Remote over "speciaal" netwerkje

Remote over "speciaal" netwerkje discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey, ik heb thuis een wifi netwerkje. De situatie is alsvolgt, ik zit met mijn laptop en iPhone op hetzelfde wifi netwerk. Remote werkt perfect ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 April 2009, 12:52
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Berichten: 39
Standaard Remote over "speciaal" netwerkje

Hey,

ik heb thuis een Wi-Fi netwerkje. De situatie is alsvolgt, ik zit met mijn laptop en iPhone op hetzelfde Wi-Fi netwerk. Remote werkt perfect om itunes te besturen.

Nu mijn desktop zit ook in dat netwerk, maar niet Wi-Fi.
Dit is de situatie.

Internet komt binnen via de modem, vanuit die modem vertrekt een utp kabel rechtstreeks naar mijn desktop. Een andere kabel gaat naar het Wi-Fi station.

Kan ik met mijn iphone mijn desktop benaderen over deze opstelling? Of gaat het alleen als ze op hetzelfde Wi-Fi netwerk zitten?

Alvast erg bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 April 2009, 15:27
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 January 2008
Berichten: 48
Standaard

Zover ik het begrijp moet dit lukken. Via je iPhone kan je je router (Wi-Fi) benaderen die op zijn beurt het signaal doorstuurt naar de comp.
Je computer hoeft geen Wi-Fi te hebben. Je hebt een Wi-Fi router nodig, dat is de enige vereiste.

Edit: Dus je modem heeft 2 uitgangen. Mocht het niet werken is de enige optie je desktop kabel op de Wi-Fi router aan te sluiten op poort 1,2,3 of 4.
  #3  
Oud 10 April 2009, 15:56
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Het kan ook makkelijker:

1) Op je computer zelf een netwerk aanmaken
(Heb zelf een mac, geen idee hoe je dat doet op Windows, maar weet vast iemand anders wel )
2) Je iPhone verbinden met dat zelf aangemaakte netwerk
3) iTunes openen
4) Remoten maar!
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen privé-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Probleem met "Navigon Europe" "Live Traffic" na update naar 1.4 iPhony Archief 0 18 December 2009 19:28
"Checking Sources" duurt te lang en "Failed to Download Package" vvv91 Jailbreak apps en thema's 10 20 December 2008 13:25
"Autocorrectie" en "call forwarding" Uitschakelen - OPLOSSING! Trish iPhone algemeen 33 19 October 2008 01:53
Apple kent verschil tussen "Dutch" en "Deutsch" niet Celf iPhone Apps 1 14 October 2008 19:50
1 en 0 en ipv "on" ,"off" of "aan", "uit" SuperDutch iPhone algemeen 11 7 January 2008 14:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:29.