Data verbruik Tomtom

Data verbruik Tomtom discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Klopt het dat Tomtom data verbruikt. Ik heb een klein ritje gedaan, en gaf naderhand aan 17.9Kb verbruikt te hebben. Hoe kan dat ??...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 08-02-14, 13:35
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2010
Locatie: Nijmegen
Berichten: 3
Standaard Data verbruik Tomtom

Klopt het dat Tomtom data verbruikt.

Ik heb een klein ritje gedaan, en gaf naderhand aan 17.9Kb verbruikt te hebben.

Hoe kan dat ??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 08-02-14, 13:39
» iPhone 7 Plus 256GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2012
Locatie: Haarlem
Berichten: 415
Send a message via twitter to yukhalilsel
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door swabbertje74 Bekijk bericht
Klopt het dat Tomtom data verbruikt.

Ik heb een klein ritje gedaan, en gaf naderhand aan 17.9Kb verbruikt te hebben.

Hoe kan dat ??
Heb je verkeersinformatie aanstaan? Of 'map share update'? Die gebruiken namelijk wel data en dat kan je in de applicatie zelf aanpassen in instellingen > maps > map share update.
Ps: mijn tel is ingesteld op engels dus je moet even kijken wat het equivalent in nederlands is..
  #3  
Oud 08-02-14, 14:14
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2010
Locatie: Nijmegen
Berichten: 3
Standaard

Bedankt,

Ik zal het een en ander ff aanpassen
  #4  
Oud 08-02-14, 20:26
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2010
Berichten: 411
Standaard

Ja het klopt dat TomTom data gebruikt om je positie snel te kunnen bepalen. Je kunt dat uitschakelen, maar dan zul je merken dat je een foutmelding krijgt die aangeeft dat je je locatiebepaling aan moet zetten. Je kunt in je menu wel uitschakelen dat TomTom data mag gebruiken, maar dan zul je weer merken dat hij je locatie zeer slecht kan bepalen.
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
data verbruik siwa iPhone algemeen 3 19-06-12 16:50
TomTom: data verbruik TomTom buitenland pbudding iPhone Navigatie 20 22-05-12 21:14
verbruik mobiele data SuperDidi Wi-Fi 1 29-11-10 02:14
Wi-Fi data verbruik het zelfde als mobiel data verbruik ? ceesboersen Wi-Fi 1 25-11-10 00:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:03.