wifi-capslock

wifi-capslock discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, ik ben sinds een paar uur in het bezit van een iphone 8G. ik wil de nederlandse taal installeren, maar ik krijg geen verbinding ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 9 May 2008, 15:44
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 April 2008
Berichten: 3
Standaard Wi-Fi-capslock

Hallo,

ik ben sinds een paar uur in het bezit van een iphone 8G.
ik wil de nederlandse taal installeren, maar ik krijg geen verbinding met internet.
Ik heb thuis een beveiligd netwerk, en om de code in te toetsen, moet eigenlijk de caps lock van de iphone.... het lukt me niet. Wie weet raad?

gr.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 May 2008, 16:12
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

bij settings -> general -> keyboard kun je wel de capslock in/uit schakelen
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #3  
Oud 9 May 2008, 16:33
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Als de capslock aanstaat waar iMario zegt, dan krijg je de capslock aan op toetsenbord door 2 x te klikken op de shift toets dan wordt deze blauw en staat de capslock aan.
  #4  
Oud 9 May 2008, 18:54
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 April 2008
Berichten: 3
Standaard

dank je voor de reactie Imario, heb het in middels gevonden. Maar krijg geen verbinding met mn Experia box.... moet nog ff e zoeken denk ik. Of kent iemand dat probleem?
  #5  
Oud 9 May 2008, 23:18
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

Misschien heb je je MAC address filter in je router aan staan en moet je het MAC address van je iPhone toevoegen via je routersoftware?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPad Wi-Fi of iPad Wi-Fi + 3G: wat vind jij, en waarom? yuiop88 iPad algemeen 57 15 May 2012 01:31
Wi-Fi button is grijs [NO-Wi-Fi] pcsw Wi-Fi 52 3 March 2012 12:05
Onthoud Wi-Fi wachtwoord niet zodra ik ergens anders Wi-Fi hebt gebruikt chrissiegers Wi-Fi 0 21 March 2010 22:05
Wi-Fi geeft default als Wi-Fi netwerk pieter0000 Wi-Fi 1 22 January 2009 21:52

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:45.