Wi-Fi knop Disabled?

Wi-Fi knop Disabled? discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo Ik heb me Iphone 2g 3.1.2 Net gejailbreakt en ik wil op wifi en dan dit: Iemand een oplossing?? Joris...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 August 2010, 11:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 March 2010
Berichten: 77
Standaard Wi-Fi knop Disabled?

Hallo

Ik heb me Iphone 2g 3.1.2 Net gejailbreakt en ik wil op Wi-Fi en dan dit:

Iemand een oplossing??

Joris
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 August 2010, 07:48
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

SBSettings er op gezet en Wi-Fi disabled misschien?
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #3  
Oud 23 August 2010, 13:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2010
Locatie: Op een kustvaarder...
Berichten: 49
Standaard

Misschien staat MAC filtering aan op je router? Dan ziet je router je iPhone niet namelijk...
  #4  
Oud 23 August 2010, 20:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 March 2010
Berichten: 77
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
SBSettings er op gezet en Wi-Fi disabled misschien?
Sbsettings staat er op en dan staat er Wi-Fi Rood
dan zet ik het op groen respring en dan zelfde probleem
  #5  
Oud 23 August 2010, 20:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 March 2010
Berichten: 77
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door webferret Bekijk bericht
Misschien staat MAC filtering aan op je router? Dan ziet je router je iPhone niet namelijk...
Maar de hele knop is gedisabled
  #6  
Oud 26 August 2010, 12:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2010
Locatie: Op een kustvaarder...
Berichten: 49
Standaard

Nee, juist daarom is-ie grijs. Als de iPhone geen Wi-Fi ziet dan is-ie grijs. Ga maar eens buiten in een veld staan waar je geen Wi-Fi hebt, dan is-ie ook grijs.

Ik denk dus dat je moet kijken in de settings van je draadloze router en moet kijken of daar MAC filtering aan staat. Zoja, dan moet je je MAC adres van je iPhone (Instellingen -> Algemeen -> Info en dan Wif-Fi-adres) toevoegen aan de lijst met toegestane apparaten die verbinding met je router mogen maken.

Staat MAC filtering uit dan zou ik het niet weten.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mute knop en landscape knop ipad gemakki iPad algemeen 17 22 December 2010 21:23
home knop klinker iPhone algemeen 8 6 November 2010 19:55
tss SHSH notice is temporarily disabled montana63 iPhone algemeen 0 5 May 2010 21:29
Mac OS X: Itunes account disabled ! macfreaker iTunes 22 11 December 2009 08:17
Skrewcommon 1.37 touchscreen disabled kneep iPhone algemeen 8 9 June 2008 13:37

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:42.