iPhone 3G YouTube app

iPhone 3G YouTube app discussie in Muziek, foto & video forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi iPhone Forum, Ik heb sinds gister mijn iPhone 3G 16GB Alles werkt, behalve de YouTube applicatie, dan meldt ie dat er een mobiele data ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Media > Muziek, foto & video
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12 July 2008, 12:32
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2008
Berichten: 20
Standaard iPhone 3G YouTube app

Hoi iPhone Forum,

Ik heb sinds gister mijn iPhone 3G 16GB
Alles werkt, behalve de YouTube applicatie, dan meldt ie dat er een mobiele data of Wi-Fi verbinding nodig is.
Ook staat er bij mij links bovenin geen '3G' Maar een vierkant met een klein rondje erin.

Van links naar rechts:
Streepjes bereik; T-Mobile NL; vierkant met rondje

Ook heb ik het idee dat mijn HSDPA verbinding niet erg snel is, dekkingskaart geeft goed aan.

Data-Roaming en 3G staan aan bij netwerk.

Wat is er aan de hand??? T-Mobile fout ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 July 2008, 18:16
» iPhone 3G 16GB (Wit)
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Berichten: 2
Standaard

zelfde probleem hier. Iemand update omtrend dit probleem?

Gr.
Remco
  #3  
Oud 12 July 2008, 18:27
Doblie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Berichten: 578
Send a message via twitter to Doblie
Standaard

Er zijn veel problemen rond T-Mobile, wacht dit anders nog even een tijdje af en kijk of het daarna weg is. Over de YouTube applicatie: misschien heb je een beveiligd draadloos netwerk? Zoja, dan moet je even naar je modempagina op het internet gaan om je iPhone access te geven.
__________________
iPhone 3G firmware 4.1 (jailbreak)
  #4  
Oud 12 July 2008, 19:15
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.059
Standaard

Hmm je moet 3G aanhebben wil je gebruik kunnen maken van Youtube of je provider moet edge hebben als dat niet werkt is er zoiezo al iets fout... Heb geen 3G en er nog niks van gehoort dus so far kan ik je even niet verder helpen...

Ik denk dat de echte snelheid van HSDPA echter als je onder de mast staat 35 a 40% van Wi-Fi zal zijn en als je verder af zit 20 a 30 % van Wi-Fi zal zijn... Apple laat het natuurlijk wat mooier klinken dan dat het echt is...

Greetz, Stiruam

Laatst gewijzigd door Stiruam; 12 July 2008 om 19:22.
  #5  
Oud 12 July 2008, 19:39
bzb bzb is offline
Banned
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 June 2008
Locatie: gendt
Berichten: 249
Standaard

klopt dat vierkantje is gprs (beetje traag)
  #6  
Oud 12 July 2008, 20:09
Doblie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Berichten: 578
Send a message via twitter to Doblie
Standaard

YouTube kan je ook bekijken via Wi-Fi hoor.
  #7  
Oud 13 July 2008, 13:04
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2008
Berichten: 20
Standaard

Dat vierkantje met rondje erin is GPRS??
Ik heb echter nog nooit 3G ergens zien staan...

YouTube via Wi-Fi doet het prima, maar wil het ook via 3G kunnen doen. Zoals al eerder gezegd staan data-roaming en 3G gewoon aan.

Als ik maandag geen 3G zie staan, dan ga ik toch even bellen, de dekking zou hier 'goed tot uitstekend' moeten zijn, dus dan verwacht ik sneller dan GPRS..
Dat de snelheid zoveel procent onder die van Wi-Fi zou liggen klopt niet, want dat ligt aan de snelheid van het netwerk.
  #8  
Oud 13 July 2008, 13:09
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2008
Berichten: 20
Standaard

Btw,

Ik heb het niet helemaal duidelijk gemaakt, dit gaat STRIKT over YouTube via draadloze data verbinding met mijn provider (T-Mobile).

Heb gewoon nog de originele iPhone, zonder unlock of wat dan ook
  #9  
Oud 13 July 2008, 13:23
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.059
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tim de Kl. Bekijk bericht
Dat de snelheid zoveel procent onder die van Wi-Fi zou liggen klopt niet, want dat ligt aan de snelheid van het netwerk.
Nja hangt ervanaf h als jij over 100mbit beschikt zal het idd niet kloppen. Ik zou idd maar even bellen dan want dit is nogal een vreemd probleem.

Dat vierkantje is idd GPRS.

Greetz, Stiruam
  #10  
Oud 13 July 2008, 13:29
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 June 2008
Berichten: 148
Standaard

Youtube werkt alleen via Wi-Fi of 3G verbinding zoals de melding ook al aangeeft. Heb je dus een blauw vierkantje met een rondje erin, dan maag je gebruik van GPRS en dit is "te traag" voor Youtube en ook geen 3G verbinding. Als je 3G hebt aanstaan bij je Network settings en toch geen netwerk 3G icoon hebt zijn er twee opties; a) je sim is nog niet geactiveerd (check via my t-mobile), b) je hebt geen 3G bereik (wat is je locatie, check de dekking hier)

Eventueel kun je ook nog bij je settings-carrier kijken welke netwerken hij vind; vind ie wel T-Mobile NL (3G) dan denk ik dat optie 1 je probleem is.

Voor 1.1.4 was via Installer een progje beschikbaar die het mogelijk maakte op via GPRS de Youtube app te gebruiken. Misschien dat dit voor 2.0 ook mogelijk is na de unlock/jailbreak...
  #11  
Oud 15 July 2008, 14:19
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2008
Berichten: 20
Standaard

Er staat dekking buiten, maar ik heb het nog helemaal nooit gevonden, ik kan van alles (inclusief Orange :S) 3G verbinding vinden, maar niet van T-mobile... echt lekker dus :S
  #12  
Oud 15 July 2008, 17:30
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2008
Berichten: 20
Standaard

Buiten had ik ook geen bereik, ik ging naar een gebeid met goed bereik binnen en had daar 2 streepjes 3G. De dekkingskaart is dus fout.

Daar streamde ik YouTube, maar de kwaliteit lag ERG laag, hoe komt dit?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
[iPad 2] geen HD in de native YouTube app Reverb iPad algemeen 0 26 March 2011 14:10
YouTube app iPad werkt niet justin1980 iPad algemeen 4 19 September 2010 17:27
iPad en YouTube en app store jan.slagter iPad algemeen 2 16 May 2010 12:39
Inlog problemen YouTube native app erwinh iPhone Apps 7 6 March 2010 01:20
Ik ben mijn youtube app kwijt! Hugy97 Archief 8 26 December 2009 17:26

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:37.