TightVNC dont work

TightVNC dont work discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb wel het programma TightVNC, gebruik dat voor Touchpad maar dat wil niet werken zoals ik dat wil. Ik heb dat progamma filmpjes gevolgd ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 3 June 2008, 22:23
» iPhone UK 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: Sommelsdijk
Berichten: 23
Lightbulb TightVNC dont work

Ik heb wel het programma TightVNC, gebruik dat voor Touchpad maar dat wil niet werken zoals ik dat wil.

Ik heb dat progamma filmpjes gevolgd via youtube met "How to do" enz.

Ik heb me ip met :5900 er achter
en een wachtwoord heb ik gedaan (en ja die is goed! 5x gecontroleert)

en dan heb ik mac mode en media server allesbei uit. Progamma staat altijd aan het wachtwoord staat juist ingevoerd.

Als ik probeer verbinding te maken dan doet hij daar heel lang over. en uiteindelijk zegt hij dat het niet mogelijk was.

Ben ik soms wat dingen vergeten?

Groeten,

Thomas
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 June 2008, 22:43
AaiFoonDjoeed's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2008
Locatie: BelgiŽ, Leuven
Berichten: 68
Standaard

Beste Thomas, en anderen natuurlijk ook,

Ik heb net wat onderzoek gedaan en volgens mij gebruik je TightVNC beter niet. Ik heb nu RealVNC 4 wat volledig gratis is, veel functies enzo en goede kwaliteit van beeld. Dit is een zeer goed filmpje via YouTube met een "How To", zeker bekijken, is voor het gebruik van RealVNC. TightVNC gebruik ik ook nog maar enkel voor touchpad, is makkelijker in gebruik voor enkel het besturen van de muis, maar in principe hetzelfde, mijn voorkeur gaat naar RealVNC omdat de instellingen geavanceerder zijn, meer mogelijkheden, meer functies die je kan in en uitschakeling die wel eens lastig kunnen doen...

Het enige dat ik nog niet heb gevonden en er ook misschien niet is, pijltjesbesturing namelijk? Dit heb ik wel met PC2ME, maarja dat wordt betalend binnen een paar dagen


Aja Thomas, bij mij staat media server uit aangezien het niet de volledige versie is doet het er niet toe en bij mij werkte hij ook niet toen die aanstond... ook altijd slim om open SSH en andere processen/functies eens aan en uit te zetten... ook meerdere programma's van VNC op je pc runnen op het zelfde ogenblik lijkt me geen goed idee als je alles goed wilt laten werken en ook vooral niet teveel rommel op je iPhone installeren...


Mvg,

Koen
  #3  
Oud 3 June 2008, 22:43
AaiFoonDjoeed's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2008
Locatie: BelgiŽ, Leuven
Berichten: 68
Standaard Het filmpje vergeten

Hier het filmpje... YouTube - how to use Vnc on ipod touch !!complete guide!!
  #4  
Oud 4 June 2008, 06:38
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Misschien even goed te vermelden dat de free edition van RealVNC niet draait op Vista. Mijn ervaringen hiermee onder XP waren heel positief overigens.

Vwb je instellingen: het enige wat ik bij TightVNC heb hoeven invullen is een wachtwoord. Verder geen instellingen hoeven doen. Op mijn iPhone geef ik bij VNSea (wat ik dus gebruik in combinatie hiermee) alleen het IP/adres van mijn notebook in, zonder die :5900 die jij ingeeft.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=

Laatst gewijzigd door ButcherJF; 4 June 2008 om 06:47.
  #5  
Oud 4 June 2008, 20:49
» iPhone UK 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: Sommelsdijk
Berichten: 23
Standaard

Ik heb VISTA iemand een goede oplossing?
  #6  
Oud 2 July 2008, 20:02
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.829
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

ja ik zou ook graag een oplossing willen hebben,
gebruik ook vista namelijk

Edit:
ow laat maar, k heb nu UltraVnc, werkt perfect op vista

Laatst gewijzigd door Shorty007; 2 July 2008 om 20:49.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
This accesory is not made to work with iPhone fedorr iPhone algemeen 12 4 June 2010 23:31
this accessory is not made to work with iPhone Mauricek99 iPhone algemeen 6 9 May 2008 08:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:57.