Van 3g automatisch overgaan op bekende Wi-Fi netwerken

Van 3g automatisch overgaan op bekende Wi-Fi netwerken discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) In een blogpost* zag ik de volgende reactie staan: Citaat: Joh, als je gewoon op je werk/school en thuis een goed Wi-Fi-Netwerk hebt is er ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 July 2011, 00:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 June 2011
Berichten: 2
Standaard Van 3g automatisch overgaan op bekende Wi-Fi netwerken

In een blogpost* zag ik de volgende reactie staan:

Citaat:
Joh, als je gewoon op je werk/school en thuis een goed Wi-Fi-Netwerk hebt is er niks aan de hand. Doe ik ook en ik gebruik tussen de 600-700 MB aan mobiel internet. Omdat ik automatisch overschakel naar Wi-Fi van thuis en school (de plekken waar je het meeste bent)
Hoe kan ik dit instellen, via een app? K doe het nu steeds handmatig.

Nieuwe mobiele abonnementen KPN bekend - iPhone - iPhoneclub.nl
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 July 2011, 00:31
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 July 2010
Berichten: 138
Standaard

huh ik snap het niet helemaal? Op plekken waar je vaak komt pakt de iphone gewoon automatisch het Wi-Fi netwerk in de buurt toch? Daar heb je geen app voor nodig.
  #3  
Oud 28 July 2011, 16:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 June 2011
Berichten: 2
Standaard

Ik denk dat het opgelost is.

Ik had de optie "Vraag om verbinding" open/aan staan. Daarom maakte hij denk ik geen automatisch verbinding. Nu wel.
  #4  
Oud 28 August 2011, 15:45
paintboy's schermafbeelding
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 June 2011
Locatie: Naarden
Berichten: 16
Standaard

Maar maakt hij dan uitsluitend verbinding met het Wi-Fi netwerk. Of blijft hij mb'tjes snoepen door middel va de 3G verbinding?
  #5  
Oud 30 August 2011, 14:51
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.690
Standaard

Als je toestel in stanby staat, wel ja. Dan gaat Wi-Fi ook uit, nl.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone neemt automatisch na 1x overgaan op. Cornerstar24 iPhone algemeen 4 25 December 2010 21:31
Duur van "overgaan" iphone herk0039 iPhone algemeen 2 27 October 2010 11:35
Limiet van applicaties overgaan met Categories frove iPhone algemeen 11 25 June 2009 18:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:10.