update van Installer.app :D

update van Installer.app :D discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) > Beste iphone gebruikers, > Ik heb een iphone, unlocked met SimFree, jailbroken, activaded. Dus nu versie 1.1.1 > Ik zou graag installer erop willen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Discussie gesloten

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 28 October 2007, 12:09
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 16
Standaard

> Beste iphone gebruikers,
> Ik heb een iphone, unlocked met SimFree, jailbroken, activaded. Dus nu versie 1.1.1
> Ik zou graag installer erop willen zetten om zo summerboard te
> kunnen draaien. Ik heb van deze site :
>
> https://forum.iculture.nl/iphon...mmerboard.html
>
>
> het bestandje installer gedownload.
> Ik doe nu independence aan en ga via costumize naar applications en
> vervolgens naar users. Dan klik ik op Add dan vraagt hij wat je
> wilt adden dan selecteer ik het bestandje " Installer " dan vraagt
> hij naar ip adress nou, die vul ik dan in. Dan ook nog dat ene
> wachtwoord? Daar heb ik "dottie" ingevuld en dan krijg ik de
> volgende error:
>
> Couldn't connect to SSH server. Ensure IP address is correct,
> phone is connected to a network, and SSH is installed correctly.
>
> Wat doe ik fout, zou iemand me aub willen helpen
> Bedankt!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 28 October 2007, 12:13
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 October 2007
Berichten: 64
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iSjoerd Bekijk bericht
> Beste iphone gebruikers,
> Ik heb een iphone, unlocked met SimFree, jailbroken, activaded. Dus nu versie 1.1.1
> Ik zou graag installer erop willen zetten om zo summerboard te
> kunnen draaien. Ik heb van deze site :
>
> https://forum.iculture.nl/iphon...mmerboard.html
>
>
> het bestandje installer gedownload.
> Ik doe nu independence aan en ga via costumize naar applications en
> vervolgens naar users. Dan klik ik op Add dan vraagt hij wat je
> wilt adden dan selecteer ik het bestandje " Installer " dan vraagt
> hij naar ip adress nou, die vul ik dan in. Dan ook nog dat ene
> wachtwoord? Daar heb ik "dottie" ingevuld en dan krijg ik de
> volgende error:
>
> Couldn't connect to SSH server. Ensure IP address is correct,
> phone is connected to a network, and SSH is installed correctly.
>
> Wat doe ik fout, zou iemand me aub willen helpen
> Bedankt!

Op het moment dat je de 1.1.1 firmware hebt is je wachtwoord geen "dottie" meer, maar "alpine"

Dus even inloggen met het nieuwe wachtwoord.
  #23  
Oud 28 October 2007, 12:17
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 494
Standaard

@ Sjoerd:

Ik zei toch dat je even je ww naar dottie moest veranderen... Voor de zekerheid!
  #24  
Oud 28 October 2007, 12:20
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 16
Standaard

Ik heb het geprobeerd met alpine, krijg nog steeds dezelfde fout melding.
Zou ik dan toch maar SSH eraf halen en vervolgens weer erop zetten?
  #25  
Oud 28 October 2007, 12:23
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 16
Standaard

Het wachtwoord veranderen lukt me al niet, ik ben ook zo'n klungel!
  #26  
Oud 28 October 2007, 12:46
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 16
Standaard

Ik heb nu SSH verwijderd en er "succesfull" weer op gezet.
Nu ondervind ik nog steeds dezelfde fout melding.
Suggesties?
  #27  
Oud 28 October 2007, 12:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Berichten: 187
Standaard

Kijk eerst even onder general - Wi-Fi - jouw verbonden Wi-Fiverbinding welk IP adres jouw iphone gekregen heeft, klopt dit wel met het ipadres wat je gebruikt?
Zo ja dan kan je even kijken of je services als programma hebt staan en of daar SSH op on staat.
Heeft denk ik nog even niets met het wachtwoord te maken want dan zou SSH zeggen dat password niet correct is.
  #28  
Oud 28 October 2007, 12:59
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 16
Standaard

Ik snap niet helemaal wat je bedoelt.
Ik ga naar settings, general, dan staat er wel een catagorie network maar geen Wi-Fi, bij network en dan Wi-Fi dan geeft hij ook hetzelfde ip adres.
Hoe kan ik kijken of ik services als programma hebt staan? (Het staat niet bij independence bij applications onder system als dat is wat je bedoelt?)
Hoe kan ik dan SSH aanzetten?
  #29  
Oud 28 October 2007, 13:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Berichten: 187
Standaard

Services zou op je springboard moeten staan bij de andere icoontjes.
Heb je die niet staan dan heb je die ook niet geinstalleerd.

Mijn fout wat betreft de plek van het ip adres van je Wi-Fi verbinding, sorry maar goed van je even doorgezocht te hebben!

Kan je even kijken of je wel degelijk een verbinding hebt met je Wi-Fi verbinding door b.v. even met je iphone safari te openen en een internet pagina te bezoeken.
  #30  
Oud 28 October 2007, 13:46
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 16
Standaard

Mijn verbinding werkt prima, ik haal mail op, en kan surfen op safari.
Nee ik heb services niet geinstalleerd. Is dit nodig?
Ik gebruik independence versie 1.2.4
  #31  
Oud 28 October 2007, 13:50
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 16
Standaard

Nogmaals ter verduidelijking:

SSH is opnieuw succesvol geinstalleerd.
Mijn verbinding werkt.
Ik heb auto-lock op never.
Ik vul mijn ip adres in.
Ik vul alpine als wachtwoord in en probeer het ook met dottie.
Ik add het programma zowel in system als in user. Want ik weet niet welke.

Nog steeds krijg ik dezelfde fout melding.
  #32  
Oud 28 October 2007, 14:01
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 October 2007
Berichten: 64
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iSjoerd Bekijk bericht
Nogmaals ter verduidelijking:

SSH is opnieuw succesvol geinstalleerd.
Mijn verbinding werkt.
Ik heb auto-lock op never.
Ik vul mijn ip adres in.
Ik vul alpine als wachtwoord in en probeer het ook met dottie.
Ik add het programma zowel in system als in user. Want ik weet niet welke.

Nog steeds krijg ik dezelfde fout melding.
Misschien dat je hem dan gewoon aan een kabeltje moet leggen aan je pc en iBrickr probeert.
  #33  
Oud 28 October 2007, 14:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Berichten: 187
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iSjoerd Bekijk bericht
Mijn verbinding werkt prima, ik haal mail op, en kan surfen op safari.
Nee ik heb services niet geinstalleerd. Is dit nodig?
Ik gebruik independence versie 1.2.4
Nee services is niet nodig, wel makkelijk om je verbindingen uit & aan te zetten om zo je batterij te sparen.
Jij krijgt ds een foutmelding als je vanuit Independence een programma wil toevoegen.
Zou jij voor de zekerheid even met Cyberduck willen proberen, kan je ook bestanden mee overzetten naar je iphone.
http://cyberduck.ch/Cyberduck-2.8.dmg
Ga dan in de iphone naar de map applications en zet daar je bestandje installer neer.
Voor de zekerheid open je dan via cyberdck het zojuist gekopieerde bestandje wat nu een map geworden is.
Verander dan de rechten van het bestadje installer naar 755.
  #34  
Oud 28 October 2007, 15:00
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 16
Standaard

Mijn ip adres is anders geworden. Weet niet hoe dit komt en waarom?
Maar ik kan niet iBrikr gebruiken, want ik heb geen windows.
En ik kan ook niet overweg met Cyberduck.
Wat te doen?
  #35  
Oud 28 October 2007, 15:15
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 16
Standaard

HET IS GELUKT!
Ik heb gewoon weer mijn ip adres ingetypt en vervolgens weer het wachtwoord alpine, en ineens deed hij het! Alleen kan ik nu maar deze dingen installeren:

- BSD Subsystem
- Launcher
- MobileTerminal
- Summerboard

Hoe komt dit want op het internet zie ik waslijsten met applicaties.
Bedankt voor alle reacties
  #36  
Oud 28 October 2007, 15:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Berichten: 187
Standaard

Je bent denk ik vergeten de community sources te installeren vanuit de installer.
Kijk eens of je die kan installeren.
  #37  
Oud 28 October 2007, 15:39
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 16
Standaard

Ik heb installer geupdate. En ik heb community sources gedaan en ik heb een hele waslijst met dingen. Hoe kan ik BSD Subsystem weer verwijderen want als ik klik uninstall en dan naar bsd subsystem ga dan kan ik m alleen reinstallen.
Gaat nu mijn batterij sneller leeg? Hoe kan ik dit tegen gaan?
Welke KB moet ik installeren; KB of KB2?
Bedankt!!!!
  #38  
Oud 28 October 2007, 16:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Berichten: 187
Standaard

BSD subsytem hoef je niet te verwijderen, die heb je nodig op de achtergrond.
KB2 is voor jou van belang.
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone Installer.app krijgt update naar 3.0 en gaat uit beta sodo Jailbreak apps en thema's 20 2 February 2008 09:04
Installer.app Na Update Vanmorgen Werkt Niet Meer... CadmanF Jailbreak apps en thema's 63 27 January 2008 11:04
[Help] Updaten van Installer.app beukhof1 Jailbreak apps en thema's 2 7 January 2008 23:34
Crash van Installer.app [1.1.2] Borrie Jailbreak apps en thema's 9 2 January 2008 15:41

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:44.