hoe zet ik muziek op mijn iphone

hoe zet ik muziek op mijn iphone discussie in Muziek, foto & video forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Ik heb een iphone gekregen voor mijn verjaardag. Hij doet alles, bellen, internet, alleen, mijn pc herkent hem alleen als camera, kan er dus ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Media > Muziek, foto & video
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 May 2008, 20:08
» iPhone NL 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2008
Berichten: 3
Standaard hoe zet ik muziek op mijn iphone

Hoi,
Ik heb een iphone gekregen voor mijn verjaardag.
Hij doet alles, bellen, internet, alleen, mijn pc herkent hem alleen als camera, kan er dus geen muziek opzetten.
Ik heb het advies gekregen me niet bij itunes aan te melden. Hoe krijg ik nu toch muziek op mijn iphone?
Graag advies.
Bvd.
Sjoerd
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 May 2008, 21:43
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Locatie: borne
Berichten: 38
Standaard

hallo,
je moet dus wel itunes gebruiken anders krijg je er geen muziek op die uit amerika komt..
  #3  
Oud 18 May 2008, 21:51
» iPhone NL 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2008
Berichten: 3
Standaard

ok, maar ik hoor dat hij dan weer gelocked wordt of zoiets.
Het is een 16gb iphone. Iemand heeft hem meegenomen uit de VS, en bij hem hebben ze het ding gekocht. Hij doet het verder prima, maar ik lees overal dat je je niet bij Itunes aan moet melden, omdat hij dan weer gelocked wordt.
Sjoerd
  #4  
Oud 18 May 2008, 22:00
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Locatie: borne
Berichten: 38
Standaard

ik gebruik itunes zonder porblemen voor muziek,,
maar ik heb er ook niet zo veel verstand van..
ik heb hem 2ehands gekocht..
  #5  
Oud 18 May 2008, 22:15
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Je moet gewoon muziek via iTunes erop zetten, gewoon synchroniseren met iTunes alleen je moet niet gaan updaten met iTunes
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #6  
Oud 19 May 2008, 08:14
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Berichten: 155
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMario Bekijk bericht
Je moet gewoon muziek via iTunes erop zetten, gewoon synchroniseren met iTunes alleen je moet niet gaan updaten met iTunes

Psies, als ie vraagt om te updaten...op nee klikken...dus zorg ervoor dat Itunes niet automatisch gaat updaten maar erom vraagt...
Kun je instellen in Itunes....
Werkt prima!
  #7  
Oud 19 May 2008, 09:23
Redchilly's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Locatie: Hilversum
Berichten: 262
Stuur een bericht via Skype™ naar Redchilly
Standaard

Ik denk dat het verschil zit in het gebruiken van iTunes en aanmelden bij iTunes.
Gebruiken is geen probleem, updates uitzetten en gaan met die muziek

En verder: gewoon lekker lezen hier om optimaal gebruik te maken van je nieuwe aanwinst
  #8  
Oud 19 May 2008, 22:05
» iPhone NL 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2008
Berichten: 3
Standaard

Hoi,
Bedankt voor de reacties.
Heb mijn eerste muziek erop gezet. Hij doet het perfect.
Sjoerd
  #9  
Oud 19 May 2008, 22:47
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Wat Redchilly zegt, zet het vragen naar updates ff uit
Bewerken -> Voorkeuren en zorg dat het hokje 'Automatisch zoeken naar updates' niet aangevinkt is
  #10  
Oud 20 May 2008, 16:28
Beaux's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 May 2008
Locatie: Leiden
Berichten: 121
Standaard

Ik heb sinds vandaag mijn 16 gig iphone binnen usa 1.4 versie.

Met mijn apples ben ik altijd gewend geweest om het aan te sluiten en via itunes muziek erop te zetten. Maar met mijn iphone krijg ik deze melden.





Het is laatste itunes versie heb ik wat aanstaan?? ofzo?

iemand een idee?

mvg
  #11  
Oud 23 May 2008, 17:58
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 December 2007
Locatie: Brasschaat, Antwerpen
Berichten: 335
Standaard

je hebt windows zie ik..
duw op de windows toets + R, dan zou je in het "uitvoeren" of "run" scherm moeten komen
typ daar "services.msc" (zonder " " uiteraard) en druk op OK.
zoek naar "Apple Mobile Device" (of iets dergelijks, ik heb een Engelse Vista), dubbelklik daarop, zet startup type op automatisch en druk op start.. nu zou het moeten werken


Laatst gewijzigd door Bibi2205; 23 May 2008 om 18:03. Reden: screenshot toegevoegd
  #12  
Oud 23 May 2008, 23:56
Beaux's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 May 2008
Locatie: Leiden
Berichten: 121
Standaard

super voor je advies, had het gelukkig al gevonden op de apple website is een bekend probleem, maar top van je reactie
  #13  
Oud 7 November 2010, 19:20
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 September 2010
Berichten: 1
Standaard

als ik mijn muziek vanaf de computer naar itunes upload, en dan mijn telefoon doe synchroniseren dan pakt ie wel alle apps, maar geen enkele mp3 komt op mijn telefoon..
kan iemand mij helpen?

bvd
  #14  
Oud 8 December 2012, 19:03
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 4 December 2012
Berichten: 6
Standaard IPhone 4 overzetting naar IPhone 5

Heb reserve kopie gemaakt van iPhone 4 maar de muziek is niet mee overgezet naar de iPhone5
  #15  
Oud 9 January 2013, 17:03
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 January 2013
Berichten: 1
Standaard

Hallo

Ik heb een iphone 4 8 GB nu wil ik mijn muziek van mijn blackberry bold 9900 over zetten naar mijn iphone maar als ik via whatsapp een nr naar me iphone stuur kan ie die niet binnen halen wat moet ik doen om gewn muziek van mijn laptop op mijn iphone te krijgen zonder muziek te kopen bij itunes??
misschien is het een domme vraag maar ben helemaal nieuw met iphone:$

Mvg Ilona
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Muziek: hoe zet je muziek op je Iphone? Mitta15 Muziek, foto & video 20 24 January 2012 20:12
Hoe zet je muziek op je Iphone? Nhu-an iTunes 6 14 January 2011 18:06
Hoe zet ik Cydia , installer op mijn Iphone 3G zwono Archief 1 16 March 2009 13:46
hoe zet ik nu mijn iphone in dfu bako Archief 1 16 December 2008 19:14
hoe zet ik mijn iphone (us) in nederlands ? ranne Archief 2 4 July 2008 21:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:11.