Ringtone op iPhone zetten lukt niet...

Ringtone op iPhone zetten lukt niet... discussie in Ringtones en Wallpapers forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik krijg geen ringtones op m'n iPhone. Ik heb alles gedaan zoals het hoort denk ik , Ik heb de ringtone in iTunes gezet. Ze ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Media > Ringtones en Wallpapers
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 24 March 2012, 21:18
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 March 2012
Berichten: 1
Standaard Ringtone op iPhone zetten lukt niet...

Ik krijg geen ringtones op m'n iPhone. Ik heb alles gedaan zoals het hoort denk ik , Ik heb de ringtone in iTunes gezet. Ze staan bij mijn tonen. En bij mijn tonen , heb ik synchroniseren aangevinkt en de ringtones geselecteerd en dan gesynchroniseerd... Dan zouden normaal de ringtones bij mijn tonen moeten staan maar dat is niet het geval...

Wie kan mij helpen aub?
Ik heb een iPhone 4 met iOS 5.1 erop

groeten
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 March 2012, 21:51
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 March 2012
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 81
Standaard

ik heb het gedaan met de uitleg hier op het forum "ringtones maken via itunes".
Ik rpobeer de link erbij te plaatsen maar dat lukt mij niet, misschien moet je even zelf zoeken in het forum.
misschien is dit gelukt
Wiki - Handleidingen - iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 24 maart 2012 om 20:52 ----------

nog een keer, volgens mij is dit hem
Ringtones maken via iTunes - iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS

groet Henk
  #3  
Oud 7 April 2012, 14:55
debroei's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2009
Locatie: Teylingen
Berichten: 1.141
Standaard

Ze mogen maar een max. Tijdsduur hebben van ik dacht 40 seconden. Langer dat werkt niet.
  #4  
Oud 14 April 2012, 01:46
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

max duur van 30sec, en je moet in itunes convert doen naar AAC formaat en dan gewoon met Winscp/openssh in map ringtnes in je iphone zetten, zo doe ik het
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #5  
Oud 25 June 2012, 17:06
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 December 2009
Locatie: rotterdam
Berichten: 3
Standaard

ik heb alles gedaan volgens het maken van een ringtone ,alleen dit "Open nu het bestand d.m.v. klikken of enter. Nu krijg je er links een tabblad beltonen bij,"gebeurt bij mij niet ,ik krijg dus geen tabblad beltonen in mijn biep testaan.Wie weet oplossing ?
  #6  
Oud 15 July 2012, 14:12
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 May 2011
Berichten: 1
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem als 9999 .

Alle stappen uitgevoerd, allemaal gelukt, maar na synchronisatie kan ik de beltoon nergens vinden op de telefoon...

Wie kan er helpen ajb?

EDIT: Het is gelukt .
Je moet deze stappen niet vergeten:
Vergeet in de bibliotheek bij Muziek het 30 seconde durende bestand niet te verwijderen. Vergeet ook het origineel uit Muziek niet weer op volle lengte te zetten. Dus vink de begin- en eindtijd weer even weg.

Laatst gewijzigd door Lucasw; 15 July 2012 om 14:22.
  #7  
Oud 15 July 2012, 19:00
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 July 2009
Locatie: Nuenen
Berichten: 133
Standaard

Kijk maar eens op de site van Zedge, mp3 kun je opmaat knippen met iringer als je een eigen mpe hebt en als beltoon wilt gebruiken,suc6
  #8  
Oud 17 July 2012, 14:44
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2012
Berichten: 1
Standaard

Als je op je iphone naar zedge surft kan je zoeken naar ringtones dan druk je op download deze ringtone en stuur je hem naar je mail, mail openen-> bestand downloaden en via itunes bestand toevoegen en het bestand aanklikken. en daarna via apparaten --> tonen--> alles synchroniseren en dan toepassen, vervolgens staat de ringtone dan op je telefoon onder instellingen-->beltoon en dan kan je hem daar aanvinken.
  #9  
Oud 28 July 2012, 13:04
» iPhone US 4GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2012
Berichten: 1
Standaard

Help Mijn beltoon komt in de map muziek . Hoe krijg ik hem in beltonen?
  #10  
Oud 28 July 2012, 14:12
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.973
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door eeltje Bekijk bericht
Help Mijn beltoon komt in de map muziek . Hoe krijg ik hem in beltonen?
Heeft je beltoon wel de extensie m4r en niet m4a?
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #11  
Oud 17 September 2012, 18:38
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 August 2012
Berichten: 1
Standaard

Ik heb het gedaan volgens de aanwijzingen, maar vanuit map bel tones wordt er niets gesynchroniseerd. Waardeloos!!!!!
  #12  
Oud 17 September 2012, 18:44
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

dan doe je gewoon iets verkeerd, t ligt aan manneke
  #13  
Oud 7 January 2013, 15:12
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2013
Berichten: 9
Standaard ringtones worden niet gesynchroniseerd

Ik heb ook al van alles geprobeerd om de ringtones op de iphone te krijgen. Ik heb de nieuwste itunes genstalleerd maar de knop synchroniseren doet het gewoon niet. Mijn beltonen staan in itunes, maar ik kan dus niet synchroniseren en ik weet dus ook niet of het wel zou werken na een synchronisatie. Ik heb bijna 20 jaar met nokia's gewerkt. Daar pak je gewoon een muziekstuk en geeft aan voor welke toon die gebruikt moet worden, agenda of sms of gewoon gebeld worden enz. Ik heb de iphone genomen omdat deze op dit moment de enige is die een 2 weken alarm heeft dat ook af blijft gaan tot het gestopt wordt (overigens pas na het downloaden van een extra agenda). Maar die ringtones zijn een ellende en het synchroniseren dus ook. Gerda
  #14  
Oud 7 January 2013, 18:20
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

dan zet ze erin met OpenSSH
  #15  
Oud 7 January 2013, 18:34
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2013
Berichten: 9
Standaard

Is dit wat je jailbreak noemt of moet dat eerst nog gebeuren. Gerda
  #16  
Oud 7 January 2013, 18:39
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.649
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vxvk Bekijk bericht
Is dit wat je jailbreak noemt of moet dat eerst nog gebeuren.
Om OpenSSH (Secure Shell) te gebruiken moet de iPhone inderdaad eerst gejailbreakt worden. Dat is in jouw geval niet aan te bevelen omdat er voor iOS 6.0.1 alleen maar een hybride tethered jailbreak is.
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #17  
Oud 7 January 2013, 18:54
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2013
Berichten: 9
Standaard

Er wordt bij de jailbreak steeds de 3 gemeld. Ik heb een 4. Kan ik dan hetzelfde programma gebruiken of is er een andere versie voor de iphone 4. Gerda
  #18  
Oud 7 January 2013, 18:55
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

zijn je settings in iTunes wel correct ?
Ook moet je ringtones niet langer als 20sec zijn en het juiste bestands formaat.

How to add ringtones to iTunes and sync them with your iphone - YouTube

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vxvk Bekijk bericht
Er wordt bij de jailbreak steeds de 3 gemeld. Ik heb een 4. Kan ik dan hetzelfde programma gebruiken of is er een andere versie voor de iphone 4. Gerda
Jij kunt idd jailbreaken mits je een iuphone 4 hebt, iphone 4S gaat helaas nog niet op 6.0.1 firmware.
Jij kunt het dus wel zonder enig probleem.

http://iclarified.com/25148/how-to-jailbreak-your-iphone-4-using-redsn0w-windows-60
  #19  
Oud 7 January 2013, 21:54
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 July 2009
Locatie: Nuenen
Berichten: 133
Standaard

Een muziekfragment vam max 20sec kun je maken met iringer. Maar zorg eerst dat je via bewerken-voorkeuren beltonen hebt aangevinkt anders gaat het niet werken. Anders is er ook nog een optie:ga via de pc naar de site van zedge en voila downloaden en komt direct in itunes. Dit kun je oof met de iphone als je via safari naar zedge gaat suc6
  #20  
Oud 7 January 2013, 22:29
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Probeer eens het programma iRinger, die zet alles op de juiste plek, nadat je een ringtone heb aangemaakt.
__________________
Ik laat me niet opjagen, ik ben aan het werk, niet op de vlucht.
www.vuurvreter.eu/ <- volg hier de laatste landelijke brandweer meldingen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Muziek: Muziek op Iphone zetten lukt niet! Tr1bal Muziek, foto & video 8 27 April 2011 16:00
Apps naar iphone zetten lukt niet. SJD iTunes 4 14 October 2010 23:26
Windows: nieuwste software op iphone zetten lukt niet! the_nilsinho iTunes 2 3 September 2010 17:18
Ringtone op Iphone lukt niet Danajoela Ringtones en Wallpapers 4 22 June 2010 15:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:57.