Wifi verbinding telkens opnieuw verbinden

Wifi verbinding telkens opnieuw verbinden discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Telkens als ik mijn iPad opnieuw pak moet ik eerst via de instllingen de wifi verbinding een keer uit en weer inschakelen. Doe ik dit ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 February 2011, 11:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 February 2011
Berichten: 9
Question Wi-Fi verbinding telkens opnieuw verbinden

Telkens als ik mijn iPad opnieuw pak moet ik eerst via de instllingen de Wi-Fi verbinding een keer uit en weer inschakelen.
Doe ik dit niet dan kan hij gewoon niet online.
Ik heb de 16GB Wi-Fi versie met 4.1 firmware.

Weet iemand een oplossing hiervoor, want het begint erg irritant te worden.

Bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 February 2011, 17:06
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2010
Berichten: 21
Standaard

heb precies hetzelfde
enorm irritant,maar ik weet ook geen oplossing helaas
  #3  
Oud 19 February 2011, 17:21
jemmie's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Ja]
» macOS
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 912
Standaard

Wi-Fi wordt standaard uitgeschakeld als de iDevice in slaap stand gaat en heeft even tijd nodig om weer te verbinden.

Wat voor beveiliging gebruiken jullie op de Wi-Fi, wep, wpa, wpa2? Ik weet dat de laatste ios'en niet goed omgaan met wep, is ook eigenlijk een achterhaalde beveiliging.

Verder zou je de firmware van de router eens kunnen updaten, wil ook nog wel eens helpen.
__________________
.
Kennis is pas van waarde als je er iemand mee kan helpen
  #4  
Oud 19 February 2011, 17:40
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2010
Berichten: 21
Standaard

bedankt voor de tips,maar ik heb een modem van tele2,kan je niet updaten
qua beveilging heb ik wpa-wsk
  #5  
Oud 19 February 2011, 23:55
» iPhone 5c 32GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 February 2009
Berichten: 47
Standaard

Ik heb het ook. Heel vervelend probleem en volgens mij pas ontstaan na de laatste update. Ik heb alles al geprobeerd maar niets helpt...
Misschien moet een van ons eens een bericht naar Apple sturen hierover?
  #6  
Oud 20 February 2011, 00:23
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2010
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 36
Standaard

Op thomson router (upc),of apple extreme geen enkel probleem.
  #7  
Oud 20 February 2011, 01:28
samoerai's schermafbeelding
» iPhone 8 Plus 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 7 April 2009
Berichten: 35
Standaard

Voor zo ver ik weet zijn er bij versie 4.1 vaker problemen met Wi-Fi geweest, wellicht verstandig om te updaten naar 4.2.1 of 4.3 ( komt ongeveer over 2 weken uit als alles goed gaat), Wi-Fi problemen zijn bij deze versies in de meeste gevallen opgelost.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
27 inch iMac, i7-2.93Mhz, 16GB, 1TB HD, 256GB SSD## Macbook Pro, i7, 8 GB DDR3##iPad 64GB 3G## iPhone 4 32GB.
  #8  
Oud 20 February 2011, 13:06
» iPhone 7 128GB (Goud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 9 June 2009
Locatie: zeist
Berichten: 174
Stuur een bericht via Skype™ naar ajongebreur
Standaard

Zelfs naar Apple geschreven, maar nooit iets gehoord. Van nijd toen maar een nieuwe router gekocht omdat de oude al jaren meeging en geen update meer te krijgen was.
De nieuwe (apple,'s airport) heeft vanaf de eerste dag geen probleem meer gegeven.
  #9  
Oud 24 June 2011, 00:15
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 August 2008
Locatie: Haarlem
Berichten: 3
Stuur een bericht via MSN naar remmertvelthuis
Standaard

Ik heb dit probleem bij mij net eindelijk opgelost, door in de routerconfiguratie een ander "channel" te kiezen, heel makkelijk!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wi-Fi telkens opnieuw starten? stellaferox Wi-Fi 9 26 March 2011 20:00
iPhone: SHSH gegevens telkens opnieuw opslaan? Roccade Jailbreak 11 8 December 2010 11:55
Telkens opnieuw invoeren Djosjowa Wi-Fi 2 22 December 2009 06:45
iphone star telkens opnieuw op ! mm11mm11 Archief 1 2 June 2009 16:40
Cyberduck en opnieuw verbinden MacFrankieG Unlock [archief] 3 28 December 2007 00:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:29.