Installer.app Na Update Vanmorgen Werkt Niet Meer...

Installer.app Na Update Vanmorgen Werkt Niet Meer... discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik kreeg een melding dat er een nieuwe versie van de installer.app was vanmorgen, dus ik klik hem aan om te updaten... Is hij klaar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 21 January 2008, 07:04
CadmanF's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 December 2007
Locatie: Veenendaal
Berichten: 146
Standaard Installer.app Na Update Vanmorgen Werkt Niet Meer...

Ik kreeg een melding dat er een nieuwe versie van de installer.app was vanmorgen, dus ik klik hem aan om te updaten... Is hij klaar doet hij het niet meer... Als ik op installer klik dan wordt het beeld effe zwart zoals hij normaal doet als hij gaat opstarten... En kort daarna gaat hij weer gewoon terug naar mijn 'hoofdscherm'... Hij blijft dit doen ook na een herstart...

Wie o wie kan mij helpen hoe dit op te lossen..? Of erger nog ligt het niet alleen aan mij en hebben jullie er ook last van..?
__________________
Proud Member Of VCorps...
Proudly Rollin' On A Firebike...
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 January 2008, 07:08
Sharky232's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2007
Berichten: 177
Standaard

Nee ik heb na de update geen problemen. Sorry ik weet er geen oplossing voor...
  #3  
Oud 21 January 2008, 08:40
Blackherrie's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Locatie: Land van maas en waal
Berichten: 237
Standaard

Hier de update ook gedraaid vanmorgen over gprs. En geen problemen.
Kun je hem niet nog een keer ihandmatig nstaleren via de mac/windows ?
  #4  
Oud 21 January 2008, 09:25
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Locatie: Hengelo
Berichten: 88
Standaard

die van mij doet het na de update ook nog gewoon....
__________________
fw 1.12 en t9 nederlands!
  #5  
Oud 21 January 2008, 11:50
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Berichten: 18
Standaard

geupdate en werkt gewoon (1.1.1)!
  #6  
Oud 21 January 2008, 12:34
CadmanF's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 December 2007
Locatie: Veenendaal
Berichten: 146
Standaard

Dat ga ik vanmiddag thuis effe proberen, alleen met welk programma voor de Mac kan ik handmatig programma's verwijderen en installeren..?
  #7  
Oud 21 January 2008, 12:54
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 December 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 26
Standaard

independence
  #8  
Oud 21 January 2008, 13:55
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Locatie: Vught
Berichten: 166
Standaard

Is heel vervelend voor je. Mijne was ook gecrashed zo. Enige manier om hem weer draaiende te krijgen was via Recovery Mode een herstel uitvoeren en dus helemaal opnieuw jailbreaken en unlocken.
  #9  
Oud 21 January 2008, 14:00
BadSide's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 588
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CadmanF Bekijk bericht
Ik kreeg een melding dat er een nieuwe versie van de installer.app was vanmorgen, dus ik klik hem aan om te updaten... Is hij klaar doet hij het niet meer... Als ik op installer klik dan wordt het beeld effe zwart zoals hij normaal doet als hij gaat opstarten... En kort daarna gaat hij weer gewoon terug naar mijn 'hoofdscherm'... Hij blijft dit doen ook na een herstart...

Wie o wie kan mij helpen hoe dit op te lossen..? Of erger nog ligt het niet alleen aan mij en hebben jullie er ook last van..?
Zoiets krijg ik ook altijd te zien als ik een App via WinSCP op m'n iPhone zet, maar dat de rechten (777) bijv. niet kloppen...
Misschien dat dat hier ook het geval is? Lijkt me niet, maar je zou even kunnen kijken.
Ik heb hem zelf net ook geupdate, en werkt gewoon prima.
__________________
 iPhone 2G, 8GB  Intel MacBook (zwart), 2,2GHz, 160GB HD
  #10  
Oud 21 January 2008, 15:24
CadmanF's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 December 2007
Locatie: Veenendaal
Berichten: 146
Standaard

bedankt voor de vele reply's, ik ga straks effe independence proberen... Trouwens het is niet zo dat de hele iPhone niks meer doet, alleen dat bij het proberen van de installer te openen dan krijg ik effe een ander scherm en daarna gaat hij meteen weer terug naar het hoofdscherm...
  #11  
Oud 21 January 2008, 15:41
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 713
Send a message via twitter to "R"
Standaard

1.1.2 hier: werkt ook gewoon. Let op, het is nog wel een beta
  #12  
Oud 21 January 2008, 17:51
CadmanF's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 December 2007
Locatie: Veenendaal
Berichten: 146
Standaard

Ik sluit hem nu aan met independence en installer staat er gewoon... Maar als ik wat wil wijzigen vraagt hij om mijn Phone IP Address & Root Password... Waar haal ik dat vandaan..? Of waar kan ik dat vinden..?
  #13  
Oud 21 January 2008, 18:12
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

IP: Instellingen/Wi-Fi/je netwerk, daar staat het IP Adress. Root/password is in WinSCP (ik werk met Windows) 'root' c.q. 'alpine'. Misschien in Independence idem? 'K zou even zoeken hier als ik jou was, staat vast al wel ergens.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #14  
Oud 21 January 2008, 19:12
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 612
Standaard

Ik vroeg mij ook af of ik de update voor installer moet installeren of niet!

het gaat om een beta versie, dan is het toch verstandiger om te wachten tot de officiele update er is of niet?
  #15  
Oud 21 January 2008, 19:39
CadmanF's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 December 2007
Locatie: Veenendaal
Berichten: 146
Standaard

Ik heb hem kunnen verwijderen op een of andere manier... Hij staat nu niet meer in het rijtje en na een herstart ook niet meer op het scherm...

Nu als ik de installer.app opnieuw wil toevoegen blijft hij vragen om mijn IP en root password...

Ik heb Wi-Fi uitgezet, via Safari - Edge verbinding gemaakt met MYIP.NL : Zie uw IP adress en andere gegevens zoals zichtbaar op internet! en kreeg daar een IP nummer uit, dat moet dan toch de mijne zijn..? Als ik Wi-Fi aan laat staan en ga dan naar die website dan krijg ik weer een ander nummer...

Maar met alle nummers en het juiste wachtwoord blijf ik na een tijd denken de volgende melding krijgen..:



Wat doe ik verkeerd..?
  #16  
Oud 21 January 2008, 19:46
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 73
Stuur een bericht via MSN naar Vikash Stuur een bericht via Skype™ naar Vikash
Standaard

Je snapt het volgens mij niet echt. Je netwerk geeft een ip adres aan je iPhone. Dus kijk in je router bijvoorbeeld naar welk ip deze aan je iPhone geeft. Voor de rest moet SSH aan staan, dit kan je via installer instaleren of via Independence.
  #17  
Oud 21 January 2008, 19:50
CadmanF's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 December 2007
Locatie: Veenendaal
Berichten: 146
Standaard

Ok.., SSH staat aan, die heb ik net ook geinstalleerd via Independence en beide wachtwoorden veranderd...

Alleen dat in mijn router kijken doe ik dus door naar mijn Wi-Fi Networks te gaan, op het blauwe pijltje klikken naast mijn actieve Verbinding... Dat is trouwens niet mijn eigen maar eentje zonder wachtwoord van de buren en dan krijg ik in dat overzichtscherm onder het tabblab DHCP achter IP Address een nummer.., als ik die dan invul bij Independence doet hij het nog niet...
  #18  
Oud 21 January 2008, 19:50
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Inderdaad: Wi-Fi aan en contact met je locale netwerk. SSH aan. Dan zoals in mijn eerdere post even je IP-adres opzoeken (ws. iets van 192.168.?.?). Root password misschien alpine of dottie, afhankelijk van je firmware.
  #19  
Oud 21 January 2008, 19:53
stephenvis's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 4 October 2007
Locatie: Voorburg
Berichten: 394
Standaard

Moet je computer niet dezelfde internetverbinding (router, draadloze verbinding) hebben als je iPhone, mischien begrijp ik het verkeerd maar zover ik lees zit je met je computer op je eigen netwerk en met je iPhone op een ander netwerk, en volgens mij moet je op hetzelfde netwerk zitten.

Ik weet het niet zeker maar dit dacht ik, Stephen
  #20  
Oud 21 January 2008, 19:56
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 73
Stuur een bericht via MSN naar Vikash Stuur een bericht via Skype™ naar Vikash
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stephenvis Bekijk bericht
Moet je computer niet dezelfde internetverbinding (router, draadloze verbinding) hebben als je iPhone, mischien begrijp ik het verkeerd maar zover ik lees zit je met je computer op je eigen netwerk en met je iPhone op een ander netwerk, en volgens mij moet je op hetzelfde netwerk zitten.

Ik weet het niet zeker maar dit dacht ik, Stephen
Je moet inderdaad met je computer op het zelfde netwerk zitten als de iPhone. Het kan vast ook via het internet, maar dit is met grandioze omwegen en niet stabiel genoeg waarschijnlijk.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
App Store - single app update werkt niet (meer) defisit iPhone Apps 3 11 November 2011 14:18
ING app werkt niet meer na update naar 4.0 kamphajm iPhone Apps 5 5 July 2010 13:45
installer werkt niet meer coifeurke Jailbreak apps en thema's 3 13 September 2008 07:55
installer werkt niet meer dennis3 Jailbreak apps en thema's 0 15 March 2008 22:43
Installer.app werkt niet meer geodriehoek Archief 1 2 February 2008 14:02

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:14.