Geen of Slecht signaal of connectie Fixed

Geen of Slecht signaal of connectie Fixed discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) OK..bij mij werkt het weer: OS 3 naar 2.0.2 You can still downgrade 2G/3g iPhone to any firmware You will need .. 1-QuickPwnRC3 download from ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 July 2009, 14:16
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 December 2007
Berichten: 47
Standaard Geen of Slecht signaal of connectie Fixed

OK..bij mij werkt het weer:
OS 3 naar 2.0.2
You can still downgrade 2G/3g iPhone to any firmware
You will need ..
1-QuickPwnRC3 download from here ( iphone-hacks.com/downloads/file/138
2-Ipsw 2.0.2
3-iTunes 8.2
Run Quickpwn RC3, Browse for firmware to select 2.0.2 ,and follwo instructions to put iPhone in DFU
when Screen turns Black in 3G (white for 2G) then ..
A-Unplug USB cable.
B-close QuickpwnRc3
C-Reconnect iPhone
D-iTunes will discover iphone in Recover mode.
E-Shift+Restore to 2.2.1
Itunes continues the restore process without any erorr
100% works on booth 2G-3G
2.0.2 naar 1.1.4
iClarified - iPhone - How to Downgrade Your 2.0 iPhone to 1.1.4
Wi-Fi no signal fix
How to Unlock Your iPhone and fix Wi-Fi, Youtube using iLiberty | Thinktechno.com
met no Wi-Fi payload
FixBaseband.zip
en dan via restore terug naar OS 3.0 en werkt weer als een zonnetje!!!!

Laatst gewijzigd door Nono_Home; 5 July 2009 om 14:20.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 July 2009, 19:14
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 July 2009
Berichten: 8
Standaard

Dit werkt bij mij dus niet. QuickPwnRc3 lukt nog wel, maar na de quickpwnrc3 procedure blijft er een scherm met een pineapple en een spinner lopen. Dat stopt niet. Uit en aanzetten van de iphone geeft een usb->itunes logo. Aansluiten op itunes en herstellen naar 2.2.1 of 2.2 geeft error 20. DFU methode geeft error 1600.

Ik kom met geen mogelijkheid meer terug naar 2.2.1 of lager.
  #3  
Oud 6 July 2009, 21:53
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 December 2007
Berichten: 47
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door miele Bekijk bericht
blijft er een scherm met een pineapple.
dan heb je te lang gewacht met het los trekken van de USB kabel
  #4  
Oud 6 July 2009, 22:25
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 July 2009
Berichten: 8
Standaard

na wat expirimenteren lukt het nu toch om de error 1600 te omzeilen met QuickPwnRC3 (3G met 3.0, itunes 8.2, windows vista)

Doe het als volgt:
start quickPwnRC3 en volg de instructies. Op een bepaald moment begint quickpwn met uploaden van data. Op dat moment wordt het scherm van de 3G wit terwijl quickpwn bezig is de bootloader te uploaden. Breek quickpwn als deze bootloader klaar is gewoon keihard af (applicatie stoppen) Het scherm van de iphone blijft wit. HOUDT DE USB IN DE IPHONE en start direct itunes. Met het witte iphone scherm kun je beginnen met herstellen en krijg je geen 1600 error.
  #5  
Oud 6 July 2009, 22:32
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 July 2009
Berichten: 8
Standaard

ok we komen verder maar nu met error 1013. Googlen hierop levert op dat je dan nog een keer met itunes moet herstellen.
  #6  
Oud 6 July 2009, 23:37
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 December 2007
Berichten: 47
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door miele Bekijk bericht
een bepaald moment begint quickpwn met uploaden van data
volgens mij wacht je toch echt te lang met het los trekken van de kabel....ik heb het nu een paar keer gedaan..zowel bij de 2G als de 3G timing is belangrijk....
  #7  
Oud 6 July 2009, 23:39
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 July 2009
Berichten: 8
Standaard

ok na nog een paar keer herstellen, de ene keer met 2.2 en de andere keer met 2.2.1 is het (hehe) uiteindelijk gelukt ook de 1013 error weg te krijgen en ben ik weer de trotse bezitter van een iphone 3g op 2.2.1 en dus MET Wi-Fi!

Nono bedankt voor de ondersteuning. De timing met de quickpwn truuk is echt zoals je zegt belangrijk. Maar het is wel gelukt, alleen niet met lostrekken van de kabel maar door gewoon quickpwn zelf af te breken.
  #8  
Oud 6 July 2009, 23:41
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 December 2007
Berichten: 47
Standaard

Top! En ik ben erg gelukkig met m'n 2G versie @1.1.4 en 3G @ 2.2.1 met Wi-Fi idd
  #9  
Oud 30 July 2009, 20:50
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 July 2009
Berichten: 2
Standaard

Heren,
Ik heb ook het Wi-Fi probleem sinds ik 3.0 op mijn 3G heb geinstalleerd. Na veel geknoei met error 1013 en quickpwn (die op sommige pc's wel werkte en op andere niet) is het me nu eindelijk gelukt om naar 2.0.2. terug te gaan, maar mijn Wi-Fi probleem bestaat nog steeds
Als ik terug wil gaan naar 1.1.4. zoals hierboven staat gesuggereerd, krijg ik error 1 in itunes 7.5 en wordt mijn iPhone 3G als iPod herkent, achteraf heb ik gezien dat je een 3G helemaal niet naar 1.1.4. kan downgraden, dat gaat alleen bij een 2G ;-)

Mijn probleem met Wi-Fi is met 2.0.2. nog niet weg. Heeft iemand hier ervaring mee of moet ik naar 2.2.1. upgraden en is het probleem dan opgelost? Hulp wordt ZEER gewaardeerd, aangezien heel veel mensen met dit Wi-Fi probleem kampen (ik heb het halve apple forum inmiddels doorzocht naar mogelijke alternatieven maar niets werkt)

Laatst gewijzigd door rbrt86; 31 July 2009 om 13:36.
  #10  
Oud 1 August 2009, 12:01
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 July 2009
Berichten: 2
Standaard

*bump*
inmiddels vermoed ik dat het downgraden van de baseband het probleem op zal lossen
hiervoor bestaan ook handige tools in cydia, maar daarvoor moet mijn bootloader onder 5.9 zijn en moet ik firmware 2.2.1 installeren en jailbreaken

opzich wil ik dit wel proberen alleen weet ik niet of het de moeite loont, ik ben eigenlijk bang dat het niets helpt. Iemand ideen hierover?
  #11  
Oud 4 May 2010, 07:39
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 May 2010
Berichten: 1
Standaard

Ik heb de mogelijkheid om veel nuttige dingen te grijpen vanaf hier. Met het oog op mijn fone beter verdragen dan anderen, ik heb deze plek gevonden zeer nuttig.
__________________
leomartin6
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Slecht GPS signaal op iPhone 3GS? MacLover23 Archief 4 27 September 2009 20:09
oplossing slecht gsm signaal / geen service TVO iPhone algemeen 0 11 September 2009 11:34
Software: Navigon signaal - Tomtom geen signaal dettie iPhone Navigatie 8 4 September 2009 23:34
[1.1.2 OTB + Turbosim]= slecht signaal, slchte batterij? Diageo Unlock [archief] 9 8 February 2008 21:42

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:43.