App uitschakelen ?

App uitschakelen ? discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Weet iemand hoe ik mijn app kan uitschakelen ? Zoals facebook, spelletjes enz.. Als ik met een app bezig ben sluit ik die gwn af ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 November 2011, 23:48
» iPhone 4S 16GB (Wit)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2011
Berichten: 35
Standaard App uitschakelen ?

Weet iemand hoe ik mijn app kan uitschakelen ? Zoals facebook, spelletjes enz.. Als ik met een app bezig ben sluit ik die gwn af door op de homebutton 1x te klikken. Ma ik denk dat ze op de achtergrond blijven draaien. Dus weet iemand hoe ik een app kan afsluiten ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 November 2011, 23:56
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2011
Berichten: 381
Standaard

Twee keer op de home button 'klikken' en dan je vinger op een icoontje houden totdat ze heen en weer beginnen de schudden. Er verschijnt dan een - tekentje net zoals met het verwijderen van een app. Als je hierop 'klikt' dan wordt het programma afgesloten.
  #3  
Oud 12 November 2011, 00:17
» iPhone 4S 16GB (Wit)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2011
Berichten: 35
Standaard

Dat doet nx. Doe icoontjes bewegen heen n weer en er verschijn een rode - linkboven de icoontje ma ik klik op da icoontje en da doet nx da blijft gwn bewegen

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 12 november 2011 om 00:19 ----------

Ik heb het al gevonden hoe het moet toch bedankt
  #4  
Oud 12 November 2011, 00:31
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2011
Berichten: 381
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Soufke Bekijk bericht
Dat doet nx. Doe icoontjes bewegen heen n weer en er verschijn een rode - linkboven de icoontje ma ik klik op da icoontje en da doet nx da blijft gwn bewegen

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 12 november 2011 om 00:19 ----------

Ik heb het al gevonden hoe het moet toch bedankt
Je moet toch echt op dat minnetje 'klikken' hoor..
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
3g uitschakelen hrorije iPhone algemeen 0 18 August 2010 14:22
Telefoon uitschakelen greenbeauty iPhone algemeen 2 6 September 2009 10:15
GPRS uitschakelen? iMyla Archief 1 26 December 2008 23:44
T9 uitschakelen MisterM24 Archief 1 9 October 2008 11:37
3G uitschakelen. karta iPhone algemeen 10 22 September 2008 13:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:41.