Runkeeper vreet mobiele data

Runkeeper vreet mobiele data discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Sinds een week of 2 valt het mij op dat ik plotseling 40 tot 50 mb opstook terwijl ik een rondje fiets met runkeeper. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 September 2015, 08:51
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2013
Berichten: 3
Standaard Runkeeper vreet mobiele data

Hallo,

Sinds een week of 2 valt het mij op dat ik plotseling 40 tot 50 mb opstook terwijl ik een rondje fiets met runkeeper.
Na 1 ritje met runtastic hetzelfde probleem.

Ik heb een 500 mb abonnement waarvan ik hooguit 150 gebruik over 2 jaar gemeten dus ik moet nu op gaan passen.

Ik ben gaan zoeken en vond toen bij instellingen/mobiel netwerk/onderaan bij Systeem dat TIJD en LOCATIE de gebruikers zijn van die mb's.
Ik kwam er ook achter dat hij precies om de 5 minuten 1 tot 3 mb gebruikt.

Nu gebruik ik runkeeper al 2 jaar en nooit een probleem gehad het is dus gekomen na een update van ios of van runkeeper.

Ik heb van beiden de laatste versie op de iphone 5 staan.

Wie kan mij helpen om van dit probleem af te geraken.

Ps

Als ik fiets draait alleen runkeeper met wat muziek van de iphone zelf.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 27 september 2015 om 08:41 ----------

Hier een screenshot zoals ik het terug kon zien en dan zie je dat hij alleen gebruikt en niets upload om de 5 minuten.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 September 2015, 16:57
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2015
Berichten: 6
Standaard

Heb je bij Instellingen al gekeken welke zaken je allemaal toestaat bij de Runkeeper App? Bij een iOS upgrade kunnen de instellingen soms teruggezet worden naar de standaard van de App, is mijn ervaring.
  #3  
Oud 27 September 2015, 20:04
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2013
Berichten: 3
Standaard

Ok daar zal ik ook eens naar kijken.
  #4  
Oud 29 September 2015, 15:44
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2013
Berichten: 3
Standaard

Bij runkeeper staat mobiele data ook uit die stond wel aan maar vandaag wederom 30 mb verbruikt met een rondje fietsen.
Het lijkt me sterk dat ik de enigste ben.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Data alleen via mobiele data en niet via Wi-Fi Micht iPhone algemeen 2 29 September 2012 21:21
iPhone vreet mb's aan data, maar waaraan?? lotte33 iPhone algemeen 6 9 September 2011 21:31
3g? mobiele data? LeOke iPhone algemeen 2 29 November 2010 01:30
mobiele data? LeOke Archief 1 22 November 2010 18:12
Mobiele data activeren. Krakende appel T-Mobile 4 18 October 2010 23:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:37.