Geluid werkt niet

Geluid werkt niet discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb hier een raar probleem. Ik heb geen enkel geluid maar en alles staat open. Enkel als ik ga kijken werkt mijn beltoon geluid wel. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 3 December 2010, 11:29
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2010
Berichten: 11
Standaard Geluid werkt niet

Heb hier een raar probleem.

Ik heb geen enkel geluid maar en alles staat open.
Enkel als ik ga kijken werkt mijn beltoon geluid wel.

Sms toon werkt niet, what'sapp ook niet, games geluiden ook niet en ipodmuziek ook niet.

Nou als iemand het weet help want ik vind het totaal niet terug.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 December 2010, 16:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 August 2010
Berichten: 6
Standaard

heey tim...

ik heb precies hetzelfde....
maar ik ben mijn telefoon al aan het herstellen.
dus ik laat zo wel even weten of het geholpen heeft.
  #3  
Oud 3 December 2010, 17:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 August 2010
Berichten: 6
Standaard

ik heb hem hersteld zoals ik hierboven al zei...
maar dat heeft niet mogen baten...
krijgt u ook de melding:
dat de iPhone niet geoptimaliseerd is en dat er geluidshinder kan voorkomen?
mocht u de oplossing hebben gevonden dan hoor ik graag van u.
  #4  
Oud 3 December 2010, 19:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 October 2010
Berichten: 6
Standaard

bij mij doet het geluid het dus niet als ik gebeld word :S
Snap er niets van! heb hem idd ook al hersteld :S
  #5  
Oud 3 December 2010, 19:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 August 2010
Berichten: 6
Standaard

ja zo 'opeens' ook...
valt me wel op dat we alledrie een iPhone 4 hebben met FW:4+
weet niet of dat er nog iets mee te maken kan hebben....
boefje? jij kan nog wel gewoon liedjes luisteren enzo dus?
  #6  
Oud 3 December 2010, 19:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 October 2010
Berichten: 6
Standaard

jah dat kan ik wel!
Het is volgens mij gekomen na de update :S
  #7  
Oud 3 December 2010, 19:48
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 August 2010
Berichten: 6
Standaard

oh oke...
laat maar even weten als het verholpen is...
ik heb het sinds vandaag :S
en update heb ik al tijdje geleden gedaan dus.....
maarja we will see.
  #8  
Oud 4 December 2010, 20:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 August 2010
Berichten: 6
Standaard

Mijn geluid doet het weer 'vanzelf'
Dus denk dat het 'probleem' nog niet verholpen is..
En dat het geluid dus morgen weer weg kan zijn...
  #9  
Oud 5 December 2010, 16:31
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2009
Locatie: Utrecht
Berichten: 29
Standaard

Ik had dit probleem dus ook op mijn 2G
oplossing: Met een afgeknipt wattenstaafje...beetje alcohol of allesreiniger erop...en dan de ingang van de koptelefoon eens goed schoonmaken.
Hetzelfde gedaan met de aansluiting aan de onderkant!

Et voila....al het geluid was weer terug!
  #10  
Oud 5 December 2010, 21:49
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 August 2008
Berichten: 4
Standaard KAPOT???

Bij mijn vader doet het geluid t ook opeens niet sinds paar minuten??? gelukkig doet die van mij het wel nog!!!
  #11  
Oud 5 December 2010, 21:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 August 2010
Berichten: 6
Standaard

Laat me raden....
Je vader heeft ook een iPhone 4 met FW 4+?
suc6 verder
  #12  
Oud 6 December 2010, 08:48
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2010
Berichten: 11
Standaard

Het is me dus gelukt.

Even zitten opzoeken en blijkbaar gewoon audioingang die dacht dat er nog een koptelefoon aangesloten was.

Een aantal keren de audiokabel in en uit gedaan en dan getest.
Het volume aan de zijkant proberen te verhogen/verlegen en toen kwam er op het scherm belsignaal verluiden/verminderen.

Daarvoor was het koptelefoon.

Dus audiokabel paar keer in en uit en hopen dat het lukt zeker.
  #13  
Oud 16 December 2010, 17:10
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 September 2009
Berichten: 44
Standaard

Ik heb t zelfde probleem mensen met een 3 Gs 1 jaar oud nu ook zo plots zal de contacten ook is schoon maken ik laat t jullie weten het rare vind ik wel dat als iemand mij belt ze gelijk naar me Voicemail worden gestuurd kan verder wel bellen als ik op handsfree druk eerste x dat iPhone me in de de steek laat
  #14  
Oud 18 December 2010, 16:40
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 October 2010
Berichten: 1
Standaard Opgelost

Ik had hetzelfde probleem.

Ik had een ringtone geselecteerd bij een contactpersoon, welke NIET MEER op mijn telefoon stond. Daardoor hoorde ik geen ringtone als deze persoon mij belde.

Check dus welke ringtone je geselecteerd hebt bij je contactpersoon.
  #15  
Oud 12 July 2011, 14:42
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Berichten: 16
Standaard

ik had dit probleem ook, na lang zoeken bleek het probleem de app tomtom europe te zijn (via app synch erop gezet). Die eraf en helemaal over.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Beltoon Geluid werkt niet Alex1984 Ringtones en Wallpapers 20 3 January 2011 14:53
Geluid werkt niet overal Mariphone iPhone algemeen 1 12 November 2010 19:33
TomTom: geluid TT werkt niet over de TT carkit yoscka iPhone Navigatie 0 27 October 2009 16:50
Iphone geluid werkt niet ricardog iPhone algemeen 3 11 May 2009 13:17
geluid werkt niet Monbaljeutje Archief 2 21 September 2008 22:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:56.