2G telefoon GEEN service. Alles doet het behalve dat.

2G telefoon GEEN service. Alles doet het behalve dat. discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een 16GB 2G telefoon en onlangs had ik opeens geen bereik meer. Ik dacht dat het door itunes kwam of zo en heb ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 23 January 2009, 00:35
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 April 2008
Berichten: 13
Question 2G telefoon GEEN service. Alles doet het behalve dat.

Ik heb een 16GB 2G telefoon en onlangs had ik opeens geen bereik meer.

Ik dacht dat het door itunes kwam of zo en heb 2.2 erop gezet (er stond 1.3 op). Dat hielp niet, toen nog eens 2.1 geprobeerd, hielp ook niet. Toen weer terug naar 1.3, ook niets en toen weer 2.2.

Ik krijg in iedere versie alles werkend, behalve de provider(zo is het een dure ipod touch). Die wil hij niet vinden. Er blijft no service links bovenin staan. Als ik kies voor search carrier staat ie een tijd te pruttelen en staan er (liggende) streepje linksbovenin en na een tijdje weer no-service.

Ik heb dus geen problemen met jailbraken, unlocken of zo. Alleen hiermee.
Zou het dan echt zo zijn dat bijvoorbeeld de antenne stuk is/los zit of zo ?

Iemand een idee/oplossing ?
En anders een tip wie ik er naar zou kunnen laten kijken ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 January 2009, 08:15
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Weet je zeker dat je hem unlockt hebt. Ik denk namelijk dat hij je simkaart nog niet accepteerd. Heb je quickpwn gebruikt om 2.2 te unlocken/jailbreaken?
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 23 January 2009, 08:28
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 April 2008
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Weet je zeker dat je hem unlockt hebt. Ik denk namelijk dat hij je simkaart nog niet accepteerd. Heb je quickpwn gebruikt om 2.2 te unlocken/jailbreaken?
Ik heb als laatste quickpwn gedraaid ja en zowel de unlock als jailbreak gedaan.

Bij de eerdere pogingen heb ik winpwn 2.5 en winpwn 2.1 gebruikt en ook nog tussendoor de oorspronkelijke versie die ik gebruikte om 1.3 te unlocken/jailbreaken.

Ik denk het dus goed gedaan te hebben, het werkt zo ?: als je jailbreaked dan ben je de sim melding kwijt en krijg je wat ik nu heb ? En als je dan unlocked dan heb je weer bereik ?
  #4  
Oud 23 January 2009, 08:46
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Bij quickpwn doe je activeren, jailbreaken en unlocken in 1 keer. Je moet bootloader 3.9 en 4.6 downloaden en die gebruiken in quikcpwn (let op voor FW 2.2 heb je quickpwn 2.2 nodig!)

Herstel je iPhone naar 2.2, dan ben je gelockt en niet geactiveerd. Daarna draai je quickpwn 2.2 om hem weer werkend te krijgen. Moet lukken
  #5  
Oud 23 January 2009, 09:43
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 April 2008
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Herstel je iPhone naar 2.2, dan ben je gelockt en niet geactiveerd. Daarna draai je quickpwn 2.2 om hem weer werkend te krijgen. Moet lukken
Dit is wat ik als laatste gedaan had. Een herstel naar 2.2, kon toen niets door mijn kpnicon sim, en daarna quickpwn gedraaid.

Daarom begin ik bang te worden dat het toch iets hardware achtigs is :-(
  #6  
Oud 23 January 2009, 10:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

download via cydia bootneuter
dat gaat ook over geen service na jailbreaken
  #7  
Oud 23 January 2009, 10:39
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Als je op een windows machine quickpwn gebruikt bako, zit daar automatisch bootneuter in. Hij unlockt op een windows machine automatisch (als je het vinkje aanzet tenminste )
  #8  
Oud 23 January 2009, 10:56
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 April 2008
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Als je op een windows machine quickpwn gebruikt bako, zit daar automatisch bootneuter in. Hij unlockt op een windows machine automatisch (als je het vinkje aanzet tenminste )
Had ik gedaan ja. Als ik in bootneuter kijk zie ik ook dat de huidige status is dat hij unlocked is.

Was dit maar de oplossing :-(
  #9  
Oud 23 January 2009, 11:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Als je op een windows machine quickpwn gebruikt bako, zit daar automatisch bootneuter in. Hij unlockt op een windows machine automatisch (als je het vinkje aanzet tenminste )
oo sorry heb al een tijdje geen quickpwn gebruikt op windows al half jaar geleden en dat was voor 2.0.2 (dus misschien een update)
sorry voor die slechte tip
maar aan de andere kant was het tog een goeie tip
zodat je het aan moet vinken bij quickpwn hahahah

Laatst gewijzigd door bako; 23 January 2009 om 11:16.
  #10  
Oud 2 February 2009, 20:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2008
Locatie: Antwerpen
Berichten: 8
Standaard

oplossing is SIM-kaart laten vervangen met behoud van gegevens en telefoonnummer. Heb dit ook gehad.
  #11  
Oud 2 February 2009, 21:31
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 April 2008
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sammekej_ Bekijk bericht
oplossing is SIM-kaart laten vervangen met behoud van gegevens en telefoonnummer. Heb dit ook gehad.
Hee bedankt voor je reactie. Maar helaas, ik heb meerdere simkaarten geprobeerd en dat hielp niet.

Hij ligt nu klaar om morgen verstuurd te gaan worden voor reparatie. Inmiddels denk ik dat het bijna niet anders kan dat er een probleem is met de antenne (hoop ik, is niet zo duur ;-)).
  #12  
Oud 2 February 2009, 21:38
Wietjuh's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 February 2009
Berichten: 29
Standaard

Wat is je baseband, ik heb een soort gelijk probleem gehad toen ik met mijn domme hoofd naar beta 7 ging updaten...

Ik heb toen een patched versie van ZiPhone gebruikt om hem weer naar de juiste baseband te krijgen...
  #13  
Oud 2 February 2009, 22:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

dan wort het waarschijnlijk je simkaart mechanisme
dat was bij mij ook stuk door de vorige eigenaar
  #14  
Oud 2 February 2009, 23:40
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 April 2008
Berichten: 13
Standaard

Als het gemaakt kan worden ben ik al blij

maar die juiste baseband, ik heb alles uitgevoerd met quickpwn, dan staat het toch allemaal goed ? Moet ik dan nog iets doen voor die baseband ?
Enige idee hoe ik dat kan controleren ?
  #15  
Oud 11 February 2009, 22:48
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2009
Berichten: 14
Standaard

hoi harleyking,

ik heb ondertussen een iPhone 3g en sinds een dag heb ik geen service meer. ik heb hem hardwarematig 'gekraakt' met een dunne chip maar als ik er een t-mobileicon chip in stop heb ik nog steeds geen service.
weet jij wat het probleem is geweest met jou telefoon?
  #16  
Oud 11 February 2009, 22:51
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 April 2008
Berichten: 13
Standaard

Hee Loeloesje;

Nee ik ben ik niet achter gekomen. Heel toevalig heb ik hem gisteren opgestuurd naar een reparatieservice. Daar hoop ik binnen een paar dagen iets van te horen.

Hardwarematig gekraakt ? Wist niet eens dat dat ook kon Ik heb ook een 3G telefoon met abo bij tmobileicon(best wel een goede deal toch als de telefoon echt 2 jaar meegaat) en die heb ik alleen gejailbreakt.

Ik laat je het resultaat wel weten. Misschien was het toch softwarematig, maar ik denk het niet (anders kom ik zo dom over )

groet,
Harleyking
  #17  
Oud 11 February 2009, 22:54
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Die hardware matige unlock voor de 3G staat helemaal los van jou probleem. Voor jou iPhone (de 2G) heb je alleen softwarematige oplossingen tegenwoordig.

Jailbreak van een 2G en 3G zijn het zelfde, unlocken gaat nog net wat anders
  #18  
Oud 11 February 2009, 23:38
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2009
Berichten: 14
Standaard

maaaaarrrrrr wat is dan het probleem. ik heb dat ding net 3 maanden, ik zit er dankzij t-mobileicon 2 jaar aan vast! ik vind dat zij de telefoon moeten terugnemen. (gelukkig kunnen ze niet zien dat ik ondertussen dat ding met een telforticon abbonnement gebruik)
  #19  
Oud 11 February 2009, 23:40
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Waarschijnlijk ge-update denk ik?
  #20  
Oud 11 February 2009, 23:41
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 April 2008
Berichten: 13
Standaard

Terugnemen doen ze niet, repareren wel toch ? Wel eerst helemaal resetten enzo natuurlijk ;-)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
mijn iphone 3gs gister nieuw geen service en 3g internet doet het ook niet meer silverhees T-Mobile 5 22 March 2010 10:31
telefoon app doet het niet meer firm 2.2 kuradius iPhone Apps 8 2 December 2008 18:03
toetsenbord telefoon doet het niet sarsefras iPhone algemeen 6 4 July 2008 17:23
Wel geluid bij alles, behalve bij uitgaande oproepen Morfling iPhone algemeen 5 17 June 2008 11:40
HELP! Alles werkt behalve iPod-functie Quido Archief 0 8 November 2007 21:39

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:52.