Iphone geeft andere ID aan als ik whatsap wil updaten???

Iphone geeft andere ID aan als ik whatsap wil updaten??? discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Als ik whatsapp wil updaten krijg ik een ander Apple ID te zien. Als ik me andere apps update lukt het wel met me huidige ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 03-03-14, 14:30
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2014
Locatie: lelystad
Berichten: 4
Standaard Iphone geeft andere ID aan als ik whatsap wil updaten???

Als ik whatsapp wil updaten krijg ik een ander Apple ID te zien. Als ik me andere apps update lukt het wel met me huidige Apple ID.
Wie kan mij helpen.
Gaat om een iphone 4S
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 03-03-14, 14:48
» iPhone 8 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2018) Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2010
Berichten: 680
Standaard

dan is WA destijds aangekocht met dat Apple ID wat wordt weergegeven. Apps zijn gekoppeld aan een uniek Apple ID en dit is niet te omzeilen.
  #3  
Oud 03-03-14, 14:51
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2014
Locatie: lelystad
Berichten: 4
Standaard

Kan ik dan watsapp verwijder en opnieuw "kopen" installeren ?
  #4  
Oud 03-03-14, 16:41
» iPhone 8 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2018) Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2010
Berichten: 680
Standaard

Ja dat kan, maar dan zit je wel vast aan de jaarlijkse kosten van 0,89 euro. Die wijziging van gratis naar betaald is een aantal maanden geleden ingevoerd. Uiteraard nog zeer goedkoop, maar toch
  #5  
Oud 03-03-14, 18:51
Wally's schermafbeelding
» iPhone XS Max 256GB (Goud) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Tessenderlo Belgi
Berichten: 1.908
Send a message via twitter to Wally
Standaard

Niet noodzakelijk...

Tenminste voor zover je hetzelde telefoonnummer gebruikt en dit bij whatsapp geregistreerd stond voor de wijziging...
__________________
Ignorance can easily be overcome...
Stupidity is forever...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
itunes geeft foutmelding als in ipad wil synchroniseren mvannassau iPad algemeen 4 03-04-13 11:05
Hoe geeft ik mijn apple ID als gehackt aan? lex789 iPad algemeen 1 21-09-12 19:41
Belsignaal geeft als koptelefoon aan v1tje iPhone algemeen 1 24-05-12 13:50
waar herken je een orginele iphone 3G 16GB aan als je als leek er een tweedehands wil mikeh Archief 2 11-01-09 12:45
Windows: Itunes geeft 1,88 GB 'andere ruimte' aan?? futzie iTunes 2 13-02-08 16:47

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:54.