Sinds iPhone 4 geen wifi thuis

Sinds iPhone 4 geen wifi thuis discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb een probleempje met mijn wifi thuis en vraag me nu af waar het aan ligt. Voordat ik de iPhone 4 had had ik een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 October 2010, 14:42
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 263
Standaard Sinds iPhone 4 geen Wi-Fi thuis

Heb een probleempje met mijn Wi-Fi thuis en vraag me nu af waar het aan ligt.
Voordat ik de iPhone 4 had had ik een iPhone 3G en kon altijd zonder problemen op het Wi-Fi netwerk komen en mijn vriendin ook met haar 3G.
Maar sinds ik de iPhone 4 heb heb ik er problemen mee.
Hij ziet mijn netwerk wel, ik voer de code in en krijg dan netjes een vinkje en zie bovenin mijn scherm wel dat ik op het Wi-Fi netwerk zit.
Wil ik echter echt internetten of een app gebruiken die via internet gaat doet hij niks, hij laad niet door in safari.

Mijn vriendin lukt het nog steeds wel met haar iPhone 3G.
Mijn pa heeft mijn oude iPhone 3G en komt er ook zonder problemen op en alles werkt perfect.
Mijn neef was hier laatst en heeft ook een iPhone 4, en die heeft dus hetzelfde probleem als ik.
Dus het lijkt erop alsof het aan de iPhone 4 ofzo ligt? Meer mensen hier last van? Vrij irritant eigenlijk.

P.S. kom bij mijn schoonouders wel weer op het Wi-Fi netwerk en daar werkt alles perfect.???
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 October 2010, 15:12
Shadow's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 February 2008
Locatie: Antwerpen
Berichten: 45
Standaard

Misschien moet je op je Wi-Fi de instelling voor MAC-filtering eens bekijken en als deze geactiveerd is, je iPhone Mac-address bijvoegen. Zou zo moeten opgelost raken.
  #3  
Oud 11 October 2010, 18:10
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 263
Standaard

Nee is niet geactiveerd! Mijn neef met een desire kan er ook op nl
  #4  
Oud 11 October 2010, 19:06
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 January 2010
Berichten: 303
Standaard

Wat merk router heb je? Het schijnt dat bepaalde merken niet samen gaan.
  #5  
Oud 11 October 2010, 19:58
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 263
Standaard

Ja sorry, een WGR614v6 van Netgear
  #6  
Oud 12 October 2010, 12:28
» iPhone 7 32GB (Goud) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Locatie: Zwolle
Berichten: 540
Standaard

Dit probleem heb ik ook met mijn 3Gs gehad een paar enkele keren bij me ouders thuis, ik kon het oplossen om in de router te komen en de iphone toevoegen als extra computer die mag verbinden met de Wi-Fi net, en de iphone te resetten.
mijn ouders hebben de expiria box van KPN, ook een tijdje gehad als me ouders belde of werden gebeld dat er geen internet was, achteraf lag dit ook aan de iphone, nu heb ik geen last hier meer van.
  #7  
Oud 12 October 2010, 12:49
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 263
Standaard

Bedoel jij daarmee die MAC filtering iphone3Gs?? En het daarbij toevoegen, want ik heb die MAC filtering nu niet aan staan.
  #8  
Oud 14 October 2010, 19:16
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 263
Standaard

Helaas tot op heden nog niks..iemand anders nog ideeen?
  #9  
Oud 14 October 2010, 19:50
Hammertime's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2008
Locatie: Rheden
Berichten: 96
Standaard

ik heb deze problemen ook gehad. bij mij was het zo dat de DHCP functie van de router er mee opgehouden was... Na een reset van de router (stroom onderbreking) werkte het weer even... heb uit eindelijk een nieuwe gekocht om dit probleem te verhelpen
  #10  
Oud 15 October 2010, 14:18
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 263
Standaard

Ja, denk ook maar dat ik een nieuwe router ga kopen..heb ook het idee dat hij heel even het doet, dan pakt hij dus een pagina in safari.. wil ik daarna nog iets doen dan hangt hij weer..zal inderdaad wel met de router EN iphone 4 te maken hebben, want het blijft raar dat een iPhone 3G en HTC het wel gewoon doet en de mijne niet..maar goed, waarheid zal wel ergens in het midden liggen..ff kijken voor een nieuwe router.
  #11  
Oud 15 October 2010, 15:19
KvdS's schermafbeelding
» iPhone SE 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Wit) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2010
Berichten: 1.336
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dejive Bekijk bericht
Ja, denk ook maar dat ik een nieuwe router ga kopen..heb ook het idee dat hij heel even het doet, dan pakt hij dus een pagina in safari.. wil ik daarna nog iets doen dan hangt hij weer..zal inderdaad wel met de router EN iphone 4 te maken hebben, want het blijft raar dat een iPhone 3G en HTC het wel gewoon doet en de mijne niet..maar goed, waarheid zal wel ergens in het midden liggen..ff kijken voor een nieuwe router.

De hardware werkt goed, daar je bij je schoonouders er wel op kan.
Dus het ligt thuis aan de router of aan de instellingen in de iPhone.
Probeer eerst een reset op je iPhone.
Daarna alle beveiligingen van de router afhalen, kijk dan of je er op kan met je iPhone4.
Lukt dat, dan ga je er weer beveiligingen opzetten.
Dan zie je waar de schoen wringt.
O ja heb je de code van je beveiliging ook al eens opnieuw in de iPhone gezet?
Een type fout is zo gemaakt.



Succes.
  #12  
Oud 17 October 2010, 10:31
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 263
Standaard

@KvdS
Ja, hardware is zeker goed op de iPhone, hij kan gewoon niet overweg met mijn router denk ik.
Instellingen op mijn iPhone zijn hetzelfde als die van anderen die hier wel met een 3G erop kunnen..
Of in een volgende update moet het opgelost zijn denk ik, of ik moet op zoek naar een andere router.

typefout is het niet, hij zegt nl. wel dat het goed is en ik zie ook een vinkje staan dat het goed is (heb het inderdaad ook al meerdere keren opnieuw gedaan), maar echt internetten via Wi-Fi lukt dan niet..dus hij keurt hem wel goed (vinkje) maar pagina's laden in safari of appstore laden etc lukt dan niet.

Bedankt voor het meedenken in elk geval.
  #13  
Oud 17 October 2010, 23:15
KvdS's schermafbeelding
» iPhone SE 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Wit) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2010
Berichten: 1.336
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dejive Bekijk bericht
typefout is het niet, hij zegt nl. wel dat het goed is en ik zie ook een vinkje staan dat het goed is (heb het inderdaad ook al meerdere keren opnieuw gedaan), maar echt internetten via Wi-Fi lukt dan niet..dus hij keurt hem wel goed (vinkje) maar pagina's laden in safari of appstore laden etc lukt dan niet.

Ik had laatst met de iMac ook zo'n probleem.
Alle toestellen hebben verbinding behalve de iMac.
Ik had steeds met DHCP gewerkt, maar in een keer kreeg ik geen goed IP-adres meer. Hierop heb ik de iMac op een vast IP-adres gezet en daarna werkte alles weer als vroeger.
Als je de iPhone nu eens op een vast adres zet, misschien helpt dat.

succes.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen auto verbinding met Wi-Fi sinds iOS 4.2.1 Tiestofan Wi-Fi 2 18 December 2010 19:15
Wi-Fi thuis crasht zodra iphone buiten bereik is suzanne79 Wi-Fi 0 8 August 2010 17:33
Een tip voor mensen met lan thuis: Internetten op iPod zonder Wi-Fi thuis DeathSpace Wi-Fi 0 20 May 2010 20:57
sinds paar weken plots geen Wi-Fi meer evelyne_d81 Wi-Fi 1 16 May 2009 16:38
Plotseling geen Wi-Fi meer Thuis mahket Archief 2 27 May 2008 00:33

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:18.