telefoon app doet het niet meer firm 2.2

telefoon app doet het niet meer firm 2.2 discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Dit is nou al het 2e keer dat ik me iPhone heb moeten herstellen omdat me telefoon app het weer niet dee. Ik heb zelf ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 December 2008, 00:15
kuradius's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2008
Locatie: naaldwijk
Berichten: 51
Stuur een bericht via MSN naar kuradius
Thumbs down telefoon app doet het niet meer firm 2.2

Dit is nou al het 2e keer dat ik me iPhone heb moeten herstellen omdat me telefoon app het weer niet dee.
Ik heb zelf het idee dat het komt door sbstoggels dat daardoor me telefoon app het niet doet.

Heeft iemand mischien een idee waardoor het zou komen?
__________________
Type:iPhone USA 8gb (t-mobile nl) Firmware: 2.2 jailbroken
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 December 2008, 00:32
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Je hebt kate niet geinstalleerd via installer?
Anders is dat wel de boosdoener.

Laatst gewijzigd door Bomans; 2 December 2008 om 12:41.
  #3  
Oud 2 December 2008, 12:08
kuradius's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2008
Locatie: naaldwijk
Berichten: 51
Stuur een bericht via MSN naar kuradius
Standaard

Nee geen kate ik gebruik installer amper omdat ik niet begrijp hoe je er mee kan downloaden
  #4  
Oud 2 December 2008, 12:42
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Dan zal je een restore (herstellen) via itunes moeten uitvoeren vrees ik.
  #5  
Oud 2 December 2008, 13:30
kuradius's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2008
Locatie: naaldwijk
Berichten: 51
Stuur een bericht via MSN naar kuradius
Standaard

Had ik al gedaan maar ik wou weten wat de boosdoener zou zijn
  #6  
Oud 2 December 2008, 13:46
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2008
Locatie: Grimminge
Berichten: 2
Standaard

Hi,

ik heb hetzelfde probleem.
na het installeren van de jaibrake en enkele applicaties, gedaan met de telefoon app.
is dit op een andere manier te herstellen?
is er mischien een andere telefoon app?

Alvast bedankt,

Premme
  #7  
Oud 2 December 2008, 13:56
kuradius's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2008
Locatie: naaldwijk
Berichten: 51
Stuur een bericht via MSN naar kuradius
Standaard

Ik denk dat het door sbsettings komt heb jij dat ook maar er is geen andere app te vinden heb al gezocht
  #8  
Oud 2 December 2008, 16:11
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2008
Locatie: Grimminge
Berichten: 2
Standaard

Kuradius,
Ik heb een restore gedaan en daarna mijn reserve backup laten terug zetten.
Op die manier ben ik niet kwijt en werken alle applicaties terug.
Wel is main jailbrake ongedaan gemaakt

Vwhwi

Kris
  #9  
Oud 2 December 2008, 18:03
kuradius's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2008
Locatie: naaldwijk
Berichten: 51
Stuur een bericht via MSN naar kuradius
Standaard

Ja dat had ik al gedaan maar nu dit keer had ik mijn reserve kopie weg gelaten en kijken wat hij doet
Discussie gesloten

Labels
telefoon app


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
PLEASE HELP.. Herstellen lukt niet meer waardoor iPhone het helemaal niet meer doet,, shari iPhone algemeen 8 16 September 2009 22:26
Hele telefoon doet niet meer na updaten daaf Archief 2 23 August 2008 21:30
toetsenbord telefoon doet het niet sarsefras iPhone algemeen 6 4 July 2008 17:23
Helf van het scherm doet het niet meer... licious iPhone algemeen 6 20 May 2008 18:37

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:15.