EA brengt Monopoly Here & Now voor iPhone uit

EA brengt Monopoly Here & Now voor iPhone uit discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Zag dat EA monopoly in de App Store gegooid heeft. Maar dat erbij vermeld wordt dat je firmware 2.2 nodig hebt. Weet iemand of het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 9 December 2008, 13:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Berichten: 13
Standaard Monopoly

Zag dat EA monopoly in de App Store gegooid heeft.
Maar dat erbij vermeld wordt dat je firmware 2.2 nodig hebt.
Weet iemand of het ook werkt onder 2.1?
Vind het er namelijk wel heftig uit zien!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 December 2008, 13:35
BruceSV's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 August 2008
Locatie: Amstelveen
Berichten: 322
Standaard

off topic - VET!!! Gelijk downloaden

on topic - Waarom probeer je het zelf niet? eerst gewoon ff backupje maken, hoe denk je dat anderen er achter komen

Latur
  #3  
Oud 9 December 2008, 14:19
OOOH's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2008
Locatie: Delft
Berichten: 268
Standaard

waarom niet gewoon naar 2.2 updaten?

@BruceSV:
er staat niet voor niks aangegeven voor fw 2.2 is.
Bovendien kost de app €6, zonde van je geld als het niet werkt...
__________________
life is awesome
  #4  
Oud 9 December 2008, 14:33
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Top monopoly in de app store, net even geinstalleerd gaan we zo maar even spelen!
__________________
US 2G 8GB 3.1.3, Nl 3G 8GB Ios 4.0, Nl 4 32GB Ios 4.0.1
" Fresh heeft het laatste woord " leuk spelletje!
  #5  
Oud 9 December 2008, 15:25
BruceSV's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 August 2008
Locatie: Amstelveen
Berichten: 322
Standaard

Net ff gespeeld Best leuk alleen niet in je eentje , denk dat dit een leuk spel is voor dat feestje van iPhoneclub
  #6  
Oud 9 December 2008, 16:10
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone 7 128GB (Roségoud) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Roségoud) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.450
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Post EA brengt Monopoly Here & Now voor iPhone uit

EA heeft de Here & Now: The World Edition van Monopoly in de App Store uitgebracht. In het spel kun je de dobbelsteen werpen door je iPhone te schudden.

Lees verder over: EA brengt Monopoly Here & Now voor iPhone uit
  #7  
Oud 12 December 2008, 12:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 December 2008
Berichten: 34
Standaard

Kan je het ook met z'n 2en tegen 2 ai spelers spelen? (2 human spelers als in doorgeven aan elkaar)
  #8  
Oud 12 December 2008, 16:38
InternetRebel's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Locatie: Zwolle
Berichten: 378
Standaard

Ja, je kunt voor ieder van de 4 spelers invoeren of deze "Human" is, "AI" of niet meedoet. Het enige waar het spel niet in trapt is alle spelers op "AI" zetten, je kan dus niet de iPhone in zijn uppie laten spelen, maar wel met tot 4 menselijke spelers spelen.
__________________
...
  #9  
Oud 14 December 2008, 12:23
joppe's schermafbeelding
» iPod touch 16GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 June 2008
Locatie: Linden, België
Berichten: 152
Standaard

Echt een gemaan tof spel. Een van die spellekes waar ik geen spijt van heb da ik het gekocht heb
  #10  
Oud 14 December 2008, 15:14
InternetRebel's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Locatie: Zwolle
Berichten: 378
Standaard

Zeer verslavend, speel me helemaal suf in bad! :-P Maar het is wel even wennen. Ik ben nog van de generatie dat dit spel gewoon op een kartonnen bord met echte dobbelstenen werd gespeeld. Toen was de duurste straat de Kalverstraat voor 200 gulden en kreeg je ook bij het passeren van "Af" 200 gulden. Moet nu even overal 4 nullen bij optellen om het weer begrijpbaar te maken. Dat noem ik nog eens inflatie!
  #11  
Oud 15 December 2008, 23:24
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 September 2008
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door InternetRebel Bekijk bericht
Zeer verslavend, speel me helemaal suf in bad! :-P Maar het is wel even wennen. Ik ben nog van de generatie dat dit spel gewoon op een kartonnen bord met echte dobbelstenen werd gespeeld. Toen was de duurste straat de Kalverstraat voor 200 gulden en kreeg je ook bij het passeren van "Af" 200 gulden. Moet nu even overal 4 nullen bij optellen om het weer begrijpbaar te maken. Dat noem ik nog eens inflatie!
Je koopt dan nu ook steden ipv straten, dan is het eigenlijk nog goedkoop

Jammer dat nederland niet is vertegenwoordigd met een stad
  #12  
Oud 16 December 2008, 00:00
InternetRebel's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Locatie: Zwolle
Berichten: 378
Standaard

Bij de echte kartonnen versie kan je stickers krijgen/kopen met Nederlandse steden en die naar wens ergens overheen plakken. :-P Eens voorbij zien komen in zo'n braindead camping programma als rtl in het land of zoiets.
  #13  
Oud 20 December 2008, 00:54
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 August 2008
Berichten: 20
Standaard

Wie op wie kan mij helpen? Ik heb monopoly gekocht. Maar als ik hem op wil starten, knalt hij weer terug naar het springboard. Nou heb ik al wat gesnuffeld op dit forum, en zag ik staan dat ik hem hard moest resetten, dan de app verwijderen, en dan opnieuw downloaden. Dit heb ik al meerdere malen geprobeerd, maar hij gaat steeds weer terug naar het springboard. Heeft iemand een ander idee, want nu is het zonde van mijn geld, en ik heb zo een zin om dit spel te spelen.

Alvast hardstikke bedankt voor de moeite !!!!

Groetjes
  #14  
Oud 20 December 2008, 09:27
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thadan Bekijk bericht
Wie op wie kan mij helpen? Ik heb monopoly gekocht. Maar als ik hem op wil starten, knalt hij weer terug naar het springboard. Nou heb ik al wat gesnuffeld op dit forum, en zag ik staan dat ik hem hard moest resetten, dan de app verwijderen, en dan opnieuw downloaden. Dit heb ik al meerdere malen geprobeerd, maar hij gaat steeds weer terug naar het springboard. Heeft iemand een ander idee, want nu is het zonde van mijn geld, en ik heb zo een zin om dit spel te spelen.

Alvast hardstikke bedankt voor de moeite !!!!

Groetjes
Ik weet niet hoe je hem hebt gedownload, maar ik vermoed rechtstreeks op je iPhone?
Zo ja, probeer eens de app te downloaden in iTunes en dan via een sync e.e.a. werkend te krijgen. Ook dan zou je de trucs kunnen proberen die je hierboven noemt.
Zo nee, probeer het dan eens rechtstreeks op je iPhone te installeren en evt. de trucs te doen.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #15  
Oud 20 December 2008, 13:49
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 August 2008
Berichten: 20
Standaard

heb ik nu ook meerdere malen geprobeerd, maar doet het nog steeds niet.
Mischien dat hij het dan ooit is na een update gaat doen.
Maar nu is het maar zonde van mijn geld!!
  #16  
Oud 24 December 2008, 14:00
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 December 2008
Berichten: 34
Standaard

Zou er in de toekomst misschien ook een update komen met andere borden?
  #17  
Oud 24 December 2008, 15:04
Robert M.'s schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Swifterbant
Berichten: 140
Stuur een bericht via MSN naar Robert M.
Standaard

Je moet ook FW 2.2 hebben, jij hebt 2.0.1 volgens je gegevens.. ik vermoed dat het daardoor komt

Update je iPhone en je hebt waarschijnlijk meer kans op slagen
__________________
Bor3d @ Stage
  #18  
Oud 24 December 2008, 16:25
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 September 2008
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thadan Bekijk bericht
Wie op wie kan mij helpen? Ik heb monopoly gekocht. Maar als ik hem op wil starten, knalt hij weer terug naar het springboard. Nou heb ik al wat gesnuffeld op dit forum, en zag ik staan dat ik hem hard moest resetten, dan de app verwijderen, en dan opnieuw downloaden. Dit heb ik al meerdere malen geprobeerd, maar hij gaat steeds weer terug naar het springboard. Heeft iemand een ander idee, want nu is het zonde van mijn geld, en ik heb zo een zin om dit spel te spelen.

Alvast hardstikke bedankt voor de moeite !!!!

Groetjes
Ik heb precies hetzelfde. (Met 2.2). Helaas kan ik het her-installeren met iTunes niet proberen omdat m'n apps met de iMac thuis in Duitsland gesynchroniseerd heb en nu alleen m'n laptop bij me heb tijdens de feestdagen in Nederland.
  #19  
Oud 27 December 2008, 04:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 July 2008
Locatie: IJsselstein
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thadan Bekijk bericht
Wie op wie kan mij helpen? Ik heb monopoly gekocht. Maar als ik hem op wil starten, knalt hij weer terug naar het springboard. Nou heb ik al wat gesnuffeld op dit forum, en zag ik staan dat ik hem hard moest resetten, dan de app verwijderen, en dan opnieuw downloaden. Dit heb ik al meerdere malen geprobeerd, maar hij gaat steeds weer terug naar het springboard. Heeft iemand een ander idee, want nu is het zonde van mijn geld, en ik heb zo een zin om dit spel te spelen.

Alvast hardstikke bedankt voor de moeite !!!!

Groetjes
Ik heb deze problemen ook gehad en wat heeft geholpen is de landinstellingen opnieuw instellen. Dit doe je op de volgende manier:

Vanuit je springboard ga je naar Instellingen > Algemeen > Landinstellingen > Regionotatie. Vink nu Nederland aan (of wat je ook als standaard wilt hebben) en als het goed is start Monopoly nu wel op in plaats van te crashen.

Suc6, ik hoor graag of het bij jullie ook heeft geholpen.

Grt,
S@mmy
  #20  
Oud 27 December 2008, 09:47
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 August 2008
Berichten: 20
Standaard

Heey s@mmy. Hij doet het nu. Thnx man. Haha geweldig.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:22.