//

iphone wifi met livebox geeft fout

iphone wifi met livebox geeft fout discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo ik heb een iphone 8GB 2.0.1 ik heb thuis mobistar adsl livebox nu wil ik verbinding maken maar geeft fout het netwerk komt in ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14-09-08, 13:14
cedricgl cedricgl is offline
 
• 5.0.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 40
Standaard iphone Wi-Fi met livebox geeft fout

hallo
ik heb een iphone 8GB 2.0.1
ik heb thuis mobistar adsl livebox
nu wil ik verbinding maken maar geeft fout
het netwerk komt in mijn lijst ik tik de sleutel in en geeft aan dat het niet gaat
voor de rest kan ik overal met de iphone op Wi-Fi
danku op voorand
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 01-10-08, 18:52
cedricgl cedricgl is offline
 
• 5.0.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 40
Standaard

weet iemand wat het probleem is?
  #3  
Oud 01-10-08, 19:06
Mwfadebeer Mwfadebeer is offline
• iOS 6.0
• 5.0
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 623
Standaard

vreemd. weet je zeker dat je geen fout maakt met de sleutel?
  #4  
Oud 01-10-08, 20:22
ButcherJF's schermafbeelding
ButcherJF ButcherJF is offline
iPhone(club) Guru
• iOS 16.2
• iPadOS 16.2
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.580
Standaard

Ik meen me te herinneren dat er op de livebox een registratieknop ('REG') zit. Die al ingedrukt nadat je alle gegevens in je iPhone hebt ingesteld?
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #5  
Oud 05-10-08, 07:32
fvkesteren fvkesteren is offline
• iOS 4.0.2
• 6.0
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: enschede
Berichten: 54
Standaard

de oplossing staat in een ander topic je moet het Mac adres van de iPhone ingeven in de lijst van je livebox en het werkt dan direkt
  #6  
Oud 05-10-08, 12:59
ballegooier's schermafbeelding
ballegooier ballegooier is offline
• iOS 15.1
• iPadOS 14.8
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.775
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Ik meen me te herinneren dat er op de livebox een registratieknop ('REG') zit. Die al ingedrukt nadat je alle gegevens in je iPhone hebt ingesteld?
Klopt. Die knop moet je indrukken, vóórdat je met je iPhone verbinding gaat maken: dus eerst alles instellen op je iPhone, dan op knopje Livebox duwen, dan op 'volgende' of 'verbinden' op je iPhone (heb zelf ook een livebox hier) dat knopje doet hetzelfde als dat je handmatig het MAC of fysiek adres van je iPhone toevoegt.
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
fout probleem met server. verbinding met Wi-Fi/3g lijkt in orde??? misty1980 Wi-Fi 5 29-11-09 15:09
Iphone 3gs kan geen verbinding maken met Livebox Jensyy iPhone algemeen 3 11-09-09 16:07
Iphone. Wel verbinding met livebox, maar ik heb geen internet arntj00 iPhone algemeen 2 02-01-09 22:48
Wi-Fi met 3G samen aan geeft problemen ihans Wi-Fi 2 09-12-08 08:51

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:09.