Data verbruik Tomtom

Data verbruik Tomtom discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Klopt het dat Tomtom data verbruikt. Ik heb een klein ritje gedaan, en gaf naderhand aan 17.9Kb verbruikt te hebben. Hoe kan dat ??...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 February 2014, 12:35
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 June 2010
Locatie: Nijmegen
Berichten: 3
Standaard Data verbruik Tomtom

Klopt het dat Tomtom data verbruikt.

Ik heb een klein ritje gedaan, en gaf naderhand aan 17.9Kb verbruikt te hebben.

Hoe kan dat ??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 February 2014, 12:39
» iPhone 7 Plus 256GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 November 2012
Locatie: Haarlem
Berichten: 411
Send a message via twitter to yukhalilsel
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door swabbertje74 Bekijk bericht
Klopt het dat Tomtom data verbruikt.

Ik heb een klein ritje gedaan, en gaf naderhand aan 17.9Kb verbruikt te hebben.

Hoe kan dat ??
Heb je verkeersinformatie aanstaan? Of 'map share update'? Die gebruiken namelijk wel data en dat kan je in de applicatie zelf aanpassen in instellingen > maps > map share update.
Ps: mijn tel is ingesteld op engels dus je moet even kijken wat het equivalent in nederlands is..
  #3  
Oud 8 February 2014, 13:14
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 June 2010
Locatie: Nijmegen
Berichten: 3
Standaard

Bedankt,

Ik zal het een en ander ff aanpassen
  #4  
Oud 8 February 2014, 19:26
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 May 2010
Berichten: 410
Standaard

Ja het klopt dat TomTom data gebruikt om je positie snel te kunnen bepalen. Je kunt dat uitschakelen, maar dan zul je merken dat je een foutmelding krijgt die aangeeft dat je je locatiebepaling aan moet zetten. Je kunt in je menu wel uitschakelen dat TomTom data mag gebruiken, maar dan zul je weer merken dat hij je locatie zeer slecht kan bepalen.
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
data verbruik siwa iPhone algemeen 3 19 June 2012 15:50
TomTom: data verbruik TomTom buitenland pbudding iPhone Navigatie 20 22 May 2012 20:14
verbruik mobiele data SuperDidi Wi-Fi 1 29 November 2010 01:14
Wi-Fi data verbruik het zelfde als mobiel data verbruik ? ceesboersen Wi-Fi 1 24 November 2010 23:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:03.