geen geluid behalve ringtone!!?

geen geluid behalve ringtone!!? discussie in Ringtones en Wallpapers forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi! sinds gistermiddag/avond doet t geluid t niet meer. bij inkomende gesprekken rinkelt `t apperaat nog wel maar dat is ook echt AL het geluid ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Media > Ringtones en Wallpapers
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 December 2007, 12:51
» iPhone US 8GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Berichten: 16
Standaard geen geluid behalve ringtone!!?

Hoi! sinds gistermiddag/avond doet t geluid t niet meer. bij inkomende gesprekken rinkelt `t apperaat nog wel maar dat is ook echt AL het geluid
die ie nu maakt. Ipod muziek hoor ik niet, inkomende smsjes hoor ik niet, ook n preview van de geluidjes (settings-> sounds-> new text message) hoor ik ook niet.
heb al gezocht op t forum, gelezen dat itoggle eventueel problemen kon geven, veranderd, verwijderd , software verwijderd, etc, niets helpt tot nu toe...

anyone?

Laatst gewijzigd door sammy25ams; 5 December 2007 om 12:54. Reden: spelfoutje :(
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 December 2007, 12:53
» iPhone US 8GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Berichten: 16
Standaard

UPDATE:

Ik kan ook geen gesprekken meer voeren want ik hoor de beller niet meer praten. m.a.w. er komt nu ook geen geluid meer uit t speakertje bij de bovenkant (oor)!
HELP!!!!
  #3  
Oud 5 December 2007, 13:46
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Dit heb ik echt nog nergens gehoord. Het geluid van de speaker onderop en de speaker bij het oortje hebben volgens mij hardwarematig niet met elkaar te maken.

Pin me er niet op vast, maar het lijkt een softwarematig probleem te zijn. Misschien is een restore de oplossing?
  #4  
Oud 5 December 2007, 13:48
stephenvis's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 4 October 2007
Locatie: Voorburg
Berichten: 394
Standaard

Na welke handelingen gebeurde het?
  #5  
Oud 5 December 2007, 17:17
» iPhone US 8GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Berichten: 16
Standaard

@Psychonikeo:
Ja ik dacht ook al aan `n restore. Maar voordat ik dat ga doen wil ik weten of er andere oplossingen zijn.
(ps, fw.1.1.2, Als ik via iTunes n restore doe, moet ik daarna weer de hele handel unlocken en activeren ? 1.1.2 -> bband 1.1.1 -> 1.1.2 ?)

@Stephen:
ik weet niet meer na welke handeling. ik denk dat ik niets bijzonders heb gedaan voor zover ik t me kan herhinneren.
  #6  
Oud 10 December 2007, 20:35
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Locatie: Breda
Berichten: 5
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem geen geluid bij gesprekken alleen wel via luidspreker.
Wie heeft een oplossing.
  #7  
Oud 10 December 2007, 20:38
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Als je restored moet je eerst downgraden. Daarna oktoprep installeren en weer updaten. Als laatste jailbreaken/activeren. anySIM draaien hoeft niet meer. Je zult dan meteen weer kunnen bellen
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #8  
Oud 10 December 2007, 22:54
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2007
Berichten: 142
Standaard De oplossing

Ik had dit dus ook.. het probleem was niet op te lossen dmv restores etc.
De iphone denkt gewoon in headset mode te zijn, en dat terwijl de headset niet aangesloten is.

Probeer de koptelefoon snel in en uit het toestel te halen, maak af en toe een klein beetje contact en soms gewoon even doordrukken. Na een keer of 20 proberen had ik gewoon weer geluid , en alles functioneert zoals het moet.

Raar maar waar!!

Groeten Martijn
  #9  
Oud 10 December 2007, 22:57
matthijst's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 813
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mdiersma2 Bekijk bericht
Ik had dit dus ook.. het probleem was niet op te lossen dmv restores etc.
De iphone denkt gewoon in headset mode te zijn, en dat terwijl de headset niet aangesloten is.
Groeten Martijn
Zoiets ook al een paar keer gelezen inderdaad...

Benieuwd of dit bij de TS ook helpt
  #10  
Oud 20 December 2007, 13:49
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 November 2007
Berichten: 18
Standaard

Ik had hetzelfde probleem laatst, bij mij deed ie ook nog iets raars want als ik dan de headset erin duwde ging de muziek automatisch spelen. na een paar keer de headset erin er eruit gedaan te hebben (langzaam maar ook soms met een beetje druk) en de iphone een paar keer uit en aan te hebben gezet was het over.
  #11  
Oud 7 January 2008, 14:14
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Locatie: Breda
Berichten: 5
Standaard

Hallo,

ik heb nog steeds sinds maanden dit probleem ik kan alleen via de luidspreker bellen.
heb 1,1,1, verder geen problemen, maar dit is erg irritant.
Reset enz. liudspreker in en uit heb ik al 100 keer geprobeerd.
Ik heb nog nergens een goed advies gevonden,
  #12  
Oud 7 January 2008, 14:35
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 250
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

heb je al een restore naar 1.1.1 geprobeerd?
__________________
"We keep the Yellow flag flying high, from Beatrix to everywhere"
  #13  
Oud 8 January 2008, 00:01
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 23 December 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 17
Standaard

Vandaag ook meegemaakt, en al eerder gehoord van een kennis.
- ringtone ging wel over.
- telefoongesprek alleen via de speaker.
- ipod op de speaker werkt niet.

Oplossing: headphone even insteken en weer eruit halen: fixed!
  #14  
Oud 8 January 2008, 16:49
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Locatie: Breda
Berichten: 5
Standaard geen geluid

heb echt alles al geprobeerd geen geluid via telefoon speaker, via speaker wel geluid, de beller hoort mij wel en iphone gaat ook gewoon over.
Verder werkt alles prima.
Help !!!!
  #15  
Oud 15 January 2008, 17:44
» iPhone US 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Berichten: 2
Standaard

Had dit ook. Is dus inderdaad opgelost door headset paar keer erin en paar keer eruit te doen. Snel na elkaar.
  #16  
Oud 26 January 2008, 12:34
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Berichten: 5
Standaard

Ik heb dit dus ook!!! Zelfde symptomen! Als ik nou 1.1.3 erop knal..zou dat werken?
__________________
Macolishious
  #17  
Oud 26 January 2008, 12:43
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.059
Standaard

Waarschijnlijk wel! Aangezien de nieuwe firmware de foute bestanden zal vervangen! Maar pas wel op h niet de officiele maar de jailbroke versie er opzetten!

Btw bericht nummer 1000 voor mij


Greetz, Stiruam
  #18  
Oud 24 February 2008, 14:24
dirkuijt's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Katwijk ZH
Berichten: 221
Stuur een bericht via Yahoo naar dirkuijt Send a message via twitter to dirkuijt
Standaard

ik heb een (recent van 1.1.1 geupgrade) 1.1.3 met nu dezelfde problemen (voor het eerst)
Dus ook in 1.1.3 komt het probleem voor...

Ik ga met mijn headsetje rommelen... :s

EDIT:
tot zover no luck: headset meerdere keren (en manieren) in en uit, iToggle eraf gehaald, reboot, maakt allemaal niet uit.
En mijn trilfunctie werkt ook niet goed!
Als ik het geluid uitzet met de knop aan de zijkant, voel je normaal een klein trilletje... die voel ik ook niet!

Hellup...

EDIT2: OPGELOST!
Hoera!!! Bij mij kan het aan 2 dingen gelegen hebben:
1. ik had vrijdag in /celestial.framework een bestand vervangen om het volume te boosten.
dit bestand gerestored.
2. van mijn 8GB was nog maar 3k vrij!

En volgens mij is die laatste het probleem geweest, want ik had gisteren met de app Voice Notes op zitten nemen,
waarbij de iPhone (realiseer ik me nu) ineens ging rebooten.
Ik dacht omdat het tooltje nogal zwaar is of zo, maar het was dus door diskspace shortage!

Ik ben weer blij, en ga iToggle weer installeren

'k hoop dat't nuttig was!
__________________
MCMA: Microsoft Certified Mac Addict!
iPhone 4s 16GB | iPhone 4 16GB | iPhone 3Gs 32GB | iPad 16GB Wi-Fi

Laatst gewijzigd door dirkuijt; 24 February 2008 om 15:10.
  #19  
Oud 25 February 2008, 11:25
» iPhone UK 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 27 January 2008
Berichten: 7
Standaard

Jo ik had net precies hetzelfde, inderdaad is iets met de headset, ik deed hem erin en haalde hem er een paar keer uit en toen deed die het weer, ik gebruikte toen trouwens mijn gewone in-ear dopjes.

groeten iFlix
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wel ringtone geluid, geen sms geluid of mail geluid en ontgrendel geluid Yaron Ringtones en Wallpapers 29 18 October 2014 12:20
iPhone 1e gen.: geen sim behalve met 1simkaart neveil Unlock 4 4 January 2010 22:05
2G telefoon GEEN service. Alles doet het behalve dat. harleyking iPhone algemeen 20 12 February 2009 11:05
Ik word er moedeloos van. Geluid ringtone buzzy Ringtones en Wallpapers 10 14 July 2008 12:28
Wel geluid bij alles, behalve bij uitgaande oproepen Morfling iPhone algemeen 5 17 June 2008 11:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:18.