Navigon geen GPS fix

Navigon geen GPS fix discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo Forummers, sinds de upgrade van mijn 3G naar iOS4 heb ik geen GPS fix meer met Navigon Europe. Ik kan rijden wat ik wil ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24-06-10, 10:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 31
Standaard Navigon geen GPS fix

Hallo Forummers, sinds de upgrade van mijn 3G naar iOS4 heb ik geen GPS fix meer met Navigon Europe. Ik kan rijden wat ik wil maar blijf rode balk bovenin het scherm houden, dat er geen GPS signaal gevonden kon worden. Het rare is dat Sygic, die ik toevallig ook op mijn Iphone 3G heb, wel gewoon het GPS signaal oppikt. Iemand ook dit Navigon probleem? Ik heb op dit forum op "zoeken" gezocht, maar ben geen GPS probleem met Navigon tegengekomen, vandaar deze posting.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24-06-10, 11:18
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2009
Locatie: Grijpskerk
Berichten: 117
Standaard

Ik heb sinds de upgrade ook problemen met de GPS-fix (zowel bij Navigon 1.5.1 als TomTom 1.4). Soms gebeurt er niks, soms na lang wachten of een herstart van het programma.
  #3  
Oud 13-08-10, 17:30
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2009
Berichten: 4
Standaard

Bij mij hetzelfde probleem. Zowel TomTom als navigon hebben geen gps signaal na installatie os 4. Iemand al een idee?
  #4  
Oud 13-08-10, 17:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 31
Standaard

Ik heb een emailtje gestuurd naar Navigon-helpdesk en die vertelden mij dat het afhankelijk van je positie wel 5 minuten kan duren voordat je een goede GPS-fix hebt.
  #5  
Oud 13-08-10, 17:55
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2009
Berichten: 4
Standaard

Ik kan wel 10 minuten gaan rijden. Maar er verandert niets.
  #6  
Oud 21-08-10, 20:07
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2010
Locatie: Boutersem
Berichten: 1
Standaard Nederlandstalig gps programma gezocht voor op de iphone 3gs

Beste,
ik heb een iphone 3gs
en zoek namelijk een Nederlands gps programma voor op mijn iphone
liefst gratis als het even kan weet iemand zo een programa
vmg
Sander
  #7  
Oud 21-09-10, 19:29
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2009
Berichten: 5
Standaard

Ik had hetzelfde (2 maanden navigon niet kunnen gebruiken) maar heb vandaag de oplossing van het mysterie gevonden.

Blijkbaar werkt de Panorama 3D view niet icm iphone 3G en iOS4.
Nadat ik deze uitgezet had (instelling op de normale 3D gezet in het menu) deed de navigatie het plots weer vlekkeloos!!
(kwam dit ergens tegen op een engelstalig forum)

Proberen dus!
Ik ben iig heeeeel blij.
  #8  
Oud 22-09-10, 07:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 31
Standaard

Miekanos, bedankt voor je PM. Ik ben nog niet tevreden over Navigon. 3D View heb ik niet, dus daar kan het niet aan liggen, maar de GPS fix duurt heel lang, opstarten duurt heel lang, vaak hakkelende aanwijzigingen, in ieder geval tijdens het afspelen van muziek met de Ipod-functie. Ik heb toevallig ook Sygic Europa en daar geen enkel probleem. Niet met GPS-fix (zelfs binnen in huis heb een GPS fix van Sygic. Ook de aanwijzingen zijn netjes i.c.m. de Ipod-functie. Dus het ligt niet aan mijn 3G. Navigon heeft nog wel wat werk te verrichten.
  #9  
Oud 22-09-10, 17:05
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2010
Berichten: 2
Standaard

Ik heb het net opgelost --> instellingen - algemeen - locatievoorzieningen - en dan bij je navigatie aanzetten.
  #10  
Oud 22-09-10, 17:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 31
Standaard

Blits, bedankt voor je bericht, maar mijn locatievoorziening voor Navigon stond al op "aan". Dus daar kan het ook niet aan liggen.
Ik gebruik nu Sygic wat meer, tot dat de problemen zijn opgelost.
  #11  
Oud 22-09-10, 17:38
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2010
Berichten: 2
Standaard

OK het was te proberen succes
  #12  
Oud 02-12-10, 20:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 8
Standaard

ik had zelfde probleem... lukte bij mij wel op de location service voor Navigon aan te maken....
  #13  
Oud 02-12-10, 20:53
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Dec 2009
Locatie: Regio Utrecht
Berichten: 222
Standaard

Vreemd Navigon werkt als een speer net als TomTom heb nog nooit zulke snelle fixes gehad
__________________
Ipad4 32G 3G [/COLOR]7.0.3 JB Iphone 4S 64G White 7/0.3 iPhone 5s 32g Silver, iPad Mini 2 16g White,iPhone 6 Plus 64g Spacegrey, iPhone 6s Plus Rose Gold
  #14  
Oud 09-12-10, 08:50
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 12.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.715
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door miekanos Bekijk bericht
Ik had hetzelfde (2 maanden navigon niet kunnen gebruiken) maar heb vandaag de oplossing van het mysterie gevonden.

Blijkbaar werkt de Panorama 3D view niet icm iphone 3G en iOS4.
Nadat ik deze uitgezet had (instelling op de normale 3D gezet in het menu) deed de navigatie het plots weer vlekkeloos!!
(kwam dit ergens tegen op een engelstalig forum)

Proberen dus!
Ik ben iig heeeeel blij.
Hier hetzelfde ontdekt. Op OS3.1 werkt panoramaview trouwens prima. iOS4 werkt gewoon slechter op een 3G, hoewel iOS4.2 aardig in de buurt komt. Ik heb het echter niet meer geprobeerd op m'n 3G op iOS4.2 want ik navigeer eindelijk zonder zorgen op m'n nieuwe 4
  #15  
Oud 09-12-10, 14:11
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2009
Locatie: Grijpskerk
Berichten: 117
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ballegooier Bekijk bericht
Hier hetzelfde ontdekt. Op OS3.1 werkt panoramaview trouwens prima. iOS4 werkt gewoon slechter op een 3G, hoewel iOS4.2 aardig in de buurt komt. Ik heb het echter niet meer geprobeerd op m'n 3G op iOS4.2 want ik navigeer eindelijk zonder zorgen op m'n nieuwe 4
Dat is inderdaad de oorzaak: iOS4 vraagt meer van de chip van de 3G, waardoor de eveneens geheugen vretende Panorama-View niet goed werkt en de iPhone vast lijkt te lopen. Ook de TTS-stem kan soms gaan stotteren, vooral als je ook nog muziek op de achtergrond laat draaien. Onder OS 3.1 werkte het inderdaad beter, maar ook daar was al een verschil te zien: zonder Panorama-View was de plaatsbepaling veel beter dan met en was het beeld minder schokkerig.
  #16  
Oud 10-01-11, 15:04
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2010
Locatie: Amersfoort
Berichten: 22
Standaard Navigon fix

IDD, 3d uitzetten in opties en werkt prima (3gs 4.0.1) daarvoor helemaal niet.
  #17  
Oud 11-01-11, 07:53
helmuthkohl's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2009
Locatie: Heijenrath
Berichten: 2
Stuur een bericht via MSN naar helmuthkohl
Standaard Geen gps

Ik heb ook geen GPS signaal meer , Ipgone 3Gs 4.2.1 baseband 05.15.04

welke baseband heb jij?
__________________
greetz
  #18  
Oud 14-01-11, 22:55
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2009
Berichten: 3
Standaard terug naar 3.1.3

Ik heb een 3G en had IOS 4 genstalleerd, maar na gedonder met de Navigon app en met verdwijnende celullar data settings ben ik weer terug bij IOS 3.1.3. Nu werkt hij weer naar behoren en vl sneller.
Jammer: de eerste barsten in het solide Apple-imago.
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Hardware: geen GPS fix sinds de Firmware 3.0 Upgrade. forrestgumpx iPhone Navigatie 41 15-01-11 18:50
Navigon t-mobile geen GPS Patavo iPhone Navigatie 5 21-10-10 09:51
TomTom & Navigon hebben geen GPS ontvangst dennis00 iPhone Navigatie 4 06-10-09 01:17
Software: Geen GPS Navigon naturel00 iPhone Navigatie 2 06-08-09 07:59
geen enkel teken van gps bij 3G bij NAvigon alainb iPhone Apps 3 01-07-09 23:37

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:21.