Wifi N/A

Wifi N/A discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Hello, Mijn wifi werkt sinds 3 dagen niet meer. Heb herstel al geprobeerd maar levert niets op. Wifi kan niet meer in en uitgeschakeld worden, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12-09-08, 14:51
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2008
Berichten: 3
Standaard Wi-Fi N/A

Hello,

Mijn Wi-Fi werkt sinds 3 dagen niet meer. Heb herstel al geprobeerd maar levert niets op. Wi-Fi kan niet meer in en uitgeschakeld worden, functie is niet actief en bij info staat Wi-Fi adres n/a.

Wat kan ik doen??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12-09-08, 15:23
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 982
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jory Bekijk bericht
Hello,
Mijn Wi-Fi werkt sinds 3 dagen niet meer. Heb herstel al geprobeerd maar levert niets op. Wi-Fi kan niet meer in en uitgeschakeld worden, functie is niet actief en bij info staat Wi-Fi adres n/a.
Wat kan ik doen??
En je weet zeker dat er wel een werkend Wi-Fi station is waar jij toegang tot hebt?
  #3  
Oud 12-09-08, 15:45
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 623
Standaard

kun je iets specifieker zijn m.b.t. wat er veranderd is waardoor dit is ontstaan.
heb je bijvoorbeeld een update gedaan, een applicatie geinstalleerd oid.
wordt het iets makkelijker om je op weg te helpen.
M.
  #4  
Oud 12-09-08, 16:08
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.173
Standaard

zet je router/accespoint eens uit en weer aan.

Of log even in op je router en zet je Wi-Fi eens uit en weer aan.
  #5  
Oud 12-09-08, 16:39
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2008
Berichten: 3
Standaard

Ik heb gewoon een Wi-Fi netwerk, dat is het probleem niet. Ik kan de functie gewoon niet meer bedienen. Dat licht niet op en je kunt die knop niet meer gebruiken. En bij de info staat Wi-Fi N/A.....Er is verder niets aan vooraf gegaan waarvan ik zou kunen zeggen dat het er iets mee te maken heeft.
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPad Wi-Fi of iPad Wi-Fi + 3G: wat vind jij, en waarom? yuiop88 iPad algemeen 57 15-05-12 01:31
Wi-Fi button is grijs [NO-Wi-Fi] pcsw Wi-Fi 52 03-03-12 12:05
Onthoud Wi-Fi wachtwoord niet zodra ik ergens anders Wi-Fi hebt gebruikt chrissiegers Wi-Fi 0 21-03-10 22:05
Wi-Fi geeft default als Wi-Fi netwerk pieter0000 Wi-Fi 1 22-01-09 21:52

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:08.