Hoe krijg ik beltoon .m4r in iTunes?

Hoe krijg ik beltoon .m4r in iTunes? discussie in Ringtones en Wallpapers forum; ( verdwijnt na registratie ) Het lukt mij niet om een beltoon , korter dan 30 sec. na het veranderen van de extentsie .4ma in .4mr naar de Itunesbibliotheek te ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Media > Ringtones en Wallpapers
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 22 January 2010, 22:45
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 August 2009
Berichten: 6
Standaard Hoe krijg ik beltoon .m4r in iTunes?

Het lukt mij niet om een beltoon, korter dan 30 sec. na het veranderen van de extentsie .4ma in .4mr naar de Itunesbibliotheek te slepen! Hij geeft bij het slepen een plusje, maar verschijnt niet onder beltonen. Ik gebruik iTunes 9. Wie kan mij helpen?

mvdl
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 January 2010, 23:04
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

iringer kan je ook gebruiken en dan zet ie em meteen in itunes ( en anders via SSH met een JailBreak )
__________________
IF YOU CAN'T HACK IT , IT AIN'T FUN......

Laatst gewijzigd door ThaBudz; 22 January 2010 om 23:06.
  #3  
Oud 22 January 2010, 23:34
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 August 2009
Berichten: 6
Standaard

Ik heb een Mac.
  #4  
Oud 22 January 2010, 23:36
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

ok....... sorry , moest ook een soort gelijk progje voor zijn , forum al doorgespit en anders toch via JB.
  #5  
Oud 23 January 2010, 00:22
ASNNetworks's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2008
Berichten: 330
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mannus2 Bekijk bericht
Het lukt mij niet om een beltoon, korter dan 30 sec. na het veranderen van de extentsie .4ma in .4mr naar de Itunesbibliotheek te slepen! Hij geeft bij het slepen een plusje, maar verschijnt niet onder beltonen. Ik gebruik iTunes 9. Wie kan mij helpen?

mvdl
Even voor de duidelijkheid...

Hernoem je naar m4r of 4mr???

Dit is namelijk een belangrijk verschil
  #6  
Oud 23 January 2010, 14:33
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 August 2009
Berichten: 6
Standaard

sorry... van m4a naar m4r...
  #7  
Oud 23 January 2010, 15:58
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Gebruik gewoon:
voor windows: iRinger
Voor de mac: iToner
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #8  
Oud 8 March 2010, 19:42
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 January 2010
Berichten: 10
Standaard oplossing

Onder windows kun je gewoon het bestand dubbelklikken en verschijnt hij automatisch in itunes, onder ringtones.
  #9  
Oud 28 April 2010, 19:19
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2009
Locatie: woerden
Berichten: 237
Standaard

heb je na het veranderen van de extensie naar m4r de oude m4a verwijdert dat moet namelijk


http://cnettv.cnet.com/create-free-i...-50003920.html

probeer dit is

Laatst gewijzigd door serapim; 28 April 2010 om 19:22. Reden: link vergeten
  #10  
Oud 5 May 2010, 13:21
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 August 2009
Berichten: 39
Standaard

Wanneer ik een beltoon aangemaakt heb, dan krijg ik een onderdeel met Beltonen aan de linkerkant in iTunes, maar de beltoon wordt er niet in ondergebracht, terwijl dat toch zo moet zijn.

Wat gaat er verkeerd ?
  #11  
Oud 7 May 2010, 10:24
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 August 2009
Berichten: 39
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door D.S. Bekijk bericht
Wanneer ik een beltoon aangemaakt heb, dan krijg ik een onderdeel met Beltonen aan de linkerkant in iTunes, maar de beltoon wordt er niet in ondergebracht, terwijl dat toch zo moet zijn.

Wat gaat er verkeerd ?
Niemand ???
  #12  
Oud 9 May 2010, 11:03
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 March 2010
Berichten: 9
Standaard

Ik heb dat zelfde probleem!
  #13  
Oud 9 May 2010, 16:15
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 March 2010
Berichten: 9
Standaard

Als je een mac gebruikt kan je ook het programma Garageband gebruiken (dit staat er meestal standaard op) en daar nieuw project => beltoon kiezen en dan daar je ringtone inzetten en daarna Exporteren naar iTunes als beltoon kiezen.
  #14  
Oud 9 May 2010, 18:33
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 March 2010
Berichten: 9
Standaard

En onder windows?
  #15  
Oud 10 May 2010, 02:37
ASNNetworks's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2008
Berichten: 330
Standaard

kopieer de m4r naar je bureablad, en open het daar (dubbelklik). Hij zal via iTunes afgespeeld worden en in je Library geplaast worden.
  #16  
Oud 10 May 2010, 08:50
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 August 2009
Berichten: 39
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brent3GS Bekijk bericht
Als je een mac gebruikt kan je ook het programma Garageband gebruiken (dit staat er meestal standaard op) en daar nieuw project => beltoon kiezen en dan daar je ringtone inzetten en daarna Exporteren naar iTunes als beltoon kiezen.
Ik heb mijn beltoon staan op mijn bureaublad.
Hoe plaats ik die in GB ?
Ik krijg die daar niet in.
  #17  
Oud 12 June 2010, 00:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 June 2010
Locatie: Bij Eindhoven
Berichten: 92
Standaard

Heb je een mac of een widnows pc?
  #18  
Oud 8 July 2010, 23:00
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 December 2009
Berichten: 23
Standaard

Hier ook hetzelfde probleem.

Iemand al een oplossing?
  #19  
Oud 25 July 2010, 18:45
obi obi is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 July 2008
Locatie: E'hoven
Berichten: 55
Standaard

De reden dat ringtones wel in itunes verschijnen maar niet op de Iphone heeft te maken met de instellingen voor de aac import instellingen.

Voorwaarden:

- 30 seconden maximale lengte
- een ringtone bestand voor een Iphone is een speciaal geprepareerd aac bestand.

Eerst moet je in itunes de import instellingen veranderen naar aac => custom => Stereo bitrate 64kbps, de rest ongewijzigd.

Controleer de aac import instellingen, als die verkeerd staan wordt de ringtone niet 'herkend' na conversie.
  #20  
Oud 4 August 2010, 00:08
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 November 2009
Berichten: 19
Standaard

Belangrijk is ook dat de locatie waar je je ringtones plaatst en dan toevoegt in iTunes, dat die ongewijzigd blijft (dus niet de bronbestanden verwijderen).

De uitleg van obi is correct (al heb ik een hogere bitrate).

Als iemand een volledige uitleg wil over hoe een ringtone te maken in iTunes...PM maar eventjes.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: itunes pc gecrasht hoe krijg ik mijn APPS op nieuwe pc ocmer95 iTunes 1 8 February 2010 21:19
Ringtones MP3 configurere naar M4R voor iTunes? Antonio6 Archief 1 3 August 2009 21:27
Laptop gechrashed, hoe krijg ik alles van mijn Iphone in een nieuwe itunes ? ferry01 Archief 3 31 March 2009 17:33
Hoe maak je een beltoon aan via iTunes? Lukadegier Archief 3 28 January 2009 12:38
Hoe krijg ik een eigen beltoon? susan886 Ringtones en Wallpapers 194 1 January 2009 19:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:43.