Geen internet (Wi-Fi) op mijn ipad

Geen internet (Wi-Fi) op mijn ipad discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Goedendag Ik heb een Ipad cadeau gekregen ...nu probeer ik op in te loggen op mijn router (Cisco WRT120N) maar hij maakt geen verbinding ...ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 June 2011, 10:50
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 June 2011
Berichten: 5
Standaard Geen internet (Wi-Fi) op mijn ipad

Goedendag

Ik heb een Ipad cadeau gekregen ...nu probeer ik op in te loggen op mijn router (Cisco WRT120N) maar hij maakt geen verbinding ...ik heb de juiste netwerksleutel ...wat doe ik verkeerd ?

Ik volg de procedure kies een netwerk ....wachtwoord ********* verbind ..

geeft aan geen verbinding mogelijk met netwerk

Weet iemand raad

Vriendelijk dank

Tony
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 June 2011, 11:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 7
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Williamvannunen
Standaard

Heb je de sleutel zelf bedacht? Of staat deze aan de achterkant van de router...
Misschien is de routeren ook Mac adres specifiek. Uitzetten op de router!
  #3  
Oud 18 June 2011, 11:08
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 June 2011
Berichten: 5
Standaard

Hallo William

Dit is ook het wachtwoord van mijn laptop ..dus daar moet ik toch ook mee inloggen op mijn Ipad?

Ik heb er weinig verstand van....moet ik iets weizigen in mijn router dan?

ik heb de netwerksleutel veranderd op mijn router en die werkt wel op mij laptop ....daar heb ik internet op

Groeten
  #4  
Oud 18 June 2011, 11:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 7
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Williamvannunen
Standaard

In de instellingen van de router staat of je een Mac adres moet filteren!
Dat betekent dat er maar specifieke apparaten verbonden mogen worden aan de router.
Kijk eens of je kunt inloggen en zoek naar een Mac filter. Zet deze uit en probeer opnieuwd te verbinden met je wachtwoord.
  #5  
Oud 18 June 2011, 11:29
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 June 2011
Berichten: 5
Standaard

Hallo

Ik heb dat gedaan (mac adress clone disabled),moest op mijn laptop opnieuw wachtwoord invoeren ..die doet het ,maar lukt niet op mijn ipad...

Wil wel afbeelding invoegen ,maar weet ook al niet hoe dat werkt (url?)
  #6  
Oud 18 June 2011, 11:32
Boes40's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 December 2009
Berichten: 272
Standaard

Kan d.m.v. bijlage (de paperclip)

Edit: werkt de iPad wel op andere netwerken?
  #7  
Oud 18 June 2011, 11:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 7
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Williamvannunen
Standaard

Router een keer resetten. Anders even je iPad meenemen naar een vriend om daar te proberen te verbinden. Dan weet je of het aan de instelling van de router of iPad ligt!
  #8  
Oud 18 June 2011, 11:41
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 June 2011
Berichten: 5
Standaard

Als ik mijn router reset ..moet ik dan weetr overal in huis mijn computers instellen met wachtwoord en gebruikersnaam?

Misschien domme vraag ,maar zit er op de ipad geen aan/uitknop voor internet?
  #9  
Oud 18 June 2011, 11:59
Boes40's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 December 2009
Berichten: 272
Standaard

Op je eerste vraag...ja, het modem wordt gereset naar de standaard instellingen. Er zit niet echt een aan/uit knop op je iPad voor internet. Wel kan je hem in "flightmode" zetten en dan gaat je Wi-Fi ook uit.
  #10  
Oud 18 June 2011, 12:37
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tony kroos Bekijk bericht
Hallo

Ik heb dat gedaan (mac adress clone disabled),moest op mijn laptop opnieuw wachtwoord invoeren ..die doet het ,maar lukt niet op mijn ipad...

Wil wel afbeelding invoegen ,maar weet ook al niet hoe dat werkt (url?)
Dit is niet de manier om MACadres filtering te regelen. Kijk in de handleiding (Hoofdstuk 2) hoe je dat wl doet.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #11  
Oud 18 June 2011, 14:22
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 June 2011
Berichten: 5
Standaard

Probleem opgelost

Was the Mac instelling
  #12  
Oud 18 June 2011, 14:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 7
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Williamvannunen
Standaard

mooi fijn weekeinde!

Veel plezier met de iPad
  #13  
Oud 18 June 2011, 15:00
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.977
Standaard

Fijn.

Slotje dan maar.
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Help mijn iPad laad niet op, geen verbinding met computer?? XXcindyXX iPad algemeen 13 23 November 2012 12:27
iPad 2 met smart cover locked mijn iPad MarijnB iPad algemeen 1 16 June 2011 15:56
Geen internet op mijn iPhone REB Wi-Fi 1 22 December 2010 02:25
Geen ibook op mijn ipad parrish Archief 4 25 April 2010 18:45
mijn iphone 3gs gister nieuw geen service en 3g internet doet het ook niet meer silverhees T-Mobile 5 22 March 2010 11:31

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:56.