Scherm registreert aanraking maar start app niet altijd

Scherm registreert aanraking maar start app niet altijd discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, soms heb ik last van het volgende: aan het icoontje op het scherm zie ik dat wordt geregistreerd dat ik het aanraak, maar de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 October 2007, 17:52
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 October 2007
Berichten: 5
Standaard Scherm registreert aanraking maar start app niet altijd

Hallo,

soms heb ik last van het volgende: aan het icoontje op het scherm zie ik dat wordt geregistreerd dat ik het aanraak, maar de applicatie wordt niet gestart. Ik moet er dan nog een tweede of derde keer 'drukken' voordat de app ook daadwerkelijk start. Hebben jullie altijd een 100% hit rate met het daadwerkelijk starten van een app als je er op 'drukt'? Hetzelfde geldt ook voor bijv. het '+' icoontje bij calendar Op het scherm zie ik dat het icoontje wordt 'ingedrukt', maar er komt niet altijd daadwerkelijk meteen een nieuwe afspraak.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 October 2007, 19:41
david007's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Hilversum
Berichten: 394
Standaard

Hier had ik ook last van heb je summerboard geinstalleerd bij mij is het verholpen door te restoren en GEEN apps meer te installeren
__________________
Gezocht Kapote of Defecte iPhone 3G/3GS
iPhone 4
  #3  
Oud 24 October 2007, 19:47
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 October 2007
Berichten: 5
Standaard

Had Summerboard eerst wel draaien, maar na de restore niet meer. Heb nu alleen Installer 3, Stumbler en Vnotes geinstalleerd.
  #4  
Oud 24 October 2007, 19:53
david007's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Hilversum
Berichten: 394
Standaard

ik weet niet ik zou als ik jou was die apps allemaal niet installeren gaat de iphone alleen maar slomer van werken :S dit zijn meestal allemaal beta's en zijn niet heel goed gemaakt waardoor er problemen komen
  #5  
Oud 25 February 2008, 15:33
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 25 February 2008
Berichten: 3
Standaard

mijn vnotes doet het niet meer na upgrade van1.1.1 naar 1.1.3 install lukt wel opnemen ook maar bij het afspelen heb ik geen geluid en kan de het geluid ook niet slicen.
wie heeft een oplossing.
  #6  
Oud 25 February 2008, 15:51
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

Hmm vnotes zou het op 1.1.3 moeten doen... Mischien er ff handmatig opzetten en op 755 zetten?

Greetz, Stiruam
  #7  
Oud 28 February 2008, 17:07
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 25 February 2008
Berichten: 3
Standaard

werkt niet om het op 775 te zetten. dit is stevig balen want ik heb iets zeer belangrijks opgenomen. met 1.1.1. deed vnotes het prima maar nu is het einde oefening. of denk je dat na een update er nog verandering in kan komen.groetmadee
  #8  
Oud 28 February 2008, 17:11
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

Maar ge hedde wel deze ge-installeerd? ericasadun.com Test Request: More Better Pretty, VNotes 0.35

Greetz, Stiruam
  #9  
Oud 28 February 2008, 17:48
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 January 2008
Locatie: Rotselaar (Belgium)
Berichten: 183
Standaard

ik heb dat ook!!


sinds gisteren

ik druk dan op een icoontje
en dat toont wel dat hij aangeraakt wordt.

maar dan niets, dan loopt hij soms zelfs vast.

ik zet hem dan uit
en dan krijg ik hem niet meer aan

dan 10sec's home button en standby knopje induwen, en dan doet hij het weer...

vreemd!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
start van app en dan gelijk een zwart scherm GJ57 Archief 5 14 May 2011 19:23
aanraking van het scherm lukt niet demies iPhone algemeen 0 2 March 2010 09:23
Muziek: Ipod functie: 'start afspelen bij laatste punt' werkt niet altijd Marc1969 Muziek, foto & video 1 23 November 2009 09:35
Start scherm niet kunnen veranderen. MetalMania iPhone algemeen 0 10 December 2008 21:20
Slide to unlock scherm doet het niet altijd Kevzz Unlock [archief] 6 8 February 2008 23:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:43.