iphone 4s zonder wifi

iphone 4s zonder wifi discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) heb een iphone 4S en heb al een hele tijd een probleem met mijn wifi. alle andere toestellen met wifi werken wel ook andere iphones. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 January 2012, 23:08
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 December 2011
Berichten: 9
Standaard iphone 4s zonder Wi-Fi

heb een iphone 4S en heb al een hele tijd een probleem met mijn Wi-Fi. alle andere toestellen met Wi-Fi werken wel ook andere iphones. mijn iphone gaat wel op andere plaatsen met Wi-Fi. iemand een gedacht?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 January 2012, 07:07
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 June 2008
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 12
Standaard

Router al eens gereset?
  #3  
Oud 20 January 2012, 10:43
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 July 2009
Berichten: 148
Send a message via twitter to dicbro
Standaard

Hoeveel apparaten mogen er aan je router hangen? Koppel eens een bestaande pc af van je Wi-Fi en probeer het dan nog eens.
  #4  
Oud 20 January 2012, 11:03
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

herstel netwerkinstellingen bij Algemeen kan je proberen?
__________________
~ "You have more fun with your pants off!" >>
  #5  
Oud 20 January 2012, 11:06
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 June 2009
Berichten: 12
Standaard

Er zijn op internet vrij veel resultaten te vinden over problemen met Wi-Fi en 5.0 en 5.0.1. ikzelf kan ook slecht verbinding krijgen met netwerken en als ik een verbinding heb is het internet erg traag...

Ios 5.0.1. Wi-Fi slow - Google zoeken

Oftewel, bijna 5000 resultaten op de site van Apple alleen al...zijn nog geen oplossingen die ik heb gevonden die werken.

- Sommigen geven wel aan dat het resetten van de Netwerkinstellingen succes heeft gehad, maar bij mijzelf heeft dit geen resultaat...
- Anderen geven aan dat het veranderen van het kanaal van je router (waar hij op uitzend) goede resultaten oplevert, dit heb ik zelf nog niet getest...

Als je iets tegenkomt wat werkt, laat het even weten!

Mathijs.
  #6  
Oud 20 January 2012, 18:41
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 December 2011
Berichten: 9
Standaard

als ik mijn router reset kom dan alles vanzelf terug in verbinding? ken daar nier zoveel van. en hoe moet het kanaal wisselen
  #7  
Oud 21 January 2012, 08:46
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Router resetten kan op verschillende manieren, maar de meest eenvoudige is het apparaat een halve minuut van de stroom te halen. Daarna zal (in de meeste gevallen!) hij weer functioneren met de oude instellingen.

Voor het vastzetten van een kanaal, wat bij mij de oplossing was, zul je de instellingen van de router moeten wijzigen. Hoe je dat doet staat in de gebruiksaanwijzing.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #8  
Oud 22 January 2012, 14:13
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 December 2011
Berichten: 9
Standaard

heb mijn router gereset en van kanaal 6 naar 5 gegaan de router even uitgetrokken maar niks helpt. krijg hier zenuwen van
  #9  
Oud 22 January 2012, 16:54
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 July 2009
Berichten: 148
Send a message via twitter to dicbro
Standaard

Weet je 100% zeker dat je niet het maximaal aantal verbindingen hebt bereikt? Dat aantal staat in je router.
  #10  
Oud 22 January 2012, 21:06
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 December 2011
Berichten: 9
Standaard

heb het maximum van verbindingen normaal niet bereikt omdat andere iphones kunnen wel op het Wi-Fi
  #11  
Oud 22 January 2012, 21:40
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Zoals al door kuotje gezegd, herstel de netwerkinstellingen (nog) eens via Instellingen/Algemeen/Stel opnieuw in/Herstel netwerkinstellingen.
Doe evt. een harde reset.
Stel de router op een ander kanaal in. Zoek dmv inSSIDer welk kanaal je het beste kunt gebruiken (zoek op het forum op die term en je vindt een link)
  #12  
Oud 23 January 2012, 11:27
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2011
Berichten: 80
Standaard

Sorry, maar ik mis het punt even. Wat is precies je probleem?
Vind je iPhone het netwerk niet? Verbind je iPhone niet (wat voor foutmelding krijg je dan)? Valt het signaal vaak weg?
  #13  
Oud 25 January 2012, 22:56
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 December 2011
Berichten: 9
Standaard

heb de mensen van telenet laten komen ze hebben een nieuwe router en modem ineen geplaats en het is opgelost. de nieuwe is van telenet zelf en de oude was van d-link. allemaal bedankt om mij toch tehelpen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: iPhone 3G jailbreak zonder Wi-Fi? Vanquisher Jailbreak 0 19 June 2011 17:55
Geen internetverbinding via Iphone zonder Wi-Fi spljunkee T-Mobile 7 10 October 2009 10:43
iPhone internet zonder Wi-Fi of 3G Dimelot T-Mobile 3 19 September 2008 00:01
applicaties op iphone zonder Wi-Fi jaykay Jailbreak apps en thema's 10 19 May 2008 19:45
iPhone 1.1.3 unlocken zonder Wi-Fi.. m0uniir Archief 0 13 February 2008 21:00

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:16.