help wifi krijgen op iphone 4 !

help wifi krijgen op iphone 4 ! discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb een iphone 4, ik wil heel graag wifi op mijn iphone aangezien ik mijn 3g uit moet zetten ivm kosten buiten me ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 August 2012, 17:28
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 January 2012
Berichten: 16
Exclamation help Wi-Fi krijgen op iphone 4 !

Hallo,

Ik heb een iphone 4, ik wil heel graag Wi-Fi op mijn iphone aangezien ik mijn 3g uit moet zetten ivm kosten buiten me bundel. Nu is onze Wi-Fi beveiligd, na heeeeel lang zoeken heb ik de code gevonden, maar mijn iphone pakt de code niet er staat mislukte poging.

HELP, wat nu??!! heb nu een gehandicapte iphone zo zonder internet...
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 August 2012, 17:39
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Waarschijnlijk heb je de verkeerde code of je hebt de code niet goed ingevoerd...
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #3  
Oud 27 August 2012, 17:51
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 January 2012
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wouter1981 Bekijk bericht
Waarschijnlijk heb je de verkeerde code of je hebt de code niet goed ingevoerd...
nee, ik heb net mijn zusje dezelfde code laten invoeren en die doet het wel op haar blackberry. Ik denk dat ik de instellingen moet veranderen maar waarin?? en hoe??
  #4  
Oud 27 August 2012, 17:59
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Je kunt nog proberen om het netwerk te 'vergeten'. Ga naar Instellingen>Wi-Fi en dan druk je op de blauwe pijl achter het netwerk waar het om gaat. Op het vervolgscherm druk je op de knop "Vergeet dit netwerk".
  #5  
Oud 27 August 2012, 18:00
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 January 2012
Berichten: 16
Standaard

ja maar dat staat er niet, als ik daarop klik staat er alleen ip adress: dhcp, bootP, Statisch

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 27 augustus 2012 om 17:18 ----------

Bij mij staat de IP;adres, aubnetmasker en router en dns helemaal leeg, hoorde dat bij andere mensen die ook iphone hebben dit wel ingevuld staat????
  #6  
Oud 27 August 2012, 18:50
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Zet je router ff uit en weer aan, dat wil ook nog weleens helpen.
__________________
Ik laat me niet opjagen, ik ben aan het werk, niet op de vlucht.
www.vuurvreter.eu/ <- volg hier de laatste landelijke brandweer meldingen.
  #7  
Oud 28 August 2012, 14:18
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 January 2012
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vuurvreter Bekijk bericht
Zet je router ff uit en weer aan, dat wil ook nog weleens helpen.
nee, ik ga niet aan de router zitten, straks heb ik ook geen internet meer op mijn laptop.. dan ben ik verder van huis.

Iemand andere ideeen? ik heb al probeerd mijn netwerkverbinding van de iphone te herstellen, no success. Heb ook al alle instellingen herstelt van de iphone, ook geen succes..
  #8  
Oud 28 August 2012, 14:19
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Router kun je gerust even spanningsloos maken. Daar wis je geen instellingen mee. Ik ben momenteel ook door mijn ideen heen.
  #9  
Oud 28 August 2012, 15:29
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2010
Berichten: 16
Standaard

Even inloggen in je router en daar de code vandaan plukken. Afhankelijk van je router in je browser op je laptop intikken:

http://192.168.0.1
http://192.168.0.254
http://192.168.1.1
http://192.168.1.254
http://10.0.0.138

Van kabelmodems verschillen de adressen nogal. Even in de handleiding van je Router kijken.

Daarna Gebruikersnaam & Wachtwoord intikken (Vaak respectievelijk admin, admin).

Even bij de security tab van je Wi-Fi kijken en daar zie je je code gewoon in plain text staan .

Succes!
  #10  
Oud 28 August 2012, 15:37
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 January 2012
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Electrifying Bekijk bericht
Even inloggen in je router en daar de code vandaan plukken. Afhankelijk van je router in je browser op je laptop intikken:

http://192.168.0.1
http://192.168.0.254
http://192.168.1.1
http://192.168.1.254
http://10.0.0.138

Van kabelmodems verschillen de adressen nogal. Even in de handleiding van je Router kijken.

Daarna Gebruikersnaam & Wachtwoord intikken (Vaak respectievelijk admin, admin).

Even bij de security tab van je Wi-Fi kijken en daar zie je je code gewoon in plain text staan .

Succes!
Heb mijn router nummer ingevoerd en klikte op security, daar krijg ik paar keuzes wat te doen, welke moet ik aanklikken ? heb ze gekopierd :


Security

Packet Filters
- Allows you to control access to a network by analyzing the incoming and outgoing packets and letting them pass or halting them based on the IP address of the source and destination.

Domain Filters
- Let you prevent users under this device from accessing specific URLs.
URL Blocking
- URL Blocking will block LAN computers to connect to pre-defined websites.

MAC Address Control
- MAC Address Control allows you to assign different access right for different users and to assign a specific IP address to a certain MAC address.

Miscellaneous

- Remote Administrator Host: In general, only Intranet user can browse the built-in web pages to perform administration task. This feature enables you to perform administration task from remote host.
- Administrator Time-out: The amount of time of inactivity before the device will automatically close the Administrator session. Set this to zero to disable it.
- Discard PING from WAN side: When this feature is enabled, hosts on the WAN cannot ping the Device.
  #11  
Oud 28 August 2012, 15:44
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2010
Berichten: 16
Standaard

Ik denk dat ie onder de root tab moet staan. Je moet even kijken naar de woorden WEP of WPA (al dan niet met eventueel het woord Passphrase erbij). Daarachter of daarbij staat je code. Als je die een op een invult moet de iPhone het doen. Let er op dat deze code hoofdletter gevoelig is.
  #12  
Oud 28 August 2012, 19:03
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 January 2012
Berichten: 16
Standaard

Kan het zo zijn dat een oude router, de 14 gb niet kan trekken?? dat de verbinding daarom steeds mislukt omdat de iphone een te groot bestand is?
  #13  
Oud 28 August 2012, 19:09
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.654
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door LisaxJ Bekijk bericht
Kan het zo zijn dat een oude router, de 14 gb niet kan trekken?? dat de verbinding daarom steeds mislukt omdat de iphone een te groot bestand is?
Nee, dat kan niet

"It takes two to dance a tango", dus zet die router nu eens helemaal uit en na 30 seconden weer aan.
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: Iphone 3G niet unlocked krijgen minifreakje Unlock 9 19 November 2010 18:04
iPhone: iPhone 3gs werkend krijgen jvdommelen Jailbreak 4 30 July 2010 11:49
iPhone: Ge-jailbreak-te Iphone 3.1.3. naar 4.0 krijgen ? Massiefje Jailbreak 9 29 June 2010 12:43
Apple iphone krijgen in curacao ? Qlimax. Koopinformatie Nederland 5 29 July 2008 12:13
Geen iPhone meer te krijgen !! gemmelos Archief 2 24 May 2008 12:33

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:47.