App om met WiFi te verbinden (WiFiTrak/WiFinder)

App om met WiFi te verbinden (WiFiTrak/WiFinder) discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) De enige link die ik hierover vond had ik in m'n post opgenomen . Verder terug on-topic : bedankt voor de tips, ik ga dus ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 24 June 2009, 20:13
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 December 2008
Berichten: 13
Standaard

De enige link die ik hierover vond had ik in m'n post opgenomen .
Verder terug on-topic : bedankt voor de tips, ik ga dus voorlopig Wi-FiFoFum niet aankopen.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 27 June 2009, 10:52
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 July 2008
Berichten: 140
Standaard

Wi-Fitrak is geupdate en werkt weer prima!
  #23  
Oud 27 June 2009, 11:06
Undertaxxx's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: BelgiŽ (Vlaams Brabant)
Berichten: 1.239
Send a message via twitter to Undertaxxx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Acrobat Bekijk bericht
Wi-Fitrak is geupdate en werkt weer prima!
Dat werd ook stilaan tijd denk ik, ik heb hem 4 maanden terug al eens een mail gestuurd hierover .
  #24  
Oud 27 June 2009, 11:55
Brandius's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 8
Standaard

Wi-Fitrak 2.6 staat in de iTunes store! Hoera.
  #25  
Oud 27 June 2009, 20:12
Olomouc's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 July 2008
Berichten: 32
Standaard

Meteen erop gezet. Ik miste in 3.0 Wi-Finder erg. Goede vervanger.

Dank voor de tip. Ik ben vaak in anere landen en dan is het heerlijk om als je even bij een verkeerslicht staat en je mail komt binnenrollen.

Laatst gewijzigd door Olomouc; 28 June 2009 om 11:05. Reden: vergeten te bedanken voor de tip.
  #26  
Oud 27 June 2009, 21:35
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.730
Standaard

Ik lees hier Wi-Fi finder niet meer is?Ik heb die meteen gevonden maar ik had die al en heb deze op de nieuwe iPhone gezet en het werkt allesins.
  #27  
Oud 28 June 2009, 10:30
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht
Ik lees hier Wi-Fi finder niet meer is?Ik heb die meteen gevonden maar ik had die al en heb deze op de nieuwe iPhone gezet en het werkt allesins.
"Wi-Finder" is er niet meer, niet te verwarren met "Wi-Fi Finder"
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen privť-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #28  
Oud 30 June 2009, 11:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 23
Standaard Wi-FiTrak

Hoi,

Wi-Fi Trak gekocht. Het is zeker een goede vervanger voor Wi-Finder. Werkt prima onder 3.0.

Tnx voor alle info,

Berend
  #29  
Oud 1 July 2009, 23:05
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 June 2009
Berichten: 55
Send a message via twitter to Tommi12
Standaard

Dit soort dingen doet m'n 3gs vanzelf? Even lijst verversen en ik zie gelijk bereik en beschikbaarheid van de netwerken in de buurt, geen app voor nodig. is dit exclusief voor de 3gs dan, kan me niet voorstellen?

Tom
  #30  
Oud 1 July 2009, 23:50
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tommi12 Bekijk bericht
Dit soort dingen doet m'n 3gs vanzelf? Even lijst verversen en ik zie gelijk bereik en beschikbaarheid van de netwerken in de buurt, geen app voor nodig. is dit exclusief voor de 3gs dan, kan me niet voorstellen?

Tom
Je iPhone vind enkel hele sterke netwerken, aparte apps vinden ook de zwakkere. Het is meer een uitbreiding op de native app dus.
  #31  
Oud 8 July 2009, 18:49
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Locatie: Het mooie Brabant
Berichten: 33
Standaard

Wi-Finder heet nu Wi-Fi checker.

Versie voor 3.x is in afwachting van goedkeuring Apple.
  #32  
Oud 8 July 2009, 20:07
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Berichten: 379
Standaard

Wat ben ik daar blij mee! Ik dacht er al over Wi-FiTrack te kopen, maar dat is nu dus niet meer nodig! Gelukkig!
  #33  
Oud 8 July 2009, 23:12
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Belgium
Berichten: 53
Standaard

ivm Wi-Fi trak
Hoe kan ik Wi-Fi trak op de achtergrond altijd laten draaien op de iPhone zodat hij constant zoekt?
  #34  
Oud 8 July 2009, 23:35
Bordyl's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 July 2008
Locatie: Opwijk - BelgiŽ
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Bordyl Stuur een bericht via Skype™ naar Bordyl Send a message via twitter to Bordyl
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kloon Bekijk bericht
ivm Wi-Fi trak
Hoe kan ik Wi-Fi trak op de achtergrond altijd laten draaien op de iPhone zodat hij constant zoekt?
Backgrounder in Cydia staat in om applicaties op de achtergrond te doen draaien, als dat is wat je zoekt?
  #35  
Oud 8 July 2009, 23:39
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Belgium
Berichten: 53
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bordyl Bekijk bericht
Backgrounder in Cydia staat in om applicaties op de achtergrond te doen draaien, als dat is wat je zoekt?
Dat is idd het tooltje dat ik zoek maar mijn iPhone is nog zo standaard als wat .... dus geen cydia voor mij
  #36  
Oud 9 July 2009, 00:03
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 December 2008
Berichten: 560
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kloon Bekijk bericht
Dat is idd het tooltje dat ik zoek maar mijn iPhone is nog zo standaard als wat .... dus geen cydia voor mij
Dan zit er niet veel op dan het te doen zoals je het gewoon was, de app sluiten telkens je hem niet nodig hebt.
  #37  
Oud 28 July 2009, 08:40
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Locatie: Den Bosch
Berichten: 10
Standaard Wi-Fitrak

Lijkt me een handig programma.
Maar als je een open Wi-Fi-verbinding hebt gevonden, heb je dan een wachtwoord nodig?
  #38  
Oud 28 July 2009, 08:49
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 July 2009
Locatie: Deventer
Berichten: 13
Stuur een bericht via MSN naar Paradise Stuur een bericht via Skype™ naar Paradise
Standaard

Zoals de naam 'open' al doet vermoeden, heb je geen wachtwoord nodig. Een open netwerk is niet beveiligd en aanvaard connecties zonder wachtwoord. Daar kleven nog wel een aantal haken en ogen aan, waardoor je ook op een open netwerk niet in 100% van de gevallen kan connecten, maar vaak gaat het goed. Gewoon proberen dus.
  #39  
Oud 28 July 2009, 08:57
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 July 2009
Locatie: Voorburg
Berichten: 72
Stuur een bericht via MSN naar beakerflo Stuur een bericht via Skype™ naar beakerflo Send a message via twitter to beakerflo
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lkropman Bekijk bericht
Lijkt me een handig programma.
Maar als je een open Wi-Fi-verbinding hebt gevonden, heb je dan een wachtwoord nodig?
Nee, dat is het idee van open.
Net als een open deur niet op slot zit (en geen sleutel nodig hebt)
  #40  
Oud 28 July 2009, 09:24
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

Goed verwoord zo Paradise. Kleine toevoeging: In een aantal gevallen is het netwerk 'open' maar blijk je met openen van pagina via Safari alsnog te moeten inloggen met naam en password, bv. tmob hotspot of Boingo. Bv. als je op Schiphol zit.
N.B. pas wel op met 'gratis' netwerken, er was laatst iemand op Schiphol die een fake-netwerk heeft opgezet met als doel zich toegang te verschaffen tot laptops e.d.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Paradise Bekijk bericht
Zoals de naam 'open' al doet vermoeden, heb je geen wachtwoord nodig. Een open netwerk is niet beveiligd en aanvaard connecties zonder wachtwoord. Daar kleven nog wel een aantal haken en ogen aan, waardoor je ook op een open netwerk niet in 100% van de gevallen kan connecten, maar vaak gaat het goed. Gewoon proberen dus.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPad verbinden met Wi-Fi, Telenet via DLink Rud iPad algemeen 4 14 December 2010 16:37
standaard eerst verbinden met Wi-Fi JapieHendriks Wi-Fi 1 10 October 2010 18:43
3G verbinden met Wi-Fi lukt niet. bostiaan Wi-Fi 10 3 August 2010 09:08
Kan niet verbinden met Wi-Fi Stannie Wi-Fi 12 5 May 2009 08:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:06.