Wi-Fi op mijn nieuwe 3Gs doet raar

Wi-Fi op mijn nieuwe 3Gs doet raar discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) De wifi op mijn 1 week oude iPhone 3Gs doet sinds vandaag raar. Ik was bezig met een download uit de appstore en zag mn ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 February 2010, 00:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Berichten: 97
Standaard Wi-Fi op mijn nieuwe 3Gs doet raar

De Wi-Fi op mijn 1 week oude iPhone 3Gs doet sinds vandaag raar. Ik was bezig met een download uit de appstore en zag mn Wi-Fi icoontje niet. Toen ging ik naar mn Wi-Fi en zag dat er geen netwerken gevonden werden door mijn iPhone.

Toen heb ik de volgende dingen gedaan:
- netwerkinstellingen resetten (op iPhone)
- router/modem resetten
- restore iPhone
- uit/aan iPhone

Dit werkte allemaal niet. Toen ben ik op het forum gaan zoeken en schrok een beetje van alle problemen met Wi-Fi. Ik las bijvoorbeeld dat het een veel voorkomend probleem is bij iPhones. Ik heb alles gelezen en toen besloot ik een app te downloaden die Wi-Fi zoekt. Ik heb eWi-Fi gedownload en deze vindt mijn router wel. Ik kan ook gewoon inloggen en alles werkt dan perfect, 5min lang.. Op een gegeven moment verdwijnt mijn Wi-Fi weer en ik heb geen idee waarom?!
Heeft iemand enig idee wat ik nog kan proberen?
__________________
Love my aaaightphone!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 February 2010, 21:06
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2009
Locatie: amsterdam
Berichten: 16
Standaard

Check is wat d leasetijd op je router is... Als die op Bv 5 min staat dan gooit ie je er na die tijd vanaf.
  #3  
Oud 24 February 2010, 21:24
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Beetje meer info kan geen kwaad denk ik, hoe check je bijvoorbeeld de leasetijd van je router????
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #4  
Oud 9 March 2010, 22:12
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Berichten: 6
Standaard

Heb de zelfde problemen met Wi-Fi. Ter info: Ik heb mijn iPhone ter reparatie aangeboden bij Mobistar, ik kreeg er een nieuwe iPhone voor terug. Alleen deze wil dus niet meer op Wi-Fi. Af en toe heb ik een paar seconden verbinding, en dan valt ie weer weg (op meerdere netwerken geprobeerd). Als ik 'm dan naar Wi-Fi laat zoeken, dan vind hij geen netwerken (net zoals bij topicstarter). Ik vind dan ook geen netwerken met de Wi-FiTrack app.

Heb al diverse trucjes uitgehaald, zoals flightmodus aan/uit. Netwerksettings reset, telefoon aan/uit.

Is dit een FW probleem? Of moet ik weer terug naar Belgi om mijn telefoon in te leveren?

kortom: help!
  #5  
Oud 10 March 2010, 08:09
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Je zou eens een volledige reset kunnen doen zonder de backup terug te zetten. Mocht het een softwarematige fout zijn, dan komt die in ieder geval niet mee met een backup.
Als ook dat niet helpt zal er niets anders op zitten dan een reisje naar onze zuiderburen.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #6  
Oud 31 August 2011, 22:08
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 August 2011
Berichten: 12
Standaard

ik HAD hetzelfde verhaal, alleen dan met de 3G verbinding voor je mobiele internet. maar vandaag dacht ik, ik probeer het allemaal nog eens en nu ineens doet ie het wel weer helemaal goed, zelfs beter dan eerst! hoe dit allemaal kan... mij een raadsel
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Headset doet het niet op mijn Iphone 3GS maritjuh1991 iPhone algemeen 3 27 January 2011 21:22
Scherm van iPhone 3gs doet raar lammertinkm iPhone algemeen 7 7 May 2010 17:36
ipod volume knop doet raar (3GS 32GB 3.1.2) optimusprime iPhone algemeen 11 17 October 2009 16:12
Nieuwe iPhone 3Gs doet helemaal niks metalmakker Archief 4 23 September 2009 00:41
(HELP) mijn iphone doet raar..(met fotos) freemanfunky Unlock [archief] 3 2 May 2008 17:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:51.