Beltoon Geluid werkt niet

Beltoon Geluid werkt niet discussie in Ringtones en Wallpapers forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo beste iphone bezitters, Ik heb mijn Iphone gister laten unlocken, ik heb de 1.1.3 versie, met nederlandse taal, gejailbreaked en geactiveerd, als ik nu ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Media > Ringtones en Wallpapers
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 10 February 2008, 12:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 February 2008
Locatie: Apeldoorn - Nederland
Berichten: 9
Exclamation Beltoon Geluid werkt niet

Hallo beste iphone bezitters,

Ik heb mijn Iphone gister laten unlocken, ik heb de 1.1.3 versie, met nederlandse taal, gejailbreaked en geactiveerd,

als ik nu het menu inga naar de instellingen en dan naar het geluid, en je gaat een geluidje instellen voor de sms berichten dan hoor je het geluid wel, maar als je voor de beltoon wilt instellen en je klikt er 1 aan dan krijg je niet het voorbeeld van het geluid te horen heel raar ook als ik dan gebelt word hoor je helemaal geen beltoon, en kan die dus alleen nog maar trillen

er is dus niks mis met het geluid, want als ik de voorbeeld geluiden ga instellen voor de sms dan hoor ik ze wel gewoon, maar voor de beltoon niet,

kan iemand mij hiermee helpen ???
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 February 2008, 12:46
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: E-Troid
Berichten: 119
Standaard

Toevallig de "silent" switch boven de volumeknop omgezet waardoor alleen trillen mogelijk is...???
__________________
...If you can't dazzle them with brilliance, baffle them with stupidity...
  #3  
Oud 11 February 2008, 12:59
sossienl's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Blaricum
Berichten: 601
Standaard

Beter zoeken
WIKI: https://forum.iculture.nl/f1/ip...ringtones.html

Een nog betere oplossing (aangezien de ringtones in de bovenste fix zacht zijn) is in de repo van BigBoss de ringtone fix te downloaden
__________________
iPhone (web) developer. Kijk op http://www.appsstore.nl voor alle Nederlandse iPhone apps! Twitter? klik!
  #4  
Oud 14 February 2008, 16:34
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 January 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 40
Stuur een bericht via Skype™ naar offline99
Standaard

Nadat ik mijn 112 otb heb geupgrade and unlocked doen zowel de ringtone als de overige geluiden het niet. En bellers kunnen mij wel horen maar ik hun niet ?
Enig idee wat de oorzaak is, of liever gezegd de oplossing ?
  #5  
Oud 15 February 2008, 08:46
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 February 2008
Berichten: 5
Standaard

Bij mij na upgrade 1.1.3 werkten idd beltones ook niet meer.
oplossing:
General - Reset - Reset All Settings
  #6  
Oud 17 February 2008, 19:34
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 January 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 40
Stuur een bericht via Skype™ naar offline99
Standaard

thnx, Ik had inmiddels al alles opnieuw gerestored en geinstalleerd en nu werkt het wel. (Met uitzondering van MMS, van Swirly, wat echter wel met de eerder unlock/downgrade 1.1.1 lukte...)
  #7  
Oud 18 February 2008, 15:33
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

ringtone patch installeren
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #8  
Oud 19 February 2008, 12:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Berichten: 37
Standaard

Ik heb ditzelfde probleem. Geen enkel geluid werkt nog. Niet voor sms, beltoon, klikgeluiden, Ipod. Patch al geinstalleerd maar nog steeds geen geluid.

OTB 1.1.2 iPhone dat ik eerst via Nextsim geunlocked heb. Afgelopen weekend via ZiPhone naar 1.1.3 geupgrade. Nextsim heb ik er uiteraard uit gehaald.
  #9  
Oud 19 February 2008, 16:43
» iPhone 3G 8GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 524
Standaard

werkt het geluid wel met de oortjes in?
  #10  
Oud 19 February 2008, 18:03
dirkuijt's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Katwijk ZH
Berichten: 221
Stuur een bericht via Yahoo naar dirkuijt Send a message via twitter to dirkuijt
Standaard

ik ben naar 1.1.3 geupgrade, en kan wel standaard beltoontjes kiezen, maar geen zelf via iToner geuploadde, terwijl dit wel werkte in 1.1.1 en ik ze wel zie...

HELP!!
__________________
MCMA: Microsoft Certified Mac Addict!
iPhone 4s 16GB | iPhone 4 16GB | iPhone 3Gs 32GB | iPad 16GB Wi-Fi
  #11  
Oud 19 February 2008, 18:18
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

neem een oorstokje, doe er een HEEL klein beetje poetsprodukt op (niet bijtend) en kuis de earphone connector eens uit, ik heb t ook aan de hand gehad, dat hij dan nog denkt dat er een hoofdtelefoon insteekt. probeer t eens .....
  #12  
Oud 19 February 2008, 18:19
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dirkuijt Bekijk bericht
ik ben naar 1.1.3 geupgrade, en kan wel standaard beltoontjes kiezen, maar geen zelf via iToner geuploadde, terwijl dit wel werkte in 1.1.1 en ik ze wel zie...

HELP!!
in 112 werkt de extra (zelf gemaakte ringtones van mp3's) ringtones wel mede door de mecca patch

Laatst gewijzigd door croiman; 20 February 2008 om 19:24.
  #13  
Oud 19 February 2008, 18:21
dirkuijt's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Katwijk ZH
Berichten: 221
Stuur een bericht via Yahoo naar dirkuijt Send a message via twitter to dirkuijt
Standaard

ik hoor wel de originele beltoontjes...
  #14  
Oud 19 February 2008, 18:25
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

hhaaaa, dan is t normaal dat je je nieuwe zelf gemaakte beltonen niet hoort, zoals in 112 heb je een MECCA patch nodig. Voor 113 weet k niet of dat er al is.
  #15  
Oud 19 February 2008, 19:56
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.3]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 February 2008
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door caelis Bekijk bericht
Bij mij na upgrade 1.1.3 werkten idd beltones ook niet meer.
oplossing:
General - Reset - Reset All Settings
Dankjewel!
  #16  
Oud 19 February 2008, 20:44
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Berichten: 37
Standaard

Het gaat gewoon van kwaad naar erger. Gisteren gingen enkel mijn beltonen niet maar kon ik wel nog bellen. Daarjuist kon ik dit zelfs niet meer doen...

Dan reset all settings gedaan en alles werkt terug van geluid. Thx!
  #17  
Oud 20 February 2008, 19:24
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

ok, dus je iphone is trug in orde?
  #18  
Oud 20 February 2008, 19:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Berichten: 37
Standaard

Yep, dat klopt!
  #19  
Oud 21 February 2008, 09:00
dirkuijt's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Katwijk ZH
Berichten: 221
Stuur een bericht via Yahoo naar dirkuijt Send a message via twitter to dirkuijt
Standaard

ik heb inmiddels ook mijn eigen ringtones terug.
Ik las op een engels forum dat Apple in 1.1.3 de ondersteuning van MP3 als ringtone heeft uitgeschakeld, en ik deed mijn ringtones met iToner... in MP3...

Alle nummers geconverteerd naar m4r en ze doen het weer...
  #20  
Oud 7 December 2009, 23:02
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 December 2009
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Prime Bekijk bericht
Toevallig de "silent" switch boven de volumeknop omgezet waardoor alleen trillen mogelijk is...???
thanks, deze tip deed het bij mij.
Grtz nieuwe iphone gebruiker!
Reageren

« ringtone | muziek »

Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
geen geluid meer bij beltoon????? iphone 4 bennybreda iPhone algemeen 6 27 July 2012 12:23
Geluid werkt niet Tim Bavre iPhone algemeen 14 12 July 2011 14:42
Beltoon gekocht, maar werkt niet lowis iPhone algemeen 0 12 June 2010 16:21
Wel beltoon maar voor de rest geen geluid! happydaddy Archief 5 4 July 2009 20:23
geluid werkt niet Monbaljeutje Archief 2 21 September 2008 22:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:19.