Remote: wil niet werken

Remote: wil niet werken discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Ik had de app "remote" gedownload uit de app store, maar deze werkt opeens niet meer... Wanneer ik remote open nu, dan sluit ie ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12 July 2008, 20:05
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 November 2007
Locatie: Kalmthout
Berichten: 177
Stuur een bericht via MSN naar blaugrana Stuur een bericht via Skype™ naar blaugrana
Standaard Remote: wil niet werken

Hoi,

Ik had de app "remote" gedownload uit de app store, maar deze werkt opeens niet meer... Wanneer ik remote open nu, dan sluit ie het meteen weer af...

Iemand een idee?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 July 2008, 22:32
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door blaugrana Bekijk bericht
Hoi,Ik had de app "remote" gedownload uit de app store, maar deze werkt opeens niet meer... Wanneer ik remote open nu, dan sluit ie het meteen weer af...Iemand een idee?
Dus die heeft gewerkt ? Even uninstallen (indien mogelijk) en opnieuw installeren. Mocht dat niet lukken dan kan je een restore doen en opnieuw installeren.
  #3  
Oud 12 July 2008, 23:10
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 November 2007
Locatie: Kalmthout
Berichten: 177
Stuur een bericht via MSN naar blaugrana Stuur een bericht via Skype™ naar blaugrana
Standaard

Mja uninstallen gaat niet :s
  #4  
Oud 12 July 2008, 23:16
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door blaugrana Bekijk bericht
Mja uninstallen gaat niet :s
Ook niet via itunes ? Kan het zelf (nog) niet testen want heb (nog) geen FW2.0 op mijn iphone.Zal voor één van de volgende dagen zijn.
  #5  
Oud 13 July 2008, 06:57
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door blaugrana Bekijk bericht
Mja uninstallen gaat niet :s
Icoontje ingedrukt houden totdat ie gaat 'wiebelen'. Dan verschijnt er een wit kruisje in een zwart vakje. Klik dit aan, geef akkoord op de vraag en hij is weg.
Als je al gesynct hebt met iTunes kun je je iPhone daaraan koppelen en via iTunes opnieuw installeren, anders even opnieuw via de AppStore (iTunes of rechtsreeks via je iPhone).
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #6  
Oud 13 July 2008, 10:08
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 November 2007
Locatie: Kalmthout
Berichten: 177
Stuur een bericht via MSN naar blaugrana Stuur een bericht via Skype™ naar blaugrana
Standaard

Ik merk nu dat geen e,kele gedownloade app het nog doet...
  #7  
Oud 13 July 2008, 11:40
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Had je hiervoor een 1st gen? Toevallig een backup teruggezet toen je je 3G had geactiveerd? Bij een vriend gaf dat namelijk problemen.

Anders misschien even opnieuw opstarten.
  #8  
Oud 13 July 2008, 12:43
vriesfde's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2007
Berichten: 229
Standaard

@blaugrana Werkt het inmiddels alweer?
Ben benieuwd naar je ervaring(en) met de Remote app. Houd volgende week een tuinfeest en wil lekker kunnen opscheppen met een AppleTV op afstand bediend door mijn iPhone!! (als we de 2g tegen die tijd al hebben kunnen upgraden....)
  #9  
Oud 13 July 2008, 18:02
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vriesfde Bekijk bericht
@blaugrana Werkt het inmiddels alweer?
Ben benieuwd naar je ervaring(en) met de Remote app. Houd volgende week een tuinfeest en wil lekker kunnen opscheppen met een AppleTV op afstand bediend door mijn iPhone!! (als we de 2g tegen die tijd al hebben kunnen upgraden....)
Prachtige app, werkt hier feilloos. Hoop voor jou (en de overigen natuurlijk) dat het op de eerste generatie dan idd kan.
  #10  
Oud 13 July 2008, 18:21
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Het werkt hier ook geweldig. Alleen moest ik zelf wel een poort openzetten op mijn router (3689), waarna het werkte. Maar bij sommige werkt het direct goed.

Eigenlijk geen minpunten, als je natuurlijk maar verbonden bent, met Wi-Fi.
  #11  
Oud 13 July 2008, 18:54
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 June 2008
Berichten: 148
Standaard

Zelf kan ik helaas nog niet bellen/internetten met m'n iPhone 3G omdat T-Mobile mij nog niet geactiveerd heeft. Via Wi-Fi werkt Remote inderdaad top maar nu mijn vraag; werkt het via 3G ook?
  #12  
Oud 13 July 2008, 18:57
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Nee.. dat werkt niet via 3G. Het werkt alleen als je op hetzelfde draadloze netwerk zit als de computer waarop itunes draait.

Ik gooi dit draadje even dicht en maak een apart topic aan over remote. Momentje..

Laatst gewijzigd door King1987; 13 July 2010 om 18:33. Reden: samengevoegd
  #13  
Oud 13 July 2010, 17:58
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 November 2009
Berichten: 13
Standaard

heb een vraagje, is het mogelijk om een ipd touch via remote.app te bedienen van de iphone! hierbij kan ik dan men ipod touch aansluiten op een hifi installatie en bedienen met de iphone. (of omgekeerd).

weet iemand of dit gaat, het is gewoon dat ik dan zeker weet dat ik de ipod touch niet voor nix koop.
  #14  
Oud 13 July 2010, 18:31
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMaccie Bekijk bericht
heb een vraagje, is het mogelijk om een ipd touch via remote.app te bedienen van de iphone! hierbij kan ik dan men ipod touch aansluiten op een hifi installatie en bedienen met de iphone. (of omgekeerd).

weet iemand of dit gaat, het is gewoon dat ik dan zeker weet dat ik de ipod touch niet voor nix koop.
Dat gaat volgens mij *correct me if I'm wrong* niet werken!
Koop dan liever een Apple Airport. Die is goedkoper, kan je via je iPhone je Mac (iTunes) bedienen, die de airport weer aanstuurt. De airport kan je via een simpele 3.5mm plug op je hifi set aansluiten
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Push notificatie wil niet werken sebas156 iPhone algemeen 12 27 June 2010 12:22
Mijn sms balloon wil maar niet werken! dagmarvandersluis iPhone algemeen 4 4 October 2009 13:11
Apple Remote wil niet op de 1ne pc wel op de andere laurensxeon iPhone Apps 2 2 October 2009 12:05
duitse iphone wil niet werken in NL Erhan iPhone algemeen 15 5 April 2009 20:06
iphone wil niet veder beeld blijft op het oplaad teken staan hij wil niks meer mike18 Unlock [archief] 2 18 February 2008 08:58

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:18.