appstore apps die (nog) niet werken met 2.1

appstore apps die (nog) niet werken met 2.1 discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) misschien handig om hier een aparte thread aan te besteden last.fm huidige werkt niet. het wachten is op een update die misschien straks ook wel ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13-09-08, 13:18
mhoutman's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 333
Standaard appstore apps die (nog) niet werken met 2.1

misschien handig om hier een aparte thread aan te besteden

last.fm

huidige werkt niet. het wachten is op een update die misschien straks ook wel in de nederlandse appstore te verkrijgen is. de huidige versie is te verkrijgen uit de appstores van Canada, Deutschland, Espaa, France, United Kingdom en United States.

Lastm Ipod touch/iphone app broken with 2.1 firmware upgrade ? Last.fm for iPhone and iPod Touch Discussions ? Last.fm

wie volgt ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13-09-08, 13:50
Celf's schermafbeelding
» iPhone 11 Pro 256GB (Spacegrijs) [FW: 13.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 12.4]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 514
Standaard

IM+ werkt bij mij niet. Het programma kan geen internetverbinding maken.
  #3  
Oud 14-09-08, 18:20
Celf's schermafbeelding
» iPhone 11 Pro 256GB (Spacegrijs) [FW: 13.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 12.4]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 514
Standaard

Teletekst app lijkt ook niet meer te werken, crashed sinds 2.1. Sinds vrijdag diverse pogingen ondernomen inclusief nieuwe installatie. Geen succes.
  #4  
Oud 14-09-08, 19:08
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Berichten: 145
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Celf Bekijk bericht
Teletekst app lijkt ook niet meer te werken, crashed sinds 2.1. Sinds vrijdag diverse pogingen ondernomen inclusief nieuwe installatie. Geen succes.
Hier werkt teletekst ook niet meer. Erg vervelend.
  #5  
Oud 14-09-08, 19:23
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 14.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 11 (2018) Wi-Fi + 4G 512GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 14.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.168
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker
Standaard

Aan iedereen bij wie apps crashen. Heb je bitesms geinstalleerd uit cydia/installler ?
Dan is dit de oorzaak. Morgen komt er een fix uit. Heb met de maker gemaild.

Laatst gewijzigd door macfreaker; 14-09-08 om 21:52.
  #6  
Oud 14-09-08, 20:21
mhoutman's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 333
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jean72 Bekijk bericht
Hier werkt teletekst ook niet meer. Erg vervelend.

moet ik helaas ook bevestigen
  #7  
Oud 14-09-08, 20:40
iGregor's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Zutphen
Berichten: 132
Stuur een bericht via MSN naar iGregor
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Bekijk bericht
Aan iedereen bij wie apps crashen. Heb je bitesms geinstalleerd uit cydia/installler ?
Dan is dit de oorzaak. Moegan komt er een fix uit. Heb met de maker gemaild.
Nee, bitesms is niet geinstalleerd en het werkt niet...
Het enige wat ik krijg is dit:
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png IMG_0001.PNG‎ (33,1 KB, 6x gelezen)
__________________
Werkzaam bij MediaWaaier in Zutphen. Ontwikkeling van iPhone, iPad (en eventueel ook Android) apps.
  #8  
Oud 14-09-08, 21:35
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 8
Standaard

Afgelopen Zaterdag deed teleteks app het niet. Vanochtend ineens wel. En nu ...niet .

Afwachten op een update via appstore.
  #9  
Oud 14-09-08, 22:14
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Berichten: 56
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Typhoon Bekijk bericht
Afgelopen Zaterdag deed teleteks app het niet. Vanochtend ineens wel. En nu ...niet .

Afwachten op een update via appstore.
Doet het bij mij ook niet meer op 2.0.2, lijkt dus meer een probleem bij teletekst te zijn, weet iemand wat er aan de hand is?
  #10  
Oud 14-09-08, 22:24
mhoutman's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 333
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jvandijk Bekijk bericht
Doet het bij mij ook niet meer op 2.0.2, lijkt dus meer een probleem bij teletekst te zijn, weet iemand wat er aan de hand is?
lees hier: Nieuwe Media Blog Archief Teletekst nu beschikbaar voor iPhone 3G

ik denk dus een server probleem want op 2.0.x doet de app het ook niet
  #11  
Oud 14-09-08, 22:27
rv3 rv3 is offline
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Berichten: 3
Standaard

IM+ werkt bij mij wel goed na update, teletekst idd niet.
  #12  
Oud 14-09-08, 22:52
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Berichten: 145
Standaard

Teletekst doet het bij inmiddels weer wel. Wellicht een fout bij de server zelf geweest dus ?
  #13  
Oud 14-09-08, 23:59
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 14.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2018) Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 14.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.221
Standaard

Teletekst doet het bij mij ook weer. Vast een storing aan hun kant.

Fizz Weather start nog wel op onder 2.1 maar haalt geen gegevens meer op. Weet niet of dit aan de app ligt of aan de servers waar de gegevens worden opgehaald.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #14  
Oud 15-09-08, 00:01
Hunter's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Zandvoort
Berichten: 208
Stuur een bericht via MSN naar Hunter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Fizz Weather start nog wel op onder 2.1 maar haalt geen gegevens meer op. Weet niet of dit aan de app ligt of aan de servers waar de gegevens worden opgehaald.
Werkt bij wel gewoon goed.
  #15  
Oud 15-09-08, 00:02
mhoutman's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 333
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hunter Bekijk bericht
Werkt bij wel gewoon goed.

en bij mij ook prima
  #16  
Oud 15-09-08, 00:04
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 14.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2018) Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 14.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.221
Standaard

Vreemd, hij geeft bij mij constant aan "geen gegevens beschikbaar" en kent geen van de grote steden die in probeer in te voeren.
  #17  
Oud 15-09-08, 00:07
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 76
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Vreemd, hij geeft bij mij constant aan "geen gegevens beschikbaar" en kent geen van de grote steden die in probeer in te voeren.
Geen problemen hier , zojuist gedaan.
  #18  
Oud 15-09-08, 13:06
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 57
Standaard

Volgens mijn de problemen met teletekst wel over nu. Al de hele dag geen last meer van gehad.
  #19  
Oud 15-09-08, 13:07
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Limburg
Berichten: 95
Stuur een bericht via MSN naar Flydt
Standaard

Braintuner werkt niet meer met de nieuwe Firmware 2.1 bij mij.
Discussie gesloten



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Apps die (nog) niet werken op iOS4.0 Mr_Trouble iPhone Apps 62 16-01-11 13:56
apps die niet werken dennisaudi iPhone Apps 1 18-07-10 04:01
apps van de appstore werken niet Tribooo iPhone Apps 8 27-08-09 13:54
appstore apps werken niet meer starboy Archief 5 02-08-08 13:48
apps uit appstore werken opeens niet meer? neht Archief 1 14-07-08 00:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:06.