schakelen wifi 3gs

schakelen wifi 3gs discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) In de buurt van wifi zal mijn iphone automatisch verbinding ermee maken wat natuurlijk prima is. Alleen, merkte vandaag dat ik dan geen email kan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 July 2011, 20:25
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 July 2011
Berichten: 76
Standaard schakelen Wi-Fi 3gs

In de buurt van Wi-Fi zal mijn iphone automatisch verbinding ermee maken wat natuurlijk prima is. Alleen, merkte vandaag dat ik dan geen email kan versturen omdat hij dan geen verbinding kan maken met het smtp adres van vodafone waarschijnlijk. Dan zou ik even moeten schakelen tussen de Wi-Fi waar ik toevallig zit (thuis) en het vodafone netwerk waar ik de iphone bij hem. Is er een manier om daartussen te schakelen? Dat ik dus even van Wi-Fi naar vodafone kan gaan om te maken en daarna met een knopcombinatie weer terug naar de Wi-Fi of zoiets?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 July 2011, 23:12
simlockvrij's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2010
Locatie: regio leiden
Berichten: 704
Stuur een bericht via ICQ naar simlockvrij
Standaard

ja met een jailbreak, of via je instellingen Wi-Fi uitzetten, maar ik snap niet hoe je via je thuisnetwerk niet kan mailen?
via sommige openbare netwerken is dat dicht gezet om te voorkomen dat het netwerk overbelast word, maar thuis?
  #3  
Oud 23 July 2011, 23:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 July 2011
Berichten: 76
Standaard

komt niet omdat ik dan op de Wi-Fi van mijn pc verbinding heb? en dat ik dan als uitgaand adres die van mijn eigen provider zou moeten gebruiken? Het is niet zo dat ik enkel via authsmtp.vodafone.nl kan versturen als ik op het mobiele netwerk van vodafone zelf zit?
  #4  
Oud 24 July 2011, 00:05
simlockvrij's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2010
Locatie: regio leiden
Berichten: 704
Stuur een bericht via ICQ naar simlockvrij
Standaard

volgens mij staat vodafone er los van, ik neem aan dat je internet vanaf je router hebt? zou gewoon moeten werken, al een keer opnieuw gekoppeld en router gereset?
instellingen router?
  #5  
Oud 30 July 2011, 12:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 July 2011
Berichten: 76
Standaard

Zodra ik thuis op de Wi-Fi zit of bij mijn moeder kan ik niet via authsmtp.vodafone.nl mailen. Zou alleen kunnen als ik via het 3GS netwerk zou mailen vermoed ik. Dus vroeg mij daarom af of het mogelijk zou zijn om na zo'n automatische Wi-Fi connectie deze uit te schakelen om weer even terug te keren naar 3GS te mailen.

Lastig als je dan ergens zit, de iPhone een Wi-Fi vind (hier, thuis, macdonalds), je de iPhone er verbinding mee laat maken, je een mailtje wilt sturen en dat niet gaat omdat je dan weer terug moet naar 3GS .

Kan natuurlijk wel als je per Wi-Fi locatie diens smtp adres gebruikt. Maar iets als 'kies ander netwerk' en dan 3GS kunnen kiezen zodat ik weer op Vodafone zit zodat ik kan mailen, zoiets zoek ik eigenlijk.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
visual voice mail uit schakelen ? KPN arjane KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 1 4 September 2010 12:04
Automatisch schakelen tussen providers Apple99 Archief 1 2 January 2009 01:50
Betere manier om auto-correction uit te schakelen. Kaspers Archief 7 1 September 2008 14:16
Idee om autocorrectie uit te schakelen Merkie Archief 1 9 August 2008 20:52

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:00.