Update app onderbreken??

Update app onderbreken?? discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Luitjes, Ik zit met een wel heel vreemd probleem. Ik heb vandaag een update binnen gekregen voor de Navigon (T-mobile) app en die is 20Mb ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 January 2011, 17:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2009
Locatie: Putten
Berichten: 11
Standaard Update app onderbreken??

Luitjes,

Ik zit met een wel heel vreemd probleem. Ik heb vandaag een update binnen gekregen voor de Navigon (T-mobile) app en die is 20Mb groot. Nu is het probleem dat ik niet in de buurt van (mijn) Wi-Fi ben en ik kan iTunes ook niet op. Ik heb de app alleen wel over een uur nodig...

...deze is nu niet te gebruiken omdat deze op "wachten" staat. Ik heb al aan/uit geprobeerd, reset, maar niets werkt.

Iemand een idee hoe ik dit proces kill en straks fijn navigerend door Amsterdam heen kan rijden??

THANKS!!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 January 2011, 18:13
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Je kunt hem alleen op pauze zetten door eenmalig op de applicatie te drukken wanneer er staat wachten..
__________________
"Nothing will ever end war unless the people themselves refuse to go to war." -Albert Einstein
  #3  
Oud 26 January 2011, 18:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2009
Locatie: Putten
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iWiefring Bekijk bericht
Je kunt hem alleen op pauze zetten door eenmalig op de applicatie te drukken wanneer er staat wachten..

Tsja... dat weet ik, maar ik kan 'm nog steeds niet gebruiken dan he?!
  #4  
Oud 26 January 2011, 18:19
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Nee klopt, kun je hem niet volledig uitzetten een minuut wachten en dan weer aanzetten? Waarschijnlijk werkt dat ook niet maar het valt te proberen..
  #5  
Oud 26 January 2011, 18:42
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

met regelmaat heb ik dat ook. eens robooten en het is ok
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
  #6  
Oud 26 January 2011, 18:53
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door eQuation Bekijk bericht
Luitjes,

Ik zit met een wel heel vreemd probleem. Ik heb vandaag een update binnen gekregen voor de Navigon (T-mobile) app en die is 20Mb groot. Nu is het probleem dat ik niet in de buurt van (mijn) Wi-Fi ben en ik kan iTunes ook niet op. Ik heb de app alleen wel over een uur nodig...

...deze is nu niet te gebruiken omdat deze op "wachten" staat. Ik heb al aan/uit geprobeerd, reset, maar niets werkt.

Iemand een idee hoe ik dit proces kill en straks fijn navigerend door Amsterdam heen kan rijden??

THANKS!!
De oplossing zal nu wel te laat zijn, maar wat dachtje je van de Wi-Fi van McDonalds of een benzinepomp?

Of ben ik nu zo slim
__________________
Ik laat me niet opjagen, ik ben aan het werk, niet op de vlucht.
www.vuurvreter.eu/ <- volg hier de laatste landelijke brandweer meldingen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
App Store - single app update werkt niet (meer) defisit iPhone Apps 3 11 November 2011 15:18
Na update alle app kwijt en app store ook maaikelensink iPhone Apps 1 3 October 2010 14:19
app's update vraag bunqueejump iPhone Apps 2 19 December 2008 21:54

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:44.