Airport Extreme en gastnetwerk instellen

Airport Extreme en gastnetwerk instellen discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb sinds kort een Airport Extreme. Ik heb deze geinstalleerd dmv de Airport Utility app op de iPad. Hoe stel ik nu het gast ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 February 2016, 19:51
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 September 2014
Berichten: 2
Standaard Airport Extreme en gastnetwerk instellen

Ik heb sinds kort een Airport Extreme. Ik heb deze geinstalleerd dmv de Airport Utility app op de iPad. Hoe stel ik nu het gast Wi-Fi netwerk in?
Of heb ik daar een laptop voor nodig? Ik heb nog geen Mac maar wel een Windows 7 laptop.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 February 2016, 20:02
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.657
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Patter Bekijk bericht
Hoe stel ik nu het gast Wi-Fi netwerk in?
Ik heb het eens bekeken met Airport Utility op een iPad. Op een iPhone is het teveel gefriemel.

Heel simpel:
1) Open Airport Utility;
2) Klik op de Airport Extreme;
3) Klik boven rechts op "Edit";
4) Klik op "Guest Network";
5) Zet de schakelaar op "ON";
  #3  
Oud 10 February 2016, 20:59
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.657
Standaard

Mijn negeerlijst is weer iets langer geworden.
  #4  
Oud 10 February 2016, 21:24
» iPhone SE 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2011
Berichten: 584
Send a message via twitter to Otje82
Standaard

Haha ja even laten weten of het gelukt is, is wel erg veel moeite.
  #5  
Oud 24 March 2016, 16:12
jap74's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 2 February 2009
Berichten: 798
Standaard

Gastnetwerk krijg je bijna niet actief in NL. Alle providers geven een modem/router mee en als je daarachter een Airport Extreme hangt, werkt deze alleen in Bridge mode. En in Bridge mode geen gastnetwerk.....Ik probeer dit al jaren met mijn XS4ALL Fritzbox. Heb nu een workarount. Fritzbox heeft een Wi-Fi netwerkt voor de gasten (2.4Ghz) en mijn Time Capsules Wi-Fi is voor mij en mijn gezin.
  #6  
Oud 24 March 2016, 16:18
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.657
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jap74 Bekijk bericht
Gastnetwerk krijg je bijna niet actief in NL. Alle providers geven een modem/router mee en als je daarachter een Airport Extreme hangt, werkt deze alleen in Bridge mode.
Ik heb al bij verschillende vrienden en kennissen in Holland door Ziggo de routing functies laten uitschakelen in die Ubee of Cisco dingen. Er blijft dan een modem (modulator-demodulator) over die verbonden wordt met de WAN-poort van een AirPort Extreme. Die AE worden dan de primaire routers (die uiteraard niet in brugmodus staan).

  #7  
Oud 24 March 2016, 16:43
jemmie's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» macOS
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 840
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Ik heb al bij verschillende vrienden en kennissen in Holland door Ziggo de routing functies laten uitschakelen in die Ubee of Cisco dingen. Er blijft dan een modem (modulator-demodulator) over die verbonden wordt met de WAN-poort van een AirPort Extreme. Die AE worden dan de primaire routers (die uiteraard niet in brugmodus staan).
Dit werkt ook bij XS4ALL met de Fritzbox. heb dit ook uit laten zetten.
__________________
Kennis is pas van waarde als je er iemand mee kan helpen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
airport extreme jannevanhecke Wi-Fi 2 4 July 2015 10:53
AirPort Extreme ErikWF Wi-Fi 1 19 July 2012 13:17
Airport Extreme Lucien1966 Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 13 26 March 2012 23:08
Airport extreme tonveringa Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 4 30 January 2012 19:39
Airport Extreme Wilby Wi-Fi 9 12 November 2011 19:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:49.