Navigon 2.0

Navigon 2.0 discussie in iPhone Navigatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door MisterNiceguy Ik heb ook het probleem dat Navigon opeens niet meer werkt omdat ik geen simkaart van t-mobile blijk te hebben, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Navigatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 26 March 2012, 21:35
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2009
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MisterNiceguy Bekijk bericht
Ik heb ook het probleem dat Navigon opeens niet meer werkt omdat ik geen simkaart van t-mobileicon blijk te hebben, terwijl dit toch echt het geval is en ik de iPhone een kleine 3 weken heb.

Iemand al een oplossing hiervoor? Anders ga ik morgen de klantenservice maar weer eens lastigvallen.
Heb je toevallig onavo (heet dat zo, weet t niet meer zeker) op je iphone? Dat had ik namelijk en ik kreeg dezelfde melding. Als je deze erop hebt, dan wil navigon niet (of een ander data-shrink programma). Je moet deze volledig verwijderen, dus ook uit de instellingen. Dan werkt het weer. De klantenservice verteld je alleen maar dat je m opnieuw moet opstarten of aan itunes moet hangen...
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 27 March 2012, 12:56
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2011
Berichten: 3
Standaard

Ik heb nog een originele TT6 op een Cdtje liggen kan ik die via mijn iMac op mijn iPhone 4S zetten ?
bvbd
  #43  
Oud 27 March 2012, 13:04
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 February 2009
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door topkeepertje Bekijk bericht
Ik heb nog een originele TT6 op een Cdtje liggen kan ik die via mijn iMac op mijn iPhone 4S zetten ?
bvbd
Dat gaat niet nee!
  #44  
Oud 28 March 2012, 08:09
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 July 2009
Locatie: nijmegen
Berichten: 18
Stuur een bericht via Skype™ naar mavvdh
Standaard

Heb ervaring met mobile live
maar vindt het niet naar behoren werken het kost niet veel 0.79 cent per maand maar levert weinig op.
  #45  
Oud 28 March 2012, 08:46
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.674
Standaard

Je bedoelt mobile live alerts? Ik heb het ook een tijdje geactiveerd gehad, maar het is een nieuwe functie die nog niet erg veel en actief gebruikt wordt in NL op dit moment.
  #46  
Oud 29 March 2012, 12:32
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 December 2010
Locatie: Amsterdam
Berichten: 178
Stuur een bericht via Skype™ naar putnik Send a message via twitter to putnik
Standaard

Afgelopen weekeinde en t.n dinsdag noodgedwongen naar het buitenland geweest.In Nl navigon aan met dataroaming uit. Wil geen GPS fix makenen dus de route berekenen???? Alleen een route simulatie! Even dan dataroaming aangezet(maakte toch niets uit ik was immers in NL)GPS fix gevonden en de route uitgezet. Werkt naar behoren. Dan weer dataroaming uit en rijden.Werkte feiloos tot aan de besteming.Daar navi uit en paar dagen later op weg terug weer aan. Werkt probleemloos.Na latste Navigon en IoS update is geluid harder wat het probleem met BT comunicatie deels goed maakt.
  #47  
Oud 29 March 2012, 13:07
KvdS's schermafbeelding
» iPhone SE 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Wit) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2010
Berichten: 1.336
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door putnik Bekijk bericht
Afgelopen weekeinde en t.n dinsdag noodgedwongen naar het buitenland geweest.In Nl navigon aan met dataroaming uit. Wil geen GPS fix makenen dus de route berekenen???? Alleen een route simulatie! Even dan dataroaming aangezet(maakte toch niets uit ik was immers in NL)GPS fix gevonden en de route uitgezet. Werkt naar behoren. Dan weer dataroaming uit en rijden.Werkte feiloos tot aan de besteming.Daar navi uit en paar dagen later op weg terug weer aan. Werkt probleemloos.Na latste Navigon en IoS update is geluid harder wat het probleem met BT comunicatie deels goed maakt.
Het zal wel aan mij liggen, maar dit begrijp ik niet helemaal.
Als je Navigon NL op je iPhone hebt staan, hoe kan je dan de weg vinden in het buitenland? Die kaaten staan er toch niet in?
  #48  
Oud 29 March 2012, 17:08
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 September 2008
Berichten: 212
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KvdS Bekijk bericht
Het zal wel aan mij liggen, maar dit begrijp ik niet helemaal.
Als je Navigon NL op je iPhone hebt staan, hoe kan je dan de weg vinden in het buitenland? Die kaaten staan er toch niet in?
Er staat nergens dat hij Navigon NL heeft, dus heeft hij zeer waarschijnlijk NIET alleen de NL-versie.
  #49  
Oud 29 March 2012, 17:57
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 October 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 44
Standaard

Je hebt toch geen 3G nodig voor Navigon 2.0 op je iPhone vanaf de 3GS modellen? Ik heb een 3GS en zonder 3G werkt dit overal, ook route berekening, er is een GPS ontvanger/software aanwezig in je iphone, dus kost je geen dataverbruik, enkel batterijverbruik...
  #50  
Oud 29 March 2012, 18:15
debroei's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 256GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 128GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2009
Locatie: Teylingen
Berichten: 1.131
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mopar Bekijk bericht
Je hebt toch geen 3G nodig voor Navigon 2.0 op je iPhone vanaf de 3GS modellen? Ik heb een 3GS en zonder 3G werkt dit overal, ook route berekening, er is een GPS ontvanger/software aanwezig in je iphone, dus kost je geen dataverbruik, enkel batterijverbruik...
Tenzij je hem geunlocked het dmv de iPad baseband.
Dan werkt je Gps functie mogelijk niet meer op je 3GS.
  #51  
Oud 29 March 2012, 18:27
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 May 2010
Berichten: 410
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mopar Bekijk bericht
Je hebt toch geen 3G nodig voor Navigon 2.0 op je iPhone vanaf de 3GS modellen? Ik heb een 3GS en zonder 3G werkt dit overal, ook route berekening, er is een GPS ontvanger/software aanwezig in je iphone, dus kost je geen dataverbruik, enkel batterijverbruik...
Klopt maar dan kan het wel eens een eeuwigheid duren voordat je een gpsfix hebt.
  #52  
Oud 29 March 2012, 19:38
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 September 2008
Berichten: 212
Standaard

Klopt dat een werkende dataverbinding dikwijls een snellere GPS-fix geeft als je de navigatie inschakelt op een ver verwijderde plaats van de laatste inschakeling. (De GPS software veronderstelt eerst dat je nog ongeveer op dezelfde plaats bent als de laatste keer). De dataverbinding hoeft m.i. echter niet persť een 3G verbinding te zijn. GPRS werkt ook, zij het waarschijnlijk ietsje langzamer.
  #53  
Oud 29 March 2012, 19:45
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.081
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door huibregt Bekijk bericht
Klopt dat een werkende dataverbinding dikwijls een snellere GPS-fix geeft als je de navigatie inschakelt op een ver verwijderde plaats van de laatste inschakeling.
Als die afstand tussen de oude locatie en de nieuwe zeer groot is moet de GPS-software opnieuw de efemeriden en almanak data van alle satellieten downloaden. Geen paniek, die data komt niet uit het Internet maar uit de satellieten zelf.

Heb je wel een dataverbinding dan haalt de iPhone/iPad die data op bij een van de organisaties die die ter beschikking stellen oa. NOAA, en dan gaat het inderdaad vlugger.

Het helpt als de GPS-sofware middels triangulatie op GSM-basisstations de nieuwe positie ongeveer kan bepalen.
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrŁmmern als ein Atom." (A. Einstein)

Laatst gewijzigd door timosha; 29 March 2012 om 19:57. Reden: Toevoeging
  #54  
Oud 29 March 2012, 19:54
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 October 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door corne64 Bekijk bericht
Klopt maar dan kan het wel eens een eeuwigheid duren voordat je een gpsfix hebt.
Ik kan alleen maar uit ervaring spreken dat dit bij mij binnen de 30sec het geval is, dus in BelgiŽ (Mechelen/Lier) en dat mijn laatst trip naar Brunssum (NL) vlekkeloos is verlopen.
  #55  
Oud 31 March 2012, 09:53
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 December 2010
Locatie: Amsterdam
Berichten: 178
Stuur een bericht via Skype™ naar putnik Send a message via twitter to putnik
Standaard

Ik had het dan ook niet over Navigon NL, maar over aanzetten van Navigon in NL. Ik heb Navigon Europa in zitten.Ik zou niet weten waar ik Navigon voor het laatst uitgezet heb. Die optie is er dan ook.Met behulp van triangulatie had ik de fix zo binnen.Mijn verhaal was eigenlijk vervolg van een paar berichten eerder waarin ik schreef dat ik in D geen GPS signaal had vanaf/tot plmin 30 km van NL! In combinatie met een update van Navigon alsook IoS.
  #56  
Oud 19 April 2012, 00:57
jpwg001's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 June 2011
Locatie: Eindhoven
Berichten: 821
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ballegooier Bekijk bericht
Precies
Je kunt natuurlijk proberen hoe ver je komt met dataroaming uit; ik meen gelezen te hebben dat Navigon Select vanzelf gaat protesteren als 'ie die check niet kan uitvoeren. Dan zet je data roaming gewoon even kort een aan en weer uit, toch?
Misschien mosterd na de maaltijd, maar die Navigon Select is alleen voor Nederland. Je hebt niets met roaming re maken. Ook niet met buitenlandnavigatie.
  #57  
Oud 23 April 2012, 13:32
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi 128GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 April 2012
Berichten: 13
Standaard Nieuwe kaarten duurder!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ballegooier Bekijk bericht
Navigon 2.0 is uit!

Navigon 2.0: navigatiesoftware op iPhone krijgt nieuw uiterlijk - iPhone - iPhoneclub.nl



Ben benieuwd naar hoe deze functies werken. Wel fijn dat je nu niet meer een App van > 2GB op je iPhone hoeft te hebben staan, als je alleen maar kaarten van NL op je iPhone wilt.

Hm. Ik vind de UI verandering niet erg mooi. De sobere, sjieke zwarte weergave van hiervoor vond ik mooier.

De menu structuur vind ik er ook niet per-se logischer op geworden.

De app werkt in ieder geval wel weer een stukje sneller.

Best of all natuurlijk nieuwe kaarten (Q3, 2011) en voor 15,- euro levenslang, ieder kwartaal nieuwe kaarten. Ik zeg: doen!


Die nieuwe kaarten kosten nu 30,- euro


peterwillem

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 23 april 2012 om 13:42 ----------

Moet je nu in de navigon 2 voor iPhone ook flitspalen apart aanschaffen of zitten zij er al in?
Zo ja, hoe doe je dit dan? Zie nl bij Extra'S geen Flitspalen staan.

Bij instellingen kan je ze wel aanvinken, maar als ik op de kaarten surf zie ik ze niet staan. ook niet daar waarvan ik weet dat ze er zijn.


peterwillem
  #58  
Oud 23 April 2012, 15:08
jpwg001's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 June 2011
Locatie: Eindhoven
Berichten: 821
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door peterwillem Bekijk bericht
Die nieuwe kaarten kosten nu 30,- euro


peterwillem

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 23 april 2012 om 13:42 ----------

Moet je nu in de navigon 2 voor iPhone ook flitspalen apart aanschaffen of zitten zij er al in?
Zo ja, hoe doe je dit dan? Zie nl bij Extra'S geen Flitspalen staan.

Bij instellingen kan je ze wel aanvinken, maar als ik op de kaarten surf zie ik ze niet staan. ook niet daar waarvan ik weet dat ze er zijn.


peterwillem

Flitspalen staan er bij mij wel in. Je wordt er op geattendeerd met de melding 'gevaarlijk punt'.
  #59  
Oud 24 April 2012, 10:25
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 December 2010
Locatie: Amsterdam
Berichten: 178
Stuur een bericht via Skype™ naar putnik Send a message via twitter to putnik
Cool

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jpwg001 Bekijk bericht
Flitspalen staan er bij mij wel in. Je wordt er op geattendeerd met de melding 'gevaarlijk punt'.

Dat is op deze wijze gemaakt omdat er in Duitsland, Zwitserland en nog een paar landen verboden is flitsers en verkeers controlle op je navigatie te hebben.Zelfs als de navi niet aan staat.
  #60  
Oud 24 April 2012, 20:57
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.674
Standaard

Navigon laat bij mij wel degelijk de flitspalen zien op de kaart...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:13.