Tips voor Sim City

Tips voor Sim City discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Je moet wel even op passen wat je allemaal goedkeurt... Er zijn ook mensen/partijen die je proberen te flessen, zij willen alleen geld zien van ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 29 December 2008, 22:25
Cmdaulnis's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 August 2008
Locatie: Arnhem
Berichten: 212
Standaard

Je moet wel even op passen wat je allemaal goedkeurt...

Er zijn ook mensen/partijen die je proberen te flessen, zij willen alleen geld zien van de burgemeester/stad...
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 30 December 2008, 00:39
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 April 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 97
Standaard

Heb nog steeds dingen die ik nie snap en nog geen antwoord op heb kunnen krijgen/vinden:
- Kun je gebouwen draaien? zoja, hoe?
- Een haven stuk/ vliegveld aanleggen lukt wel maar er wordt niet gebouwd? wat doe ik verkeerd?
- Als je scholen en politie dingen bouwt.. Moet je hier dan ook van die zones voor neer leggen?
  #43  
Oud 30 December 2008, 08:22
gjhartog's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 July 2008
Locatie: Purmerend
Berichten: 89
Standaard

Mij lukt het prima om (zonder cheats!) een stad te maken én winst te maken. Het enige wat ik echt mis is de mogelijkheid om terrein te verhogen of te verlagen tijdens het spel. (of kijk ik er overheen?)

Overigens, als je waterpompen écht dicht aan de kant van het water zet, dan produceren ze meer water dan verder er vanaf en heb je er uiteindelijk minder nodig. Haven is bij mij al bebouwd geweest (overnieuw begonnen), je moet alleen wel genoeg haventerreintjes aanleggen. éen of twee terreinvakjes heeft geen zin.
__________________
- Apple iMac 20" - Apple TV 160Gb - iPhone 3GS - MacBook Pro -
  #44  
Oud 30 December 2008, 11:14
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 October 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 17
Standaard

Als je die cheats gebruikt is het toch zo dat alleen de gebouwen. bv politiebureau gratis krijgt maar dat je de ''agenten'' nog wel moet betalen toch?!
  #45  
Oud 30 December 2008, 18:51
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2008
Berichten: 161
Standaard

Ik denk dat de truc is dat je eerst alleen maar woon wijken industire en werkgebieden aanlegt.

Als je daardoor een beetje inkomsten hebt moet je pas beginnen aan scholen, zieken huizen etc. Want als je die gelijk gaat maken moet je heel veel voor het personeel betalen terwijl je nog heel weinig verdient aan de belasting.
  #46  
Oud 31 December 2008, 11:20
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 August 2008
Berichten: 61
Standaard

Hebben jullie geen jeugd gehad ofzo en nooit simcity op de pc gespeeld?!
De truc is eerst quantiteit en later pas kwaliteit. Quantiteit, dus veel kleine residents, commercial en industries leveren geld op in de vorm van tax. Hij dus goed de 3 balkjes RCI in de gaten waneer het beter gaat en je dusde tax moet verhogen of verlagen. De troep die je erbij bouwt om ze tevreden te maken zoals scholen, pliesie, parkjes kosten allemaal geld. Vind zelf even uit hoe je ze net blij genoeg kan maken met zo min mogelijk van die troep en breid je stad op deze manier uit. Zo gauw je eenmaal een stabiel lopende stad hebt ga je ze helemaal tevreden maken en ga je naar een hoger niveau van de zones.

Wat verder handig is, zet industrien en goedkope vervuilende powerplants niet direct naast je huisjes. Ook kun je zo nu en dan geld boosts krijgen door zooi te kopen van je buren of wat je zelf over hebt te verkopen.
Stel je pompt veel meer water op dan je gebruikt, dan leg je een waterleiding aan naar de rand van de map en vraagt hij of je een verbinding wil maken met je buurman. Kijk wel even welke buurman je neemt, doorgaans is de grote de beste en die komt ook eerder met deals. Dit kun je ook voor stroom doen etc. Andersom kan ook, jij koopt bijvoorbeeld vuilnis van je buurman, daar krijg je per ton ook geld voor.


En nee, je kunt het beeld niet draaien, is namelijk ook niet nodig.

Owja bijna vergeten, de rewards die je krijgt hebben allemaal een bepaalt effect, zoals burgemeester huis zorgt ervoor dat de landwaarde van kleine huisjes omhoog gaat, de city hall doet hetzelfde bij commercial, de courthouse doet het voor beide. Zo hebben ze allemaal hun dingetjes wat bijna altijd positief is op de kosten na, alleen de legerbasis heeft ook negatieve kanten naast de kosten dus niet te snel daarmee zijn tot je de populatie cap heb bereikt. Vaak zie je ook dat je stad niet verder groeit, dat komt dus omdat je bepaalde rewards nog niet hebt waardoor je aan je populatie cap zit.

Laatst gewijzigd door Tuttel; 31 December 2008 om 11:27.
  #47  
Oud 31 December 2008, 11:23
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

uh, misschien domme vraag, maar bij mij vraagt hij niet dat ik verbinding wilt maken EN ik kan niet zien welke steden er naast mij liggen.....
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #48  
Oud 31 December 2008, 11:25
jonathan's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 253
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tuttel Bekijk bericht
Hebben jullie geen jeugd gehad ofzo en nooit simcity op de pc gespeeld?!
De truc is eerst quantiteit en later pas kwaliteit. Quantiteit, dus veel kleine residents, commercial en industries leveren geld op in de vorm van tax. Hij dus goed de 3 balkjes RCI in de gaten waneer het beter gaat en je dusde tax moet verhogen of verlagen. De troep die je erbij bouwt om ze tevreden te maken zoals scholen, pliesie, parkjes kosten allemaal geld. Vind zelf even uit hoe je ze net blij genoeg kan maken met zo min mogelijk van die troep en breid je stad op deze manier uit. Zo gauw je eenmaal een stabiel lopende stad hebt ga je ze helemaal tevreden maken en ga je naar een hoger niveau van de zones.

Wat verder handig is, zet industrien en goedkope vervuilende powerplants niet direct naast je huisjes. Ook kun je zo nu en dan geld boosts krijgen door zooi te kopen van je buren of wat je zelf over hebt te verkopen.
Stel je pompt veel meer water op dan je gebruikt, dan leg je een waterleiding aan naar de rand van de map en vraagt hij of je een verbinding wil maken met je buurman. Kijk wel even welke buurman je neemt, doorgaans is de grote de beste en die komt ook eerder met deals. Dit kun je ook voor stroom doen etc. Andersom kan ook, jij koopt bijvoorbeeld vuilnis van je buurman, daar krijg je per ton ook geld voor.


En nee, je kunt het beeld niet draaien, is namelijk ook niet nodig.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
uh, misschien domme vraag, maar bij mij vraagt hij niet dat ik verbinding wilt maken EN ik kan niet zien welke steden er naast mij liggen.....
Inderdaad! Ik heb het wel op de PC gespeeld, en daar heb ik ook wel verbindingen met de buren gehad... maar hier lukt het gewoon niet!
  #49  
Oud 31 December 2008, 11:28
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 August 2008
Berichten: 61
Standaard

Kep simcity nog niet gekocht voor me iphone, maar als het goed is moet je gewoon weg waterleiding whatever naar de rand van de map trekken en daar vraagt hij of je voor volgens mij 2500 een verbinding wilt aanleggen. Als het goed is moet er volgens mij bij het tabblaadje waar ook leningen en dergelijke staan ook ergens neighbours staan.
  #50  
Oud 31 December 2008, 11:31
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Ja, dat weet ik dat het met bijvoorbeeld simcity 3000 ook kan, heb dat onwijs veel gespeeld, maar met deze versie lukt het echt niet
  #51  
Oud 31 December 2008, 11:34
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 August 2008
Berichten: 61
Standaard

Vreemd >.< ze beweerden toch echt dat het het volledige spel was. Maar ik wacht nog even met kopen tot dat ding ophoud met crashen. Iets waar ik slecht tegen kon is of constant moeten opslaan of een uur werk voor niks.
  #52  
Oud 31 December 2008, 11:36
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Bij mij is hij nog nooit gecrasht
  #53  
Oud 31 December 2008, 14:17
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 November 2008
Berichten: 38
Standaard

bij mij 1 of 2 keer gecrasht, maar dat kwam doordat ik daarvoor te veel had gekloot op m'n iphone... als ik het nu ga spelen start ik eerst ff m'n tel opnieuw op, op die manier is het spel nog nooit gecrasht, zelfs al speel je het 5 uur achter elkaar..

ben gekomen tot een stad van 75.000 tot 120.000 inwonenrs (schommelde heel erg) die elke maand iets van 300 winst maakte.. maar tot deals is het nog nooit gekomen, ook niet met wegen/rails/leidingen/vliegveld, etc naar 'buren.....
  #54  
Oud 31 December 2008, 14:20
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.829
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

Volgens mij, naar mate je stad groter wordt, wordt de kans op crashen ook groter. Tel opnieuw opstarten wil idd wel helpen heb ik het idee. Ik had in het begin nergens last van, gisteren 2 keer gecrasht. Gister avond me tel opnieuw "opgestart" (lijkt wel een pc he ) en vandaag geen crashes gehad.
  #55  
Oud 31 December 2008, 17:21
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 August 2008
Berichten: 61
Standaard

Opstarten vind ik altijd zo lang duren heb ook teveel troep erop staan...
  #56  
Oud 1 January 2009, 20:41
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 December 2008
Berichten: 19
Standaard

Jeetje dat iedereen zo veel in de min staat snap ik niet echt?
Gewoon veel flats bouwen, dus dicht bebouwde residential zones.. die donker groene, veel parkjes etc er bij zodat je grond veel waard wordt, hierdoor krijg je ook veel flats en grote gebouwen.. Gewoon veel petitioners in de gaten houden en doen wat ze vragen, desnoods ook een advisor er bij halen als je niet weet of je het moet accepteren of niet!
  #57  
Oud 2 January 2009, 19:07
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2008
Berichten: 161
Standaard

Ik heb nu een goede stad met rond de 300 + in de maand, en een business deal (Casino)Alleen telkens als ik een maand verder ben krijg ik niet 300 maar ruim 2000 euro erbij terwijl ik daar niets over kan vinden Ook geen cheat gebruikt ofzoiets, weet iemand misschien hoe dit komt? want nu verlaten mijn sims de stad omdat ze zeggen dat ik te voorzichtig met m'n geld doe omdat ik steeds zo veel heb
  #58  
Oud 3 January 2009, 18:55
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 December 2008
Berichten: 16
Standaard

Wat zijn eigenlijk de cheats voor dit spel?
Op internet kan ik ze niet vinden.

Bedankt!
  #59  
Oud 3 January 2009, 19:11
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.829
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

"i am weak"
"so sue me"
"let's make a deal"
"pay tribute to your king"

met i am weak kan je gratis bouwen, de rest weet ik niet echt wat het doet...
  #60  
Oud 3 January 2009, 19:14
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 December 2008
Berichten: 16
Standaard

He bedankt,

maar waar moet ik deze invullen?
Reageren


Er zijn 3 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 3 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Sim City of Rolando? jpke iPhone Apps 8 26 December 2008 23:14

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:59.