MAC-code werkt niet, klopt wel

MAC-code werkt niet, klopt wel discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoe kan je een MAC-adres wijzigen? Die van m'n iPhone begint met 04, en die pakt de routerpagina niet. Alleen MAC-codes die met 00 beginnen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 December 2009, 21:23
Doblie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Berichten: 578
Send a message via twitter to Doblie
Standaard MAC-code werkt niet, klopt wel

Hoe kan je een MAC-adres wijzigen? Die van m'n iPhone begint met 04, en die pakt de routerpagina niet. Alleen MAC-codes die met 00 beginnen worden geaccepteerd.

Weet iemand hoe je dit moet oplossen?
__________________
iPhone 3G firmware 4.1 (jailbreak)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 December 2009, 21:26
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Zit je onder Instellingen / Algemeen / Info wel naar het Wi-Fi adres te kijken op je iPhone?
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 1 December 2009, 21:29
Doblie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Berichten: 578
Send a message via twitter to Doblie
Standaard

Jup, natuurlijk.

Ik heb twee iPhones, en die andere begint keurig met 00, dus die heeft geen problemen. Maar wel gek dat een MAC-adres met 04 begint.
  #4  
Oud 1 December 2009, 22:03
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2007
Berichten: 19
Standaard

ik denk niet dat je het mac adres kan veranderen. wat je misschien wel helpt is dat het opgegeven mac adres bij instellingen - algemeen - info - Wi-Fi adres van mijn 3gs niet klopte, het laatste cijfer was een getal hoger, en dat was af te lezen via mijn router (airport extr), waarin je kan aflezen welke mac adressen er gebruik maken van je draadloos netwerk.
Voor mij niet de eerste keer dat en opgegeven mac adres niet klopt.

Overigens begint mijn 3gs mac adres ook met 64.. Airport extreme router kan het wel aan..
succes.
  #5  
Oud 16 June 2010, 14:58
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 March 2010
Locatie: omgeving Rotjeknor
Berichten: 20
Standaard

Er staat hier een sitecom.
Die pikt het ook niet.
Is het per toeval zo dat jij je Iphone nog niet geregistreerd hebt?
Dat deze code hierna aangepast word ?
Want ik heb op dit moment precies hetzelfde.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iphone 3g werkt niet op Sitecom router, iPad werkt wel?? hans-wouter iPad algemeen 11 4 May 2010 14:54
Unlock code werkt niet meer bij slide Spete Archief 3 27 November 2008 22:55
Tijd sms klopt niet + SMSD werkt niet Laura-Brink Jailbreak apps en thema's 2 16 June 2008 18:16
Klopt de kosten die mij werd verteld wel? stefani Archief 7 12 April 2008 00:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:37.