Intelliscreen, Kate, ... achtige in appstore?

Intelliscreen, Kate, ... achtige in appstore? discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik mis nu al mijn intelliscreen van de 112 en 114. Ik had een kraak van intelliscreen. Dit is voor mij een onmisbaar progje omdat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 July 2008, 11:10
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 130
Standaard Intelliscreen, Kate, ... achtige in appstore?

Ik mis nu al mijn intelliscreen van de 112 en 114.
Ik had een kraak van intelliscreen.
Dit is voor mij een onmisbaar progje omdat het mijn agendapunten netjes op het "slide 2 unlock"scherm toont.

Is er in de appstore een progje dat hetzelfde doet? (al dan niet betalend?)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 July 2008, 11:11
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Nog niet maar je kan ook terug naar 1.1.4 he ;-)
Je wist toch dat het aanbod van zulke dingen niet echt groot was/is?
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
  #3  
Oud 21 July 2008, 11:14
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 130
Standaard

Jah, maar ik had wel zoiets in de appstore verwacht...
  #4  
Oud 22 July 2008, 12:43
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Locatie: Groningen
Berichten: 50
Standaard

dat is tegen de policy in van Apple, er mogen geen achtergrondprocessen draaien op de iPhone, en een app als intelliscreen is een achtergrond proces!
  #5  
Oud 22 July 2008, 13:21
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

Heb hetzelfde, mis ook mijn 1.1.4 apps. Maar lukt me maar niet om via de handleiding van het forum terug te gaan naar 1.1.4. iTunes 7.5 herkent nl. mijn iPhone niet (verschijnt niet in linkerschermgedeelte) en ik kan hem dus ook niet restoren naar 1.1.4. Af en toe ook een melding van Windows dat de hardware niet goed is geinstalleerd, bij aansluiten van de iPhone in recovery mode. Al meerdere PC's geprobeerd. Heb echt veel gelezen in het forum de afgelopen 24 uur maar weet het ff niet meer. Ook de iClarified methode geprobeerd maar loop weer tegenzelfde probleem aan... Colliehome, heb je nog een goede tip voor mij?


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door colliehome Bekijk bericht
Nog niet maar je kan ook terug naar 1.1.4 he ;-)
Je wist toch dat het aanbod van zulke dingen niet echt groot was/is?
  #6  
Oud 22 July 2008, 13:24
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

De enige tip die ik je kan geven is helemaal van nul beginnen, laten herkennen als nieuwe en volledig doen wat in de handleiding staat en hier https://forum.iculture.nl/f14/i...r-1-1-4-a.html
  #7  
Oud 23 July 2008, 11:53
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

@ Colliehome: uiteindelijk via DFU mode (!) firmware terug naar 1.1.4 gekregen en mijn agenda terug kunnen syncen. Mijn contacts staan er niet in maar die kan ik inladen via Funambol. Vanavond ga ik weer naar 2.0 maar zorg eerst dat contacts en calender in Outlook 2007 staan en configureer dan als nieuwe iPhone; heb toch het idee dat syncen met 1.1.4 gegevens de problemen veroorzaakte. Bedankt nog voor het meedenken!
N.B. wel boeiend dat ik nu in 1.1.4 met de nieuwe baseband gewoon kan bellen en zo...
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Kate via Cydia? chonazz Jailbreak apps en thema's 2 23 January 2009 11:30
App. Kate iBen Jailbreak apps en thema's 10 27 August 2008 04:46
Kate verwijderen Touseef Archief 1 28 May 2008 18:40
Kate ronin Unlock [archief] 8 16 May 2008 09:25

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:08.