Kan niets installeren van Appstore

Kan niets installeren van Appstore discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Hi, Oke, ik ben een leek op het forum dus misschien is deze topic al gehandeld, zojah alvast mijn excuus! Ik heb een 3G 16 ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 29 October 2008, 19:35
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 April 2008
Berichten: 2
Standaard Kan niets installeren van Appstore

Hi,

Oke, ik ben een leek op het forum dus misschien is deze topic al gehandeld, zojah alvast mijn excuus!

Ik heb een 3G 16 G met sofware versie 2.1

Ik heb installer, cydia ******** en ********** erop zitten.

Nadat ik vandaag mijn muziek heb gesynochiseerd met iTunes en alle programma's heb overgezet naar iTunes kan ik ineens geen programma's meer installeren via Appstore. Ik krijg 2 meldingen bij welk programma ik ook probeer te installeren.

Verbinding met iTunes Store mislukt
dan een knop met oke

en

kopen niet mogelijk
.... kan nu niet worden gekocht probeer het later opnieuw
en de keuze annuleer of probeer opnieuw

welkevan de 2 ik ook doe hij doet niets en komt weer bij het het scherm in Appstore van dat programma.

Alles werkt verder prima in Appstore ik kan alles bekijken, programma's opzoeken etc maar niets installeren. Ook de andere programma's werken naar behoren hiermee doel ik op Cydia en ********.

HELP!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 October 2008, 12:58
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 April 2008
Berichten: 2
Standaard

Hi,

Een update, want ik zie dat er sterretjes staan bij namen van programma's.

Ik heb installer, cydia, ******** en ********** erop zitten.

Verder deed ie het na een paar uur ineens wel weer en kon ik gewoon inloggen maar als ik dan me telefoon uit en aanzet of er even mee bezig ben dan heb ik geen toegang meer en dan ook meteen niet meer tot safari, dan wilt die beginnen te laden welke pagina dan ook en dan komt de volgende url. http://speed.t-mobile .nl/? en dan nog wat code die betrekking hebben tot de desbetreffende site en na verloop van tijd krijg ik de melding:

Pagina openen niet mogelijk
Safari kan de pagina niet openen omdat de server niet meer reageert


HELP!
  #3  
Oud 3 November 2008, 15:33
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Berichten: 114
Standaard

Citaat:
Alles werkt verder prima in Appstore ik kan alles bekijken, programma's opzoeken etc maar niets installeren. Ook de andere programma's werken naar behoren hiermee doel ik op Cydia en ********.

Precies hetzelfde probleem. Sinds gisterenavond kan ik via de Appstore niets installeren.
  #4  
Oud 3 November 2008, 15:38
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

hebben jullie misschien gekraakte app op je iphone geinstaleerd?
Dat kan itunes herkennen en je dan uitsluiten!
Of misschien app uit de appstore van itunes USA gkocht?
Daar ging apple ook maatregelen tegen nemen zodat ieder alleen in eigen land in de store terecht kan.
__________________
at your service
  #5  
Oud 3 November 2008, 15:39
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door truckdiver Bekijk bericht
hebben jullie misschien gekraakte app op je iphone geinstaleerd?
Dat kan itunes herkennen en je dan uitsluiten!
Heb hier geen last van
  #6  
Oud 12 November 2008, 19:34
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 October 2008
Berichten: 5
Standaard

ik heb ook last van dit probleem, zodra ik een app wil instaleren via appstore krijg ik de volgende melding: Verbinding met itunes store mislukt. en ik heb wel gekraakte apps op mijn iphone staan. maar hoe zorg ik er voor dat ik wel weer apps kan instaleren via appstore???
  #7  
Oud 12 November 2008, 19:44
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

De gekraakte app's eraf halen Simpel....
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #8  
Oud 12 November 2008, 20:14
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 October 2008
Berichten: 5
Standaard

ik heb eerst mijn iphone gesynct zodat alle gekraakte apps wel op mijn itunes stonden maar daarna heb ik alles verwijderd van mijn iphone maar het zelfde probleem deed zich weer voor. ik heb ook al geprobeert om een nieuw account te maken, dat heb ik gedaan maar tog weer dat verbinding mislukt
  #9  
Oud 12 November 2008, 20:16
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Waarschijnlijk omdat ze nog in Itunes staan.

(die gekraakte app hoeven niet het probleem te geven, maar kan. Je moet je daar ook niet op blind gaan staren )
  #10  
Oud 12 November 2008, 20:18
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 October 2008
Berichten: 5
Standaard

weet jij misschien dan wel wat het probleem zou kunnen zijn op het mislukken van verbinding. Ik heb precies de zelfde problemen als die in de eerste post staan

wat zou dan het probleem kunnen zijn

Laatst gewijzigd door iScorpio; 12 November 2008 om 20:24. Reden: samenvoegen
  #11  
Oud 12 November 2008, 20:28
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Nee, geen idee sorry
  #12  
Oud 12 November 2008, 20:30
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 October 2008
Berichten: 5
Standaard

ok naja alsnog bedankt
  #13  
Oud 12 November 2008, 21:12
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Berichten: 114
Standaard

Ik heb het ook. Ik heb een jailbroken Iphone en heb soms hetzelfde problemen. Gewoon een aantal keer robooten of respring gebruiken.
  #14  
Oud 12 November 2008, 22:19
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 October 2008
Berichten: 5
Standaard

(ikkuh) een vriend van mij heeft het probleem opgelost
hij heeft eerst hersteld en dan opnieuw jaibreak gedaan en het probleem is opgelost
  #15  
Oud 14 November 2008, 02:43
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 February 2008
Berichten: 3
Standaard

ik heb een probleem met het downloaden van de app store dat ik er creditcards gegevens moet invullen maar ik heb geen creditcard of whatever ik wil het gewoon downloaden want het is free ? of moet ik echt ook creditcards gegevens invullen voor het gratis programmas
  #16  
Oud 14 November 2008, 09:21
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door leoye Bekijk bericht
ik heb een probleem met het downloaden van de app store dat ik er creditcards gegevens moet invullen maar ik heb geen creditcard of whatever ik wil het gewoon downloaden want het is free ? of moet ik echt ook creditcards gegevens invullen voor het gratis programmas
Je moet zoizo een apple ID aanmaken. Meer info is er te vinden in dit topic!

Succes
  #17  
Oud 16 November 2008, 17:02
tapijtkever's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 January 2008
Locatie: den haag
Berichten: 180
Send a message via twitter to tapijtkever
Cool oplossing??

hoi ik had dit probleem ook tot vandaag ( het niet verbinden met itunes met iphone)
kijk eens op iPod Touched daar zie je een oplossing ik heb het alleen anders gedaan met cyberduck ben ik naar de locatie gegaan een kopie van het bestand gemaakt en opgeslagen op mij mac en omdat ik toch bang was voor een brick! heb ik cyberduck afgesloten en ben niet verder gegaan,
dus niet gereboot, en niet het plist bestand verwijderd! en tot mijn verbazing kon ik weer met itunes verbinden met de iphone en ook alle apps. downloaden en draaien. mazzel rene
__________________
Problemen zijn er om op te lossen!
  #18  
Oud 19 November 2008, 14:37
Louise-Tabitha's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2008
Locatie: Monster
Berichten: 28
Stuur een bericht via Skype™ naar Louise-Tabitha
Standaard

Deze topic had ik dus ook geopend! Ik heb precies hetzelfde probleem gehad! Alleen heb ik dat cydia etc. niet op mijn iphone staan!
Bij the mac house hebben ze mijn iphone toen nog een keer hersteld en deed hij het weel (voor een aantal minuten)
Maar heb je er ook last van als je een Wi-Fi verbinding hebt? Want dan is het bij mij wel minder...
__________________
I.ONLY.USE.DRUGS.IN.THE.WEEKEND.
  #19  
Oud 21 November 2008, 09:03
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Vandaag kan ik via de iPhone voor Updates van mijn apps ook (nog?) geen contact krijgen met de AppStore. Zowel voor als na de update naar 2.2 krijg ik de melding dat de verbinding met de iTunes Store mislukt. Misschien tijdelijk er uit ivm die firmware-update?
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #20  
Oud 21 November 2008, 09:49
Louise-Tabitha's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2008
Locatie: Monster
Berichten: 28
Stuur een bericht via Skype™ naar Louise-Tabitha
Standaard

Ik denk niet echt dat het daar mee te maken heeft, aangezien ik een tijd hetzelfde probleem heb gehad.... En zo nu en dan nog steeds heb.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Genoeg geheugen maar kan niets meer installeren?? jorisposma iPhone Apps 3 9 January 2010 20:16
Problemen met her-installeren appstore apps gerard2706 iPhone Apps 9 11 August 2009 23:16
Problemen na installeren van Appstore Patch v2.0.2 StoffelXYZ Jailbreak apps en thema's 2 30 August 2008 17:09

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:40.