3G verbinden met Wifi lukt niet.

3G verbinden met Wifi lukt niet. discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik wil mijn 3G verbinden met mijn Wifi, maar als ik mijn code invul zegt die verbinden mislukt. De code die ik intoetst is 100% ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 August 2010, 13:02
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2010
Berichten: 26
Standaard 3G verbinden met Wi-Fi lukt niet.

Ik wil mijn 3G verbinden met mijn Wi-Fi, maar als ik mijn code invul zegt die verbinden mislukt. De code die ik intoetst is 100% goed, want op mijn laptop accepteert hij de code wel gewoon. Wat zou er mis kunnen zijn.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 August 2010, 14:05
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.761
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bostiaan Bekijk bericht
Ik wil mijn 3G verbinden met mijn Wi-Fi, maar als ik mijn code invul zegt die verbinden mislukt. De code die ik intoetst is 100% goed, want op mijn laptop accepteert hij de code wel gewoon. Wat zou er mis kunnen zijn.
Hug? Je 3G verbinden met je Wi-Fi?
  #3  
Oud 1 August 2010, 15:25
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 March 2010
Berichten: 217
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht
Hug? Je 3G verbinden met je Wi-Fi?
Wat dacht je van iPhone 3G?

Ga eens naar instellingen -> algemeen -> Stel opnieuw in -> Hertsel netwerk instellingen.
  #4  
Oud 1 August 2010, 19:39
Shadow's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 February 2008
Locatie: Antwerpen
Berichten: 45
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mr_recci Bekijk bericht
Wat dacht je van iPhone 3G?

Ga eens naar instellingen -> algemeen -> Stel opnieuw in -> Hertsel netwerk instellingen.
zou zo moeten lukken ja
  #5  
Oud 1 August 2010, 22:24
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2010
Berichten: 26
Standaard

nee dat lukt ook niet, vaag hoor.
  #6  
Oud 1 August 2010, 22:31
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2010
Berichten: 26
Standaard

Ik ging nu naar instellingen, Wi-Fi dan zag ik mijn netwerk staan. Dank kwam er een vinkje voor 2 seconde voor mijn netwerk te staan en dat ging daarna weer 2 seconden uit en dan weer 2 seconden aan en dan weer uit.

Het 3g symbooltje rechtsboven veranderde niet in het Wi-Fi symbooltje.

Iemand nog ideen, zou echt fijn zijn.
  #7  
Oud 2 August 2010, 21:59
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2010
Berichten: 26
Standaard

iemand al een ideetje?
  #8  
Oud 2 August 2010, 22:08
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

Heb je misschien een MAC address filter ingesteld in je Wi-Fi router? Zo ja dan moet je wel even die van je iPhone invoeren, te vinden in Instellingen etc.
  #9  
Oud 3 August 2010, 07:32
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Dat is inderdaad een goeie tip. Als je er daarmee nog niet bent of als dat al was ingesteld kun je de router ook eens herstarten door hem een half minuutje van de stroom te halen.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #10  
Oud 3 August 2010, 08:22
pascalletje's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Locatie: Bergeijk
Berichten: 760
Standaard

Wat voor router is het?
  #11  
Oud 3 August 2010, 09:08
» iPhone NL 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 November 2008
Berichten: 1
Standaard

Het ligt niet aan de router. Ik had een soortgelijk probleem --> Oude (al bekende netwerken doen t wel). Ik was vorige week in Londen en nieuwe toevoegen werkte niet meer toen ik het daar wilde proberen.

Ik heb het uiteindelijk kunnen oplossen door de netwerkinstellingen te herstellen en de simkaart even uit het toestel te halen (ook ergens gelezen). Raar maar nu werkt het weer.

Misschien dat je hier wat aan hebt
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPad verbinden met Wi-Fi, Telenet via DLink Rud iPad algemeen 4 14 December 2010 16:37
standaard eerst verbinden met Wi-Fi JapieHendriks Wi-Fi 1 10 October 2010 18:43
een programa om met een beveiligde Wi-Fi te verbinden maurice1991 Jailbreak apps en thema's 4 17 August 2010 23:42
App om met Wi-Fi te verbinden (Wi-FiTrak/Wi-Finder) chapp iPhone Apps 62 15 August 2010 12:45
Kan niet verbinden met Wi-Fi Stannie Wi-Fi 12 5 May 2009 08:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:03.