: 1.916
Standaard

Voor je inkomende mail hoef je niks te veranderen...

Wel je uitgaande...

Daar moet je de smtp server van de netwerk provider invullen...

Al of niet aanmelden met wachtwoord hangt van de provider af...Maar dat kan alleen met het de accountnaam+wachtwoord van de netwerkprovider in Protugal...
  #6  
Oud 16-01-12, 20:20
Wally©'s schermafbeelding
Wally© Wally© is offline
• iOS 12.0
• 9.2.1
• Besturingssysteem: macOS
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Tessenderlo België
Berichten: 1.916
Standaard

ff een paar screenshots gemaakt...

Hopelijk heb je d'r wat aan...
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg Acoountsettings.jpg‎ (20,4 KB, 12x gelezen)
  #7  
Oud 16-01-12, 22:26
Beech43 Beech43 is offline
• iOS 12.2
• 12.2
• Besturingssysteem: macOS
 
Geregistreerd: Jul 2011
Berichten: 2.682
Standaard Mail account instellen

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door brinkssan Bekijk bericht
Bedankt mijnheer Beech43, die gebruiksaanwijzing is nu juist het probleem, zij verwijst mij iedere keer neem kontakt op met uw provider voor de juiste instellingen.
De juiste instellingen heb ik ! ik weet ze alleen niet in te vullen bij de instellingen op mijn Ipad, dat mijn instellingen juist zijn getuige dat ik op mijn MacBookPro geen problemen heb.
Maar dan is het toch geen probleem meer ?! U kiest voor Overige en dan krijgt u een nieuw venster waar u de gegevens van uw provider in vult. Is het een POP of een IMAP ?
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mail instelling @home via Wi-Fi netwerk eaglenl Wi-Fi 4 12-07-11 08:47
iPhone 3G: Unlock buitenlandse 3G 3.1.3 fniels Unlock 0 18-07-10 19:07
Buitenlandse Iphone Dirruk Archief 1 02-09-09 19:11
geen Wi-Fi ,geen verbindin met provider ,.. wmaxim Wi-Fi 9 18-08-08 11:53
Internet via provider ipv Wi-Fi? Marcob Overige providers Nederland 6 11-04-08 14:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:04.