reality wiki bug?

reality wiki bug? discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo Sinds kort heb ik al een fout ontdekt bij nearest wiki. Wanneer ik op men werk even rond kijk (gevestigd in Wetteren-Belgie) merk ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 September 2009, 08:39
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 August 2009
Berichten: 57
Question reality wiki bug?

Hallo

Sinds kort heb ik al een fout ontdekt bij nearest wiki.
Wanneer ik op men werk even rond kijk (gevestigd in Wetteren-Belgie) merk ik plost dat Ezcabarte op 8 km vandaan is (ligt in de Spaanse provincie Navarra)

Ligt dit aan wikipedia zelf? Er zijn namelijk geen coordinaten te vinden op de Nederlandse pagina, wel vind je ze terug in het Engels.

Maar dan lijkt het me onlogisch van de makers om steden/dorpen toe te voegen die geen specifieke coordinaten bevatten.

Groeten
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 September 2009, 17:04
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Berichten: 379
Standaard

Het kan aan drie dingen liggen. Aan wikipedia, maar dat verwacht ik niet, omdat zo'n fout dan al wel verholpen zou zijn. Aan de app, maar dat verwacht ik ook niet, omdadt niet meer mensen het daarover hebben, maar het kan ook aan het Wi-Fi bij jullie op kantoor liggen, dat er in de router verkeerde co÷rdinaten zijn ingevoerd. Dit lijkt mij het meest voor de hand liggend. Je kan dit controleren door even in Google Maps te kijken of die zegt dat je in Spanje bent.
  #3  
Oud 23 September 2009, 22:42
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 June 2009
Berichten: 53
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Frog Bekijk bericht
Het kan aan drie dingen liggen. Aan wikipedia, maar dat verwacht ik niet, omdat zo'n fout dan al wel verholpen zou zijn. Aan de app, maar dat verwacht ik ook niet, omdadt niet meer mensen het daarover hebben, maar het kan ook aan het Wi-Fi bij jullie op kantoor liggen, dat er in de router verkeerde co÷rdinaten zijn ingevoerd. Dit lijkt mij het meest voor de hand liggend. Je kan dit controleren door even in Google Maps te kijken of die zegt dat je in Spanje bent.

WTF, coordinaten in een router???
  #4  
Oud 24 September 2009, 17:15
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Berichten: 379
Standaard

Zeker, een Wi-Fi netwerk bij mij in de buurt geeft aan dat ik in Spanje ben.

Je kan het instellen in de router.
  #5  
Oud 25 September 2009, 08:45
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 August 2009
Berichten: 57
Standaard

Ik gebruik edge.... :S
Het is zo dat de rest van de dichtsbijzijnde steden/dorpen wel correct worden weergegeven.
  #6  
Oud 25 September 2009, 16:47
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Berichten: 379
Standaard

Oh, dan moet het wel aan het app'je liggen. Ik zou de developer een mailtje sturen.
  #7  
Oud 25 September 2009, 17:35
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 June 2009
Berichten: 53
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Frog Bekijk bericht
Zeker, een Wi-Fi netwerk bij mij in de buurt geeft aan dat ik in Spanje ben.

Je kan het instellen in de router.

Kewl, dat wist ik niet.
Lijkt het net alsof je altijd op vakantie bent.
  #8  
Oud 25 September 2009, 18:02
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 August 2009
Berichten: 57
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Frog Bekijk bericht
Zeker, een Wi-Fi netwerk bij mij in de buurt geeft aan dat ik in Spanje ben.

Je kan het instellen in de router.
ik denk er juist aan
Je schrijft EEN Wi-Fi netwerk in de BUURT.
Betekent dit soms dat je illegaal op andermans netwerk zit te surfen?

Misschien zijn deze mensen wel Spanjaarden
  #9  
Oud 25 September 2009, 18:27
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Berichten: 379
Standaard

Nee, het is bij een vriend. Zij zijn wÚl Nederlanders.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:45.